Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Nαι…Να φανταστείς καποτε μία μπέρδεψε το stop με το μηχανακι μου…τοσο καλά…:lol:

10 συνεχόμενες ώρες περιπου συνεχόμενου παιξίματος Football Manager!:smiley: Βέβαια για μερικους παίζει να ναι και λίγο :stuck_out_tongue:

Για να το κανεις αυτο πρεπει να μην σταματησεις σε φαναρι, να μην εχει οχι απλα κινηση αλλα γενικα να μην εχει αμαξια στο δρομο, να παίρνεις τις στροφες κομματια κανονικα, και να παγωσεις και τον χρονο:p

έλα ντε… ρε, ευθεία να ήτανε, δε γίνεται σε οχτώ λεπτά :stuck_out_tongue:

Δεν ειναι ευθεια δλδ?

Στα λόγια μου έρχεσαι, Κυριακή πρωί ήτανε, νομίζω και αργία, υπήρχε ένα αυτοκίνητο εδώ και ένα στην Κηφισιά, και επίσης δεν έχει στην Αττική οδό στροφές, μια μεγαλούτσικη έχει στην έξοδο της Αττικής οδού για αεροδρόμιο. Κι αν θες μην το κάνεις όταν ο άλλος έχει αργήσει. Την προηγούμενη Κυριακή πάντως, πολύ πιο χαλαρά, το έκανα γύρω στο ένα τέταρτο. Γιατί δε γίνεται λοιπόν; Το δοκιμάσατε και δεν μπορέσατε;

αν μιλάμε για μεταφορά με αμάξι, μάλλον όχι. αν έχει βγει και ελικόπτερο άτος, τότε να το συζητήσουμε βρε αδερφέ.

Πωπω βαρέθηκα να ασχολούμε με αυτό. Σκασιλάρα μου ωρέ αν δε με πιστεύετε!!!

Όταν βρεθείτε κι εσείς στην ανάγκη και το κάνετε ελάτε να με βρείτε

Κοιτα το οτι το εκανες πολυ γρηγορα δεν μας φαινεται περιεργο.Αλλα 8 λεπτα?Εγω που μενω Περιστερι θελω 8 λεπτα για να παω κολωνο.Τεσπα μη μας πιστευεις, δε σε πιστευουμε και ειμαστε ολοι καλα:p

3 υπεραστικά ταξίδια με τον πατέρα μου και δεν το έχω στουκάρει ακόμα στο διαχωριστικό! :thumbup:

:thumbup::thumbup:

Την προηγούμενη εβδομάδα 14 ωρίτσες 8)

Εγω σε πιστευω :slight_smile:

Χωρις βεβαια να εχω ιδεα της αποστασης που καλυψες :stuck_out_tongue:

:thumbup::thumbup:

Έχω πιάσει 16ωρο με age of empires και 17ωρο με Pro Evolution.

Mετράει? 8)

Εγώ 26 με starcraft.

8O8O8O

Νταξ, μας σβήνεις όλους χαλαρά!!!

Bleedin εγω σε σβηνω αλλα ο Darth με εχει :stuck_out_tongue:

Παντως πρεπει να σας εχω ολους στο “ποση ωρα ειμαι σε καθημερινη βαση στη τουαλετα”. Χαλαρα ομως.

Βακιλε, πρέπει να σε έχω σ’αυτό. Αν υπολογίσεις τις ωρες που κάθομαι και θαυμάζομαι στον καθρέφτη…

:tomato::tomato:

Eκκενωσεις βόθρων ο Βάκιλλος…

Βγαλε και αλλη κακια…Θα δω Disturbed και τσουζει ε? :stuck_out_tongue:

Μην σκάσεις με κανα μπλουζάκι DHG μονο…Θα σε παρουν με τις ντομάτες…