Ολυμπιακός #2

Μονακό - Φενέρ;

Εντωμεταξύ, ο Σάσα:
Τι αστείο, δεν έχω παστελώσει ακόμα τρίποντο
Ας βάλω κι εγώ 1

2 Likes

Τους είχαμε βάλει στα καλάθια και στο τέλος για να παίξουν ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος (Γκος+Βιλντόζα) κοντέψαμε να φάμε μπαζερ λούσιμο της χρονιάς

Περάσαμε φ4 και είμαι σκασμενος

3 Likes

Με αυτή τη νοοτροπία και τα κολλήματα του Μπι (που λατρεύω) είτε ο Παο είτε η Φενέρ θα περάσουν από πάνω μας στον τελικό (αν δεν λουσουμε στον ημιτελικό)

Δεν μας ενδιαφέρει
Είμαστε συλλέκτες συμμετοχών σε φ4, χαχα

Έχω την αίσθηση πως αυτή τη χρονιά θα κάνουν την διαφορά Σάσα & Γάλλος εραστής.
Ακόμα και με τα κολλήματα του κόουτς
Το ταλέντο θα υπερκεράσει την θολούρα του μυαλού του

2 Likes

Θα τα πoυν oι Αφoι με τoν Μπoτιρoγκα αυτα αυριo στoν καφε

6 Likes

Δεν ξέρω ως πότε αυτοί οι 2 θα μπορούν να κερδίζουν και τους χέστες συμπαίκτες τους.

Κοίτα, 2 αγώνες είναι ακόμα
Θα ξεκουραστούν τα παληκάρια, θα πάρει δυνάμεις κι ο Σάσα που στη σειρά έπαιζε στο 60%
Ο Φουρνιέ είναι κ@βλωμένος και φτιαγμένος για μεγάλα παιχνίδια
Βάλε και την απαραίτητη δόση τύχης που χρειάζεται η κάθε ομάδα

Δεν θέλει πολύ
Για κανέναν από τους συμμετέχοντες
Λεπτομέρειες είναι

Εντάξει ο Παπ έδωσε ότι μπορούσε, ακόμα κι ο Βιλντοζα πιο πριν η ο Γκος πριν το 4ο φάουλ. Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Ελπίζω να είναι πιο καλά ο Φαλ τώρα που δεν θα έχει τον Ταβαρες απέναντι του!

2 Likes

Να σημειωθει επειδη μας εχoυν βγαλει τo λαδι oτι τo 3o φαoυλ τoυ Γκoς ηταν κ δεν ηταν κ μετα η τεχνικη ηταν για γελια. Απo 2 σε 4 φαoυλ σε δευτερα για τo τιπoτα

Παντως για πολλοστη φορα μας πνιγει το αγχος οσο πλησιαζει το τελος ενος σημαντικου αγωνα και παμε να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας. Παραλιγο να παθουμε καζο χειροτερο απο οτι στον τελικο. Ειδικα με τη Ρεαλ εχουμε ενα καποιο κομπλεξ. Ας ειναι το σημερινο η αρχη για να το ξεπερασουμε.
Μεγαλη πουτανομαδα παντως! Απο τους παιχτες μεχρι τον κοσμο.
Επισης, ασχημο 2ο ημιχρονο απο τον Γιαβορ. Δε
χτυπησαμε τοσες βολες οσες στο 1ο! Στο F4 θα πρεπει να ειναι πιο συγκεντρωμενος!

3 Likes

Στα των υποψήφιων αντιπάλων τώρα
Προφανώς θέλω Μπάρτσα, αλλά κομματάκι δύσκολο το κόβω
Στο Φενέρ - Παο, θα γίνει ματσάρα και θα πέσουν κορμιά που ίσως αποδειχθεί ένας παράγοντας
ικανός να μας βοηθήσει στον τελικό, αν κι εφόσον περάσουμε.

