Βασικά για Παρασκευή έχω ακούσει ότι υπάρχει στάση εργασίας των ΜΜΜ, αμα ξέρει κάποιος οτιδήποτε, να ενημερωσει…
ωραια σε 5 επι 5 εννοειται πειτε μερες και τετοια εγω οποτε θελετε εκτος απο πεμπτες τριτες
Θα φερετε και τον αμπαλο…??
γκόου τσου χελ ωρε! θα φας πολύ κλάδεμα εσύ
count me in…
ειμαστε 9 2 ακομα δεν μας χαλανε
thats why
freedomofrock
ifrit
manos87
rasputin
demon_cleaner
rock
mackintosh
παιδια την πεπμτη εχει απεργια…ετσι ακουσα
οποτε μενει να βρουμε δυο ατομα…
λοιπον παρασκευη βολευει??? πειτε να κανονισουμε!
Μια χαρά είναι την παρασκευή. Ώρα και μέρος.
μερος: περισσος
ωρα : 7? 8?
7 είναι μια χαρα. Να δουμε τι θα πουν και οι αλλοι. Αν υπάρξει πρόβλημα και 8 μπορω.
λοιπον παρασευη 7 με 8 για να προλαβουν να βγουν οσοι εχουν κανονισει ,…μαλλον περρισο αλλα περιμενουμε μανο να μπει που ξερει καλυτερα
οκ
αρα περισσο στις 7 αυτη την παρασκευη 14/ 3
τωρσ πρεπει να ξαναδηλωσουμε συμμετοχη για να δουμε και ποιοι μπορουν σιγουρα να το κλεισουμε
οσοι μπορουν εχουν ποσταρει δεν ξαναμετραμε ααα θελουμε αλλα 2 παιδια αμα δεν βρουμε φερτε κανα φιλο σας
Παίδες, εγώ είμαι κατα 90 % σίγουρος, όμως κρατάω μια πισινή γιατί βλέπω ότι ο λαιμός μου είναι λίγο χάλια τώρα. Θα δω πως θα είμαι αύριο και θα ενημερώσω, όμως θα προσπαθήσω να έρθω. Μόνο αν ανεβάσω πυρετό θα ακυρώσω…
καλα αμα ειναι να αρχισουμε τα γκομενιστικα το κανουμε την αλλη βδομαδασε ειπα γκομενιτσα το καταλαβεςαλλα ο λαιμος σου θα ναι κυριλε οπτε μανο87 μπορεις να κλεισεις το γηπεδο???για παρασκευη 7…αμα δεν μπορειτε παμε την αλλη βδομαδα…
Γι αυτό σου λέω 90%. Αμα είναι καμια ίωση και ανεβάσω πυρετό να έχετε πισινή ρε παιδί μου…
ναι ρε καλαμποριζουμε
Κι εγώ μέσα. Θα φορέσω σορτσάκι
και σπασουαρ??/εγω παντως θα ρθω με πορδοκοφτη,αληθεια
ναι, και παπαριέρα θα βάλω
προειδοποιώ από τώρα: δεν ξέρω μπάλα