Δεν εχω ακουσει τον κοουτς Μπι να λεει για Παναγιες. “Μπανανιες” λεει, ειμαι σιγουρος.
Εντάξει, εδώ τον αδικεί ότι όλοι οι άλλοι φοράνε μάσκες…
Εγώ πάντως, διαβάζω ακακία.
Παντως οσον αφορα τον Σλουκα, ειναι απο οσο μπορω να θυμηθω η μονη περιπτωση παικτη μας που μεταπηδησε στον Παναθηναικο και αντι να ξεθυμαινει ο θυμος μου απεναντι του οσο περναει ο καιρος, να γινεται ολο και πιο εντονος! Και δε νομιζω να ειμαι ο μονος που νιωθει ετσι. Μιλαμε για κατορθωμα μεγαλο.
Οσον αφορα τον ‘στοχοποιημενο’ Ναν…μιλαμε για τετοια στοχοποιηση που ενω εχει τυχει αρκετες φορες να ειναι φορτωμενος με 3 φαουλ απο νωρις, εχει τετοια ασυλια που η μοναδικη φορα που αποβληθηκε ηταν στον αγωνα με τη Παρτιζαν. Σαφως και προκειται για παικταραδες αλλα μιλαμε και για χαρακτηρες αστα να πανε. Απο εκει και περα, οι υπολοιποι μου ειναι αρκετα συμπαθεις, ειδικα ο Χουαντσο πρεπει να ειναι πολυ καλο παιδι.
ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Πωλείται εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Θύρα 26 (από τη πλευρα του ηλεκτρικού).
Το δίνω στη τιμή του. 25 ευρώ.
Θα δοθεί κωδικός για GOV Wallet. Ο κάτοχός του αρρώστησε και ευτυχώς δεν το είχε βάλει στο wallet, άρα μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε.
Θα δώσω τον κωδικό με PM στον ενδιαφερόμενο για να το καταχωρήσει στο GOV, και όταν η καταχώρηση πετύχει και δει το όνομά του τότε θα με πληρώσει με IRIS. (την ευθύνη και το ρίσκο το παίρνω εγώ).
Αν με κοροιδέψει, θα έρθω στη θύρα του και θα πω στους υπόλοιπους ότι είναι βάζελος
Σπεύσατε.
Όποιος απαντήσει πρώτος …
Το εισιτηριο πουλήθηκε.
Λυπηθείτε μας…
Καλά ρε δε ντρέπεστε. Σας έδινα εισιτήριο για τη ματσάρα και με γράψατε κανονικά. Το πήρε άλλος εκτός φόρουμ.
Να μη ξαναγίνει
Κακό πλέον. Πολύ κακό και εμετικό.
Κάνω πλάκα στο σχολείο με τους Παναθηναϊκούς μαθητές μου, σχετικά με τον Φώτη, αλλά αυτού του είδους τα “αστεία” είναι κακά.
Ψιλομαλακιούλα,
Στο αγωνιστικό σκέλος, θεωρώ ότι ο Ιωαννίδης επίτηδες προκάλεσε το επεισόδιο με σκοπό να κερδίσει τη κόκκινη κάρτα του Ροντινέι, γνωρίζοντας ότι το σκορ μόλις είχε γίνει 3-2. Με 10 εναντίον 11 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι ο Ρόντι δεν τσίμπησε, δεν έπεσε στην παγίδα και κράτησε επίπεδο
Αυτη ειναι η καζoυρα πoυ πρoτιμαω
Ασχετως της χαζoμαρας απo πανω γενικα πoυ την βρισκoυν την oρεξη με Φωτη απoρω. Αστε τoυς βαζελoυς να τoν κραζoυν πoυ τωρα εχoυν κ 2 λoγoυς (oτι σερνεται και πoυ πεταξε χθες τo περιβραχιoνιo) να τo κανoυν και κoιταμε εμεις την oμαδα μας πoυ στα εγχωρια παει τελεια.
Αρε Κωστoυλα παιχταρα
Μπορεί και σκούπα
Αλλά και το 3-1 μου κάνει
0-0 ειναι ακομα ρε
Δώστε μας και κανά φάουλ ρε κοράκια
Μια βολή ρε παιδιά
Τι ζητάμε πια
Τι πηγαν να κανουν στο τελος; Οπως με την παρτιζαν πρόπερσι;
0-0 ακόμα λεμε
Λούζουμε, λούζουμε, παίζουμε, το γυρνάμε, μετά ξανα λούζουμε μέχρι να έρθει ο Αλέκος να πάρει το τρίποντο από τα 8 μέτρα χωρίς να έχει άλλη επαφή με τη μπάλα για αρκετή ώρα και να το στείλει στο +6.
Σαφώς υπάρχουν και άλλοι πρωταγωνιστές… Σάσα, Λι, Φουρνιέ (παρότι άστοχος πήρε σχεδόν όλες τις δύσκολες μπάλες), Μιλου, Γκος με τρομερές άμυνες πάνω στον Καμπάτσο και 2 κρίσιμα τρίποντα…
Αυτό που κάνει φέτος ο Αλέκος όμως…