Kαλόπαιδα φάτε την σκόνη μου 5 χρόνια όσα και η φοίτησή στο Παν Πει παλαί ποτέ ΑΒΣΠ δεν πέρασα ούτε απ΄έξω από κομμωτήριο λούσιμο δύο φορές την βδομάδα με σαμπουάν μπύρας και εναλλάξ κοντίσιονερ και μάσκα μαλλιών μάζεμα πίσω με κοκκαλάκι μαύρο ή κορδέλα το καλοκαίρι και άντε γειά είχαν φτάσει στον πισινό μου ήταν και κόκκινα ήταν και σγουρά ήταν και πολλά ο χαμός τα πιάναν οι γριές στο τρόλλευ και τα σήκωναν και λέγαν η μια στην άλλη κοίτα μαλλί
και για να σας εξομολογηθώ και κάτι δεν θυμάμαι τον εαυτό μου με κοντό μαλλί δεν ξέρω πως είναι να χεις κοντό μαλλί αφού και τώρα δύο φορές το χρόνο κουρεύομαι τα χριστούγεννα και πριν τις διακοπές και αυτό από κανά δυό πόντους χτενίζομαι όμως στο κομμωτήριο άπαξ εβδομαδιαίως η απόλυτη φλωροσύνη αλλά δύστυχως το απαιτούν οι περιστάσεις
Νίωσε. Είναι διαφορετικά άτομα… :lol:
Οντόπικ: Απίστευτο ρεκόρ: Με την Λίβερπουλ στο μάναντζερ κατάφερα να φάω 3 από τον Ποστίγκα (είναι στην Πόρτο ε.)
Πάνω κάτω 100 φορές με αεροπλάνο.
Καλοκαίρι πριν πάω πέμπτη δημοτικού και εγώ βρέθηκα σε 3 χώρες μέσα σε μία μέρα (αν το αεροδρόμιο πιάνεται ως χώρα καθώς πιο συγκεκριμένα είχα πάει Νίκαια μέσω Μιλάνου, όπου έμεινα για κανα δύωρο στο αεροδρόμιο).
Και εγώ έχω κοιμηθεί κανα μισαωράκι σε εργαστήριο και μάλιστα πρόλαβα να δώ και όνειρο…
Τοχω κάνει καιγω αυτό με το βιντεοκλαμπ για καμμια ώρα.
Για λιώσιμο σε καφετέρια σας έχω όλους. Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 3-3.30 το βράδυ στο Ντίλι Ντίλι για όποιον ξέρει από Ξάνθη
Δεν εχω φαει ποτε μου τουρτα σοκολατα και παστες
εχω λιποθυμησει γυρω στις 3 φορες σε μια μερα(ημουν αρρωστη)
εχω βγαλει 3 δοντια σε οδοντιατρτο σε μια μερα και συνολικα 15 δοντια σε οδοντιατρο
εχω κοιμηθει απο κυριακη βραδυ εως τριτη πρωι
δεν εχω φαει για 4 μερες
εχω κρατησει την αναπνοη μου για 1 λεπτο και 5 δευτερολεπτα
αυτα θυμαμαι τωρα
@ Ντιμον Κλινερ
ε κοιτα εμενα παλι κατι τετοια μου πανε με 1000:p τα λατρευω. Πριν το ταξιδι να φανταστεις εφαγα ενα κλαμπ, ενα τσιζ και + τα 6 τσιζ στο καραβι δεν ενιωσα καμια διαφορα, τιποτα το σπουδαιο. Ασε που δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ συνηθισμενη σε αυτα(μιας και στο μερος που μενω δεν υπαρχει κανενα γκουντοειδες της προκοπης -.-)