Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Απο που και ως που ? :-s

Αυτος που τον ανακαλυψε εχει φαει καλαμαρακια; Χταποδακι; Γαριδουλες; Σαρδελιτσες; Αλλα ψαροειδη ψιψιψονια; Μαλλον οχι.=P~

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΡΕ.
Και γαριδοπιλαφο γαμαει.

Και γαμοπιλαφο γαριδαει.

8O

Είσαι θεός!!!

:ban::please:

Αίσχος!!! Στην πυρά!!!

Πέστα χρυσόστομε!!!

Μικρός έκανα και εγώ κάτι παρόμοιο. Όποτε πήγαινα για ψώνια στη λαϊκή αγορά με τον πατέρα ή τον παππού μου και σταματούσαμε σε πάγκο με ελιές, μέχρι να πούν τι και πόσες θέλουν εγώ είχα σουφρώσει τουλάχιστον 10 8)

Όλες οι ελιές τα σπάνε ανελέητα, και πράσινες και πατητές, αλλά ειδικά οι Καλαμών είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Τέλος.

Μιας και μιλάμε για ρεκορ, ενώ έφτιαχνα εργασία που μου πήρε γύρω στις 13 ώρες, κάπνισα δύο σακούλες καπνό. Ενώ τέλειωνε το ένα τσιγάρο, έστριβα το επόμενο :roll:

omg ρε! Ωραιες ειναι παντως οι ελιες αλλα δεν τις τρωω τοσο φανατικα.

ΠΕΣ ΤΑ. Ιδιως το χταποδι συνουσιαζει σχεδον τα παντα. Ας ηταν λιγο πιο φθηνο και θα ετρωγα 5 φορες την εβδομαδα…

Όχι. Αλλα μόνο που τα σκέφτεται αηδιάζει:(

Θεούλης ρε, μια απ’ τα ίδια κι απο δω!:smiley:

Έχω να φάω φακές σίγουρα 10 χρόνια :!:

Εσυ χανεις…:lol:

Εγώ τρώω στην Εστία φακές

Φακες και φασολακια εχω καμια 15αρια χρονια.

A!Τώρα που το θυμηθηκα…Δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου -και τι ζωή…20 χρόνια :stuck_out_tongue: - ρεβύθια και γενικά όσπρια :roll:

• Σαλιγκάρια!

Ε καλα, τα σαλιγκαρια δεν ειναι και το πιο κοινο φαγητο, ασχετως με το οτι γαμανε.

Ναι. Γαμανε τη γευση.

(δεν εχω φαει ποτε, δεν θελω να φαω ποτε.)

on topic

Ειμαι στον 17ο χρονο της ζωης μου και δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ απο ταβλι.
Εχουν προσπαθησει πολλες φορες να μου μαθουν αλλα αποτελεσμα μηδεν.
Περιμενω ποστς που θα με χαρακτηριζουν ως FALSE κουλουπου. Αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι. :stuck_out_tongue:

Σαλιγκαρια rule…Eιδικα με κοκκινη σαλτσα…:!:

σαλιγκαρια rulez ρε…

ελιές/ψάρια/σαλιγκάρια.
Κάθε φορά που διαβάζω αυτο το tread μου κόβεται η όρεξη…

Λογικο ειναι να το πιστευεις αυτο, και 'γω τα βρισκω σιχαμερα ζωα. Αλλα με ξεγελασανε και εφαγα μικρος. Βασικα ψιλοσιχανομουν να τα δοκιμασω αλλα ημουν και περιεργος. :stuck_out_tongue:
Παντως το ξαναλεω, γαμανε.
(Εγω μονο με σαλτσα σκορδου εχω φαει και σκιζουν)