Δηλαδη ρε συ Jane ειμεις που το’χουμε κανει με πολλα χρονια διαφορας, ειμαστε ανωμαλοι?
.
:yesmaster:
.
Εγω αποκαλυφτηκα. Σειρα σου τωρα :roll:
Δηλαδη ρε συ Jane ειμεις που το’χουμε κανει με πολλα χρονια διαφορας, ειμαστε ανωμαλοι?
.
:yesmaster:
.
Εγω αποκαλυφτηκα. Σειρα σου τωρα :roll:
είσαι ό,τι πιστεύεις
τα όρια που έγραψα δεν αφορούν ξεχωριστές περιπτώσεις - εξαιρέσεις, είναι συγκριτικά με βάση τη γυναίκα και είναι εντελώς προσωπικά.
σκέψου το και λίγο πιο σοβαρά πάντως. άλλοι ήθελαν να τεκνοποιήσουν αλλά αντί για παστάκια βάφτισης κόλυβα φαγώθηκαν στο τέλος
[SPOILER][/SPOILER]
Στερημένος?
Αν είσαι 17 και αυτή 28-29?
ωραίος :thumbup: φαίνεται πολύ ενδιαφέρον χόμπι
τα μισα σου χρονια συν εφτα και πανω
μα δεν πηγα για γαμο αν εννοεις αυτο
.
Την ειδες την φωτο πιο πριν? Η 65αρα, για μενα τουλαχιστον, ηταν πολυ ανωτερη απο αυτην στην φωτο. Και πολυ ναζιαρα. Και οχι δεν ημουν στερημενος, απλα ετυχε.
Εγω εχω θεση στοχο να δω την ταινια “127 Hours” 127 φορες αλλα ειμαι ακομα στην αρχη.
Ειχα μεινει νηστικος γυρω στις 5 μερες
Και ενας φιλος μου ειχε δει ολα τα star wars και ολους τους αρχοντες η ολα τα matrix δε θυμαμαι μεσα σ ενα βραδυ
είχα βάλει γκόμενα να δει 5/6 star wars σε μία μέρα
[SPOILER]
Κάποιος διαβάζει αρχαίους συγγραφείς εδώ πέρα… :p[/SPOILER]
6 μετακομίσεις σε διάστημα 10 μηνών.
Beat that :!:
τα έχω…παίξει απο την ζέστη μια φορά και ήπια καμια 10μπύρες να συνέρθω
α και ενδιάμεσα είδα και μια ταινια πορνο:D
Α και κάποτε έιχα κατεβάσει ένα Παπά καλαματιανό 20 εκατοστών μέσα σε 2 ώρες …για 48 ώρες δεν υπήρχα
Μεχρι τωρα πανω απο 25 μετακομισεις (και οχι στην ιδια η σε γειτονικες περιοχες):
Καλογρεζα, Ηλιουπολη (x2), Λιοσια (x2), Πασαλιμανι, Ν.Ψυχικο, Πατησια, Αργυρουπολη (x2), Μεσογεια, Κερατσινι, Θεσ/νικη, Θηβα (x2), Χαιδαρι(x2), Περιστερι, Ν.Ηρακλειο, Πεντελη, Περισσος, Manchester, Λονδινο, LA, Αυλιδα και βαλε…
Παιζει να μου διαφευγουν και κανα δυο περιοχες ακομα.
Υπηρξαν φορες που ειχα αλλαξει μεχρι και 3 σπιτια σε ενα χρονο σε εντελως διαφορετικες περιοχες, που η μια απο την αλλη ηταν στου διαολου το κερατο απο πλευρας αποστασης.
Είναι αυτό που λένε οι θεοί: “where I lay my head is home…”
σε έδιωχναν;
Mαλακες ιδιοκτητες…
Κανεις δεν με εδιωξε. Με κανα δυο ιδιοκτητες κιολας διατηρω καλες σχεσεις. Απλα μεσα στις 25 μετακομισεις εχω βαλει μεσα και τις οικογενειακες (απο τοτε που ημουν σκατο δηλαδη).
Οπως και να το κανουμε ομως, και παλι ειναι πολλες.
Αυτος ειναι και ο ενας απο τους δυο λογους που ξερω το λεκανοπεδιο πολυ καλα. Ουτε ταξιτζης ναμουνα!