TΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΦΕ!!
(Ξανακυλησα αναγκαστικα στο Terra Vibe και ξαναηπια φραπε μετα απο τοσα χρονια, γιατι δεν ηθελα ουτε σφηνακι ουτε μπυρα…)
TΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΦΕ!!
(Ξανακυλησα αναγκαστικα στο Terra Vibe και ξαναηπια φραπε μετα απο τοσα χρονια, γιατι δεν ηθελα ουτε σφηνακι ουτε μπυρα…)
8O 8O :?
Και τολμάς να έχεις τέτοιο avatar?!
Δεν ειπα οτι εχω να πιω μπυρα τρια χρονια:har: so, ναι τολμαω!
εχω κι αλλα προσωπικα ρεκορ: 12 μερες χωρις ιντερνετ. 2 μερες χωρις υπνο.Και δε θυμαμαι κι εγω ποσο καιρο χωρις κρεας.
Σε έχω… 14 χρόνια δίχως καφέ (ήπια πρώτη φορά στα 14 μου :p)
^ Προβλεπω τα επομενα ποστ να πηγαινουν καπως ετσι:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :eek: :eek:
Ψιτ karvou! Μη ψαρώνεις τη γαυρίνα!!
Θα σε κάνω ban!
Γαυρος και να ψαρωνει δε γινεται!8)
Δλδ, την πατησα?:-k μπουουουου!!!
Άλλο ρεκορ: 2 μέρες χωρις να βάλω τερμα τα γκάζια μουσική. Δεν ξανάγινε8O
Eίμαι 20 χρονών παρά δύο εβδομάδες μαντράχαλος και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑΒΛΙ. Απολύτως τίποτα, ούτε τους κανόνες :lol: :lol:
Παλι καλα δεν το εγραψες στο “με τιμαει…”
ασε και γω τα 19 κοντευω και τπτ…και μουχουν δειξει διαφοροι κατα καιρους (7 φορες αν δν απατωμαι…#-o ) αλλα δεν φαινεται να το συγκρατω
+1111111111111111
δεν υπάρχει πιο βαρετό πράμα να βλέπεις 2 άτομα να παίζουν…
και μένα προσπάθησαν να μου μάθουν αλλά μου είναι εμετικά αδιάφορο…
υπερβάλλω???
Μα εισαι σοβαρος??#-o #-o εχει μεγαλη στρατηγικη…ετσι μουχουν πει τουλαχιστον:p
To θεμα δεν ειναι αν εχει στρατηγικη ή οχι. Το θεμα ειναι οτι ειναι ενα παιχνιδι που συνοδευει αριστα τον καφε και το τσιγαρο. Επισης, ταυτοχρονα, με τον συμπαικτη μπορεις να συζητας απο μαλακιες μεχρι για το αν υπαρχει ζωη μετα το θανατο (δλδ μαλακιες :p).
ok ok δν μπορω να διαφωνησω πανω σ’αυτο γτ οντως ισχυει…αν και για μενα προυποθεση ειναι μονο ο καφες να συζηταω μαλακιες
1μιση χρονο χωρις κοακολα και 1 χρονο χωρις σταγονα αλκοολ.:-s
8O 8O 8O
Ποσο εισαι?2 χρονων?
Το αλκοολ επρεπε, δηλαδη αναγκαστικα. Την κοακολα απο επιλογη. Και σκοπευω να την ξανακοψω.
Και εγώ έχω 1 χρόνο + που δεν πίνω αλκοόλ.