Θα στο καρφώσουν άλλοι
Θα στο καρφώσουν άλλοι
O Tελης δεν ειναι μπατσος , εγω ανηκω στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ της Αστυνομιας.
O Tελης δεν ειναι μπατσος , εγω ανηκω στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ της Αστυνομιας.[/quote]
Μην είσαι ψεύτης… Εσύ είσαι στο Α2 γραφείο…
O Tελης δεν ειναι μπατσος , εγω ανηκω στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ της Αστυνομιας.[/quote]
Μην είσαι ψεύτης… Εσύ είσαι στο Α2 γραφείο…[/quote]
Και συ μην γινεσαι δημοσιογραφος :twisted:
Με μπερδέψατε. Θα πει κάποιος απ τους δύο?
Σου ειπα ευθεως τι δουλεια κανει ο μαναβης.
Ante pali me tous manavides… :x
Άντε θα στο αποκαλύψω… Το επάγγελμα μου είναι “νταβατζής”. Έχω τέσσερις κοπέλες και τις εκδίδω καθημερινά…
Θες να πάρεις και `μένα νε μαζί…Τέλη μουστακαλή,καραμπουζουκλί και φυσφιρί…
και να γνωρίσω την ευτυχία τη μοναδική,όσες εκδίδεις στο κλαρί και στο Δαφνί… :lol:
Thelo fotos kai times!!!
Δεν έχω σχέση με το Δαφνί… Προς Κερατσίνι μεριά κάνουν πιάτσα
Thelo fotos kai times!!![/quote]
Άσε ρε λαμόγιο εσύ, που θες να φας απ’ τα κορίτσα μου… Έχεις καλύτερες
double trouble…pote tha matho na postaro…hahahahahhahaha
o telis einai ntavatzis toy pnevmatos… to ksepoulaei akriva… :lol: :lol:
o doomed de ksero an exei kalyteres…exei emena pou ton goustaro omos… :lol:
esy velisarie, agapi mou, ante sto xorio gia to 3mero na “souvliseis” to arni… diatympanisti tis eleftherias se feig volan metalize kai illustration… :lol:
Καλώς την αγάπη μου. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου
Δεν πιστεύω ότι έχασα τέτοια κουβέντα, με το Χριστινάκι να ζωγραφίζει με απίστευτες ατάκες και τα αγοράκια μας να τσακώνονται για την φίλη Illusion, ενώ τους δίνει τα παπούτσια στο χέρι για τα γκομενάκια!
Τέλη: Ποιός σου είπε αγάπη μου ότι οι “ώριμες” πέφτουν πιο εύκολα? Δεν σου μιλάω πλέον για να μάθεις!
Illusion: Τελευταία φορά που βγήκα με την Χριστίνα βρέθηκα σ’ένα τραπέζι με άλλους 9 άντρες και μόνο οι δυό μας! Στο συνιστώ, είναι συγκλονιστική εμπειρία!
Χριστίνα: Είσαι απλά απίστευτη! Και ναι, οι 20άρηδες ίσον με δύο 40ρηδες my love!
Μου λείψατε πάλι!
Καλημερα συναδέλφισα…Οδεύουμε εργασιακά ,πρός τη γραμμή του τερματισμού…
Ο πόλεμος βέβαια όπως πάντα θα ρθεί,να τα ξεσχίσει όλα,δουλεύοντας γιά τη φοροεισπρακτική πολιτική,του εκάστωθε ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ…
Τώρα η προσωπικότητα του ατόμου,δεν κοιτάει χρόνια και ανεγκέφαλους πιπινισμούς,του κάθε μπουζουκτσή,που πετάει γαρδένιες και οδηγάει BMW ή Mercedes…Αυτά γιά να μην είμαι ακατανόητος…
Γεια σου και σένα βρε συνάδελφε, είμαι χωμένη ανάμεσα σε Ε3 και Φ.01 και παραμιλάω!
Κοντεύουμε όμως, που θα πάει!
Η προσωπικότητα ναι, δεν κοιτάει χρόνια. Δεν αναφερόμουν όμως σ’αυτήν…
BMW=μπλιάξ. Μου θυμίζουν ακριβώς τους τύπους που περιγράφεις!
Με τις Mercedes όμως, κάτι πάει κι έρχεται. Πως να το κάνουμε, έχουν class!
Και ήμουν σε δίλλημα τι να προτιμήσω… Μπέμπα ή κλασάτη γριά αστέρω…; Και οι δύο εύκολες είναι, οπότε θα ρωτήσω το φίλο μου το Θανάση που ξέρει καλύτερα…
Μωρό μου εσένα δεν νομίζω ότι σου πάει καμμία απ’τις δύο! Χρειάζεσαι κάτι πιο “άγριο”, κάτι που να αντικατοπτρίζει τις διαθέσεις σου απέναντι στον γυναικείο πληθυσμό…
Θα αγοράσω μια τίγρη να με δαμάσει…