εχει πορεια σημερα παρτε καδρονια για τα χρονια πολλα, παμε για πατσα, χριστος ασβεστη καλα βουδουγεννα
Χμμ, κοιτα να δεις! Ειμαι αθεος, μενω ακριβως απεναντι απο μια μεγαλη εκκλησια, και καθε 2 λεπτα χτυπαει η καμπανα, Παρ’ολα αυτα, ακουω ολη μερα το The Number Of The Beast, Painkiller, Antichrist, Killed By Death και ολα τα σχετικα, και πριν λιγο εβγαλα τον ενισχυτη της κιθαρας στο μπαλκονι και αρχισα να παιζω το Hells Bells!!!:lol::lol:
Αστο να παει στο διάολο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή 10 ντεπόν παίρνω :evil:
περα απο καθε αμφιβολια που μπορει να εχω απεναντι στην εκκλησσια και γενικα διαφορες σκεψεις…πρεπει να παραδεχτω οτι μερικες ψαλμωδιες ειναι καταπληκτικες…
πες μας τι σου συμβαινει και τι σε οδηγησε στο να αναγνωρισεις την καλιτεχνικη αξια των ψαλμωδιων
Θα μιλάει για την εισαγωγη του sign of the cross μάλλον…
ρε μη κοροιδευετε…μιλαω για το το ψαλμο για την Παναγια δεσποινα…ακουστε …
Θυμιζει Manowar απο τα παλια, τι να λεμε τωρα …
παπαρδελα…διαβασες νικ μαρβελ ρε???μολόγα!!!
βλασφημοι
Λοιπόν, δώστε βάση γιατί τα πράματα είναι σοβαρά.
Πήγα σήμερα στο γάμο μιας φίλης μου. Ντύθηκα κονιόρδος όπως πάντα και έσκασα μύτη να δω το μύστερι.
Και κει που ο παπαντιτζέης αρχίζει να μιξάρει “ησαϊα χόρευε” βλέπω έκπληκτος ότι δεν παίζει ρύζι! Απλά το ζεύγος, οι κουμπάροι και ο παπ κάνουν βόλτες γύρω από το τραπέζι σαν καμπαμαρού σε σλόου μόσιον ΧΩΡΙΣ να βρέχει ρύζι!
Ρώτησα την κουμπάρα μετά και είπε ότι προσφάτως η αρχιεπισκοπή απαγόρευσε τα ρύζια στους γάμους γιατί “λερώνουν τον οίκο του θεού” και άλλα τέτοια γραφικά. Απλά μερικές εκκλησίες τηρούν ακομη το έθιμο για να μαζέψουν πελατεία (“παντρευτείτε σε μας. έχουμε πολυέλαιο 68 κεριών και επιτρέπουμε και το ρύζι!”).
Ντάξει γάμος χωρίς ρύζι = χωριάτικη χωρίς φέτα, αλλά πού οδεύει ο κόσμος ρε μαλάκες? Σε λίγο θα απαγορέψουν και στα γκομενάκια να σκάνε με μίνι φορέματα στις εκκλησίες οπότε δε θα’χει νόημα ούτε το πάσχα να πας.
Ντισκάς.
Ελεω και κρισης σκεφτηκαν οτι καλυτερα το ρυζι να μαγειρευεται…#-o
αυτό με την απαγόρευση του ρυζιού το έχω ακούσει και εγώ και ισχύει και σε άλλες εκκλησίες.μαλακία να το απαγορέψουν γιατί είναι μέρος του εθίμου.
είχα πάει και εγω σε γάμο που δεν επιτρεπόταν το ρύζι γιατί βαριόταν να καθαρίσει το παλληκάρι που ήταν βοηθός του παπά…
Το έχω ακούσει αυτό για το ρύζι. Χοντρή μαλακία. Εκτός αν εντάσετε στα μέτρα GAP για οικονομία.
εγω λεω να καταργησουν τους γαμους…
ή ακομη καλυτερα της εκκλησιες…
Ρε παιδιά δεν σκέφτεστε βαθιά,αλλα πολύ επιφανειακά.Οι παπάδες τώρα στην περίοδο της λιτότητας φροντίζουν να έχουμε λιγότερα έξοδα για γάμους,άρα κόβουν το ρύζι.Απλά βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες όπως “το ρύζι γεμίζει με ακαθαρσίες τον οίκο του θεού” για να δείξουν ότι είναι εγκρατείς και θεοσεβούμενοι ενώ ουσιαστικά σκέφτονται για λογαριασμο μας:wink:
1)who gives a shit
ή μηπως
2)so fucking what(with james voice φυσικα)
ιδου η απορια:-k
λογικό είναι ρε. τα ρύζια τους καθυστερούνε (καθαρίσματα κτλ) κι έτσι έχουμε αδικαιολογήτως μεγάλα κενά ανάμεσα στους γάμους, κι έτσι χάνουν χρήμα, ε, δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους πιστούς ήθελα να πω.