Η μαχη των τιτανων Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Μάνος παρέλειψε πολλά πράγματα. Καταρχάς να πώ τα εξής:

Ο Rock είναι τρελή παιχτούρα!

Ο That’s Why είναι εγγύηση στην άμυνα!

Ο Rasputin κρυφό ταλέντο!

Για το αμπάλι τον ξάδερφο μου αφήστε το καλύτερα:lol:

Κάλυψα επάξια τη θέση του τέρματος, αλλά φίλε Μάνο, ούτε ο θεός δεν ήθελε να κερδίσουμε το ματς. Την ίδια άποψη έχει και το κατάμεστο γήπεδο των 3 θεατών. Και που ΄σαι, δεύτερο γκολ δεν μου έβαλες:wink: :stuck_out_tongue:

Ε όχι και βλακεία γκολ η λόμπα μου. #-o Μη λέμε ότι θέλουμε… Πες αλήθεια φρίντομ, έχεις φάει ποτέ στην πλούσια και εξαιρετική καριέρα σου (σλουρπ!) τόσο ωραίο γκολ; Πες αλήθεια…:smiley:

Κάλυψα επάξια τη θέση του τέρματος, αλλά φίλε Μάνο, ούτε ο θεός δεν ήθελε να κερδίσουμε το ματς. Την ίδια άποψη έχει και το κατάμεστο γήπεδο των 3 θεατών. Και που ΄σαι, δεύτερο γκολ δεν μου έβαλες
[Ψώνιοmode on]Ναι, έχεις δίκιο σ’ αυτό. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!!![Ψώνιοmode off]

καταρχας να πω οτι ηταν γαματα και να το ξανακανονισουμε !!! οσον αφορα το ματς θα μπορουσαμε να το κερδισουμε αν ημασταν πιο αποτελεσματικοι στην επιθεση…δεν πειραζει την επομενη φορα !!. φριντομ θεος στο τερμα .

Εσύ δε θα έρθεις την επόμενη φορά. Δεν είναι δίκαιο ρε παιδί μου! :lol: :stuck_out_tongue:
Επίσης, ξεχάσατε να αναφερθείτε στο ίφριτ. Αξίζει ειδική μνεια ο τρόπος που κάλυπτε χώρους στην άμυνα… :stuck_out_tongue:

Γαμώ τα ματσάκια ήτανε κι ας χάσαμε:p :stuck_out_tongue: :lol:

Ο φρήντομ μου στέρησε το μοναδικό γκολ που θα μπορούσα να βάλω :frowning: :frowning:
Αλήτης!
Κατά τ’ άλλα, ήταν πολύ ωραία και να το κανονίσουμε ξανά!
(Με μεγαλύτερη εξέδρα ;Ρ)

Ο φρήντομ σήμερα δε μπορεί να πάρει τα πόδια του. Υπό διάλυση είναι :roll:

Μετά απ’ την απόκρουση ενός σουτ του ίφριτ, λογικό είναι…

Η υπερομάδα των Χρήστιδων-Βασίληδων-Θέμη έκανε το spambot να παρακαλάει για ασθενοφόρο. Αυτό τα λέει όλα. Μούχαχαχαχαχα!

Γω αν δε κόψω το κάπνισμα, την επόμενη φορά θα πεθάνω εκεί πέρα… :frowning:

απο την ομαδα μου ο φριδομ τρεχει ρε ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ και επεξε γαματα τερμα φαγαμε 2 γκολακια απο ασσυνενησια αλλα ημασταν καλοι,νταξει ο ροκ ξερει χαλαρα την καλυτερη μπαλα απο ολους τους χτεσινους ο ριππερ ειναι καλος και ελπιζω την επομενη φρα με λιγη τυχη να βαλει περισσοτερα γκολ ο αρχηγος της ομαδας ο ρασπουτιν λογω ηλικιας αρχηγος ηταν αυτος που κραταγε το κεντρο μας ενω εχω να πω οτι ολο μιλαγε στην κερκιδα ενω παιζαμε
απο την αντιπαλη ομαδα

μανος87 μας απεδειξε οτι μικρος δεν επαιζε μπαλα και γλιτωσε το ρεζιλεμα επειδη ηταν ΤΥΧΕΡΟΣ ο ραλστιν εκανε αξιολογες προσπαθειες στην αμυνα
ο ιφριτ ειχε το καλυτερο στυλ που χω δει σε ανθρωπο που παιζει μπαλα σαν να χε πιει κρασα πριν ερθει επειδη κουραστηκε εγινε αλλαγη για να παρει τις απαιτουμενες ανασες ο ντεμον κλινερ καλος αλλα δυστηχως για την ομαδα του δεν πηρε πολλες προσπαθεις ενω το κατεει ο κευσερ και ο αδερφος του σιγουρα εχουν παιξει μαζι πολλες φορες μιας και βρισκοντουσαν στο γηπεδο ευκολα ο κευσερ εχει πλυ δυνατο σου

να πω οτι ο μπαρμπα-στρουμφ μου εκανε ψυχολογικο πολεμο οι αλλοι 2 της κερκιδας παιζει και να μην ειδαν λεπτο απο τομ αγωνα πολυ μπλα μπλα

Μαλάκα γάμησέ τα, δε μπορώ να κουνηθώ ναουμ…

Πονάω παντού,το αξιοθαύμαστο είναι ότι δεν την άρπαξα.

Ρε σεις, πρέπει να χω κανα πρόβλημα ναουμ. Κουράζομαι πολύ εύκολα…

Next time, θα ερθω κι εγω…

Δε σηκωνουμε απειλες εδω μεσα!

Εκει εξω τοτε!

Φωτος απο τα αποδυτηρια δεν εχει?

Κι εσύ θα παίξεις την επόμενη φορά!

Ορίστε λοιπόν αποκλειστικό υλικό από την κερκίδα: