Στο γυμνάσιο είχα δεί όλη τη τριλογία Alien μέσα σε 3 βδομάδες, δλδ ανά βδομάδα έβλεπα και ένα μέρος της. Προτού προχωρήσω όμως τη κάθε μία απο αυτές την είχα δεί τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές. Τρελή πόρωση.
Έχω δει 28 φορές (πάνω κάτω) τον Παπαφλέσσα και ετοιμάζομαι για ακόμα μία σε καμιά 10αριά μέρες
Έχω αλλάξει 3 φορές τον καθρέφτη στο αμάξι μου μέσα σε διάστημα 8 ημερών
Έχω χτυπήσει πάνω από 800 φραπέδες σε περίπου 15 ώρες (Κυριακή δουλευοντας σε καφετέρια)
Στα μαθηματικά στο Γυμνάσια είχα πτώση 11 βαθμών στον έλεγχο, από 19 σε 8 (κατι είχε ακούσει φαίνεται ο καθηγητης ότι πειράζαμε την κόρη του)
Έχουμε παίξει χαρτιά με παρέα σερι από Παρασκευή Βράδυ μέχρι Κυριακή μόνο με διάλειμα για ξύδια, σουβλάκια και κατούρημα
Έχασα περίπου 14 κιλά σε τρεις βδομάδες (πλακα πλάκα ξαναπήγαινα ένα στρατό τώρα)
Είμαι στο 1% (μπορεί και λιγότερο) των γνωστών και φίλων μου που δεν έχω κανει ποτέ μπαφο (μεγαλο προσωπικό ρεκορ αυτό)
Κοιμήθηκα τουλάχιστον 18 από τις 23 ώρες που κράτησε το ταξίδι της επιστροφής από τη Ρόδο στη 5ήμερη
Και για το άμεσο μέλλον
Έχω σκοπό να δώ την τριλογία του ¶ρχοντα σερί
Ειδες ομως που τα καταφερνω… Ο καημενος ο ifrit τι ειχε περασει εκεινο το βραδυ με τα ρεψιματα! Ειχαμε φαει Πρασσα!!! Οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν τι ακολουθησε…
:lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: ΤΕΛΟΣ!!!
Ελα να φας 6 πιτογυρα στο βορρα και μετα το βαζεις στα προσωπικα ρεκορ :lol:
Οντως δεν την παλευει ο τολκις! Μονο που αν θα φαει 6 Πρασσαδες τοτε αυτο θα ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ!!!
Ρε 4 να φαει και μετα προσκυναμε
Eιστε φλωροι.Ειστε μιση μεριδα ο καθενας και λετε για φαγητο.Ου ρε :lol:
Οντως…:lol:
Παντως μυριζομαι εκ μερους σου οτι εχεις το ρεκορ non-stop κιθαρας…11μιση ωρες;;; Ποσες;;;
5 πιτόγυρα στο καπάκι (εντάξει μάλλον λίγο είναι αν κρίνω απο προηγούμενες αναφορές).
2 μέρες χωρίς νερό (τα μόνα υγρά που έμπαιναν στον οργανισμό μου ήταν καφέδες - αλκοόλ).
16 ώρες online στο world of warcraft (για την ακρίβεια Δευτέρα έως Παρασκευή συνεχόμενα με μόνο διάλειμμα για 7-8 ώρες νυχτερινό ύπνο κάθε βράδυ, και αυτό δεν είχε γίνει μόνο μια φορά αλλά πααααάρα πολλές).
μισό ταψί μουσακά για βραδινό (ε κι αυτό μάλλον λίγο είναι αλλά εγώ μια φορά βαρυστομάχιασα).
24 ώρες κατα τις οποίες κυριολεκτικά μόνο κοιμόμουνα, έχεζα και ξέρναγα (τελικός απολογισμός γύρω στις 20 ώρες ύπνου, κάπου 15 επισκέψεις στην τουαλέτα και 2 φορές ξέρασμα…1 στο σαλόνι - 1 στο κρεβάτι…ναι είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση!).
Ρεκόρ συνεχόμενου διαβάσματος για το πανεπιστήμιο δεν μπορώ να υπολογίσω, σίγουρα όμως είναι τρομακτικό.
Σε αλκοόλ - 1 μπουκάλι κρασι - μισό μπουκάλι ουίσκι - 10 σφηνάκια τεκίλα - κάπου ένα λίτρο ρακόμελα (όχι σε μια βραδιά βέβαια, αυτόνομα το καθένα).
Όταν ήμουνα μικρότερος κ έκανα κολύμβηση θυμάμαι είχα βγάλει 1 χιλιόμετρο ελεύθερο (!!!), τώρα ούτε 50 μέτρα δεν πάω.
Αυτά:p :roll: :roll:
Φιλαρακι…τωρα επεσα…ειμαι 90 κιλα…πριν 3 χρονια ημουν 110!! Καταλαβες φλωρακο Αθηναιε…
ειμαι 95.πριν 4 χρονια ημουν 140.Cheers!
Ενώ όλοι οι κολλητοί μου καπνίζουν εδώ και κανα χρόνο, εγώ δεν έχω αρχίσει το κάπνισμα… Είναι τεράστιο ρεκόρ αλλά και μαλακία, γιατί εγώ θα την πάθω στο τέλος…!
Έχω φάει γύρω στα 10-12 μεγάλα μπιφτέκια σπιτικά (μετά δεν μπορούσα να τα χωνέψω και τα ξερνούσα αχώνευτα).
Έχω μείνει ξάγρυπνος τρείς συνεχόμενες μέρες.
Έχω πιεί μέσα σε μια μέρα γύρω στους 9-11 φραπέδες (πέρσι την ημέρα έπεινα συνήθως γύρω στους 3-4, φέτος έχω φλωρέψει και πίνω το πολύ 2 καφέδες, και όχι απαραίτητα φραπέ η νες)
Το ρεκορ μου από κατανάλωση αλκοολ: 1/4 μπουκάλι Chivas, ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, μισό μεγάλο μπουκάλι τσίπουρο, 6-7 μπύρες.
Μετά ακολούθησε το ρεκορ μου ξεράσματος: 4 φορές…
Θυμηθηκα κι αλλα.
Ξερασα 3 φορες σε μια μερα. Αντερο δε μου μεινε.
Εχω κολυμπησει 7-8 ωρες χωρις να βγω απο την θαλασσα.
Εχω κατσει μπροστα απο πισι 40 ωρες.
Εχω κανει διαδρομη Κολωνος-Ταυρος-Καλλιθεα-Ταυρος-Θησειο-Κολωνος σερι.
4 εκδρομες σε μια βδομαδα. Ειχα και 5η αλλα δεν αντεχα.
Δεν εχω μιλησει για ενα τεταρτο οσο ειμαι ξυπνια και με παρεα. Το πιο δυσκολο ισως που μου ετυχε ποτε.
εδιτ/ 15 ποτηρια ουισκυ σε μιση ωρα-40 λεπτα.
επι μια βδομαδα ειχα κοιμηθει συνολο 1 ωρα και κατι ψιλα…
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
1)Μου φαινεται πρεπει να ειχα κανει γυρο στα 50-60 post μεσα σε μια μια ημερα στο rocking… :lol:
2)Παλια γαμουσα στο φαγητο τωρα πολυ χαλια λεμε…3 πιτσες ολοκληρες για την παρτη μου απο αυτες τις φλωρικες της πιτσα Ρομα…
3)Το ρεκορ αφαγιας μου ειναι 1 μικρο μπολακι γαλα με δημητρικα το πρωι κ τπτ αλλο εκεινη την μερα…
4)Εχω κατουρησει 14 φορες μεσα σε μια μερα…Δεν ξερω τι παθαινω οταν ειμαι αρρωστος… :?
5)34 ποτηρακια ρακομελο (οταν εγινα 18) και πριν κανα μηνα 17 μπυρες σε μεγαλο ποτηρι.
6)Εχω κρατησει την αναπνοη μου για ενα λεπτο με τα χιλια ζορια…
7)Εχω βαλει 40 κιλα στην μπαρα απο 10 φορες (παλια ημουν ψιλοτερας)…
8)Ηταν Κυριακη 12 η ωρα οταν σηκωθηκα και πηγα κατευθειαν στο pc για να παιξω N.F.S.U.2 και σταματησα 8 παρα για να παω σχολειο (μικρα διαλειμματα για φυσικες αναγκες).Πηγα την πρωτη ωρα αλλα δεν αντεχα για δευτερη και πηγα σπιτι για να κοιμηθω…
9)Περιοδος Πανελληνιων κλασσικα ολη μερα διαβασμα παλι με μικρα διαλειμματα…
10)Μια φορα ακουγα ολη μερα Metallica ενω παραλληλα εψαχνα πληροφοριες για αυτους (οταν ειχα πρωτοπωρωθει)…
11)3ωρο headbanging μονο με Lamb of God.
12)Δεν εχω βγει απο το σπιτι για 4 μερες.
13)Δεν εχω κανει μπανιο για 3 μερες.
14)Απο το πρωι στις 9 μεχρι τις 3 και απο τις 6 μεχρι τις 8:30 επαιζα ντραμς με πολυ 2κασση…
15)Εβλεπα μια μερα ολοκληρη P.B.
16)Εβλεπα μια μερα ολοκληρη Lost.
17)Mικρος τα καλοκαιρια ελιωνα στη μπαλα μαζι με το φιλαρακι μου τον Χρηστο απο το πρωι μεχρι το βραδυ!Ασταδιαλα συγκινηθηκα…
εγώ δεν έχω να επιδείξω τίποτα το ιδιαίτερο…
7 παγωτά μέσα σε μια μέρα ίσως να είναι το μοναδικο προσωπικό ρεκόρ άξιο αναφοράς
8 ώρες συνεχούς ομιλίας σε ταξίδι. σε τρεις γλώσσες μάλιστα.
31 καλαμακια χοιρινα φαγωθηκαν απο μενα πριν 2.5 χρονια σε 1.5 ωρα…
Σ`έχω…
1 εβδομάδα…
edit: και τότε είχα και μακρύ μαλλί…