πάντως ίσχυει ότι υπάρχουν πολλοί που θεωρουν αδιανόητο το να μη κάνουν μπάνιο μία μέρα…
Περυσι θυμαμαι ειχα κλεισει βδομαδα, μετα απο συναυλια και πολλες ωρες στο τρενο. Παλιοτερα παιζει να σε χωνω κιολας
Πλεον ομως κανω συχνα μπανιο, οποτε δεν νομιζω να φτασω ποτε τοσες μερες
μιλάμε για το μήκος μαλλιού που’ χεις τώρα?
η ερώτηση πήγαινε σ’ αυτό το bold! Γιατί αν με το μαλλί που χεις τώρα είχες να κάνεις πάνω απο δέκα μέρες μπάνιο, παίζει να σουν κι εσύ βασιλιάς μπίχλαρος :lol:
Ε περυσι τον Μαρτιο. Ναι :p. Και μαλιστα θυμαμαι στο τρενο καθομουν κατω γιατι ηταν ολες οι θεσεις πιασμενες.
Α για το αλλο bold ειναι? Τοτε παιζει το μαλλι να μην ηταν τοσο μακρυ, οποτε δεν το επιανα. Ακομα χειροτερα δηλαδη. Αλλα μιλαμε για 3 χρονια τουλαχιστον πισω ε.
Βασικα παιζει να μην σ’αφηνανε να κατσεις και να μην ητανε πιασμενες.
Χαχαχαχαχαχα, δυστυχως οχι! Ειχα βγαλει εισιτηριο τελευταια στιγμη και ολοι οι αλλοι ηταν με θεση.
Χεχεχε,σε φανταζομαι σε κατστασεις ετσι με το μαλλι στη λιγδα στο πατωμα να προσπαθεις να αναψεις φωτια με ξυλα,ερημιτης φαση.
Μπα μωρε, τα εχω πιασμενα πισω, δεν πιανουν τοση μπιχλα
Παντως ενταξει, στο 3ημερο φεστιβαλ το καλοκαιρι στο Τυρναβο ζησαμε σκηνες ανελεητης μπιχλας. Φυγαμε μεσημερι Παρασκευης απο Βολο και την Κυριακη το βραδυ γυρνωντας βγαζαμε μαυρη μιξα
Ειδικα η ζεστη βοηθαει 1000 φορες τη βρωμα να καταλαβει καθε καθαρο σημειο του σωματος σου.
Και ειχαμε παει τοτε που ειχε τους καυσωνες…
Α εκει εκανα και ενα αλλο προσωπικο ρεκορ, 12 κουτακια μπυρας και ημουν μια χαρα
Oh my god,τι καφρος!
προσωπικο ρεκορ=σε μια μερα κουρευτικα 3 φορες
Αχαχαχα και γω τοχω κανει αυτο…
τραγικα πειραματα.
3 μήνες χωρίς αναψυκτικά !!! θέμα θέλησης είναι όλα ! μόνο σόδα έπινα για να έχω την αίσθηση του αναψυκτικού …
εδώ ενάς υποχόνδριος
εγώ μία φορά που είχαμε πάει για ρακόμελα ήπια γύρω στα 25-30 ποτήρια.Αλλά φαντάζομαι εδώ υπάρχουν άλλοι που να έχουν πιει περισσότερο:p
2 πιτογυρα απο Πιττα Παππου συνεχομενα…
1 πιτσα + μιση καρμποναρα συνεχομενα…
2 φετες ψωμι με μελι στα καπακια γεμιστα με φετα, σαλατα και ιστοριες, μετα ενα πακετο πτι μπερ με μερεντα και μετα ροδακινο (στη σειρα ε).
1 κρεπα γλυκια με σοκολατα και λευκη και μαυρη και αμυγδαλο και στα καπακια 2 πιτογυρα ξεγυρισμενα.
πανω απο 12 φορες ακουσα σε μια μερα το Unholy των Savatage.
8-0 (ή 7-0) νικη σε τοπ πλεηερ αλλα δεν θυμαμαι σε πιο προ.
Αυτα…Αν θυμηθω τιποτα αλλο, θα το πω και εκεινο
5 μερες χωρις κατουρημα στις διακοπες. Και οχι επειδη δε μπορουσα. Απλα δε μου ερχοτανε
Προστατης…
Χαχ… αυτο μου ελεγε και ο κολλητος μου. Βεβαια αυτος ειναι το αντιθετο και κατουραγε καθε 10λεπτο. Αλλα οχι δεν εχω κανα προβλημα. Απλα για καποιο λογο δε μου ερχοτανε να κατουρησω. Την 5η μερα πηγα και κατουραγα για κανα 5λεπτο