Αλλά ναι, Φενέρ δεν την θέλω

2 Likes

Τον ΠΑΟ γιατι τον εχεις σιγουρο ομως?

Με την Εφές;
Δεν χάνει 2 σερί ματς. No way
Είναι καλύτερη ομάδα και θα περάσει
Όπως πέρασε κι ο γάβρος την Ρεάλ που είναι καλύτερός της

Στο φ4 πιστεύω και οι 4 ομάδες θα είναι εκείνες που είχαν έστω κι 1% περισσότερες πιθανότητες
να περάσουν από τους 8

Δεν θέλω να γίνω party pooper αλλά σε αυτά τα 2 τελευταία παιχνίδια δεν με πείθει η ομάδα ότι μπορεί να το σηκώσει. Αμέτρητα λάθη στην επίθεση, μέτρια άμυνα εκτός της τρίτης περιόδου χθες…πρέπει να το δουν λίγο αλλιώς το πράγμα

Μονο 2 παιχνιδια; Σωραιος. Και αισιοδοξος. Εγω ειμαι πιο γκρινιαρης. Ωστοσο, κανεις απο εμας τους “εξω” δεν μπορει να ξερει τι αγχος διαχειριζονται και το οποιο μπορει να γινει αφορητο στο τελος ή να εφυγε χθες το βραδυ. Κραταω μονο

επειδη το εχω αναρωτηθει αρκετες φορες φετος. Δεν θα πω χεστες τους υπολοιπους, αλλα οτι στα κρισιμα δεν υπαρχει τριτος πολος, ειναι φανερο. Παντα ελπιζουμε οτι καποιος θα κανει step up καθε φορα, αλλα με μια τυχαιοτητα και αυτο φαινεται οταν καιει η μπαλα, πώς ολοι ψαχνουν τους “δυο” για την τελικη προσπαθεια.

Και πέρσι δεν είχες κανέναν από αυτούς τους δύο, έτσι;

1 Like

Προφανως. Αλλα αλλη ομαδα, αλλο πλανο και αλλες συνθηκες τοτε. Το ταβανι φανηκε, κατα την αποψη μου. Φετος ειναι πιο δυνατη ομαδα χαρη στους 2. Αρκουν; Θα δειξει. Σκεψεις καταθετω, αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι προβλεψεις μου στο μπασκετ δεν ειναι και τοπ :smiley:

Σκόρπιες σκέψεις:

• Όλες τις προηγούμενες χρονιές, η συμμετοχή στο Final 4 ήταν υπέρβαση. Φέτος που το budget ανέβηκε η μη πρόκριση ήταν αποτυχία. Αυτό σίγουρα προσθέτει άγχος στο τέλος των ματς. Για την ώρα έχουμε καταφέρει ακριβώς τα ίδια με πέρσι.
  • Επίσης, ακόμη προσπαθούμε να συνηθίσουμε ως ομάδα με Φαλ/Μιλουτίνοφ να είναι ταλαιπωρημένοι κι όχι όπως παλιά, ενώ και ο Γουόκαπ ακόμη δεν παίρνει τα λεπτά που είχε πριν το τραυματισμό. Υπάρχουν στιγμές που βλέπω τον Φαλ και αναρωτιέμαι αν είναι ο ίδιος που είχαμε και πριν τραυματιστεί. Τώρα μου θυμίζει Βρανκοβιτς, Φασούλα, κλπ. Παλιάς κοπής ψηλούς σέντερ με 50% στις βολές.
  • Παίζαμε με τη Ρεάλ η οποία δεν έχει τυχαίους παίκτες και οργανισμό. Το ίδιο ρόστερ με πέρσι έχουν λίγο πολύ. Γιατί θα έπρεπε να τη νικήσουμε και με πειστικό τρόπο σε όλα τα ματς φέτος; Για μένα το 3-1 στα playoff είναι πειστικός τρόπος. Και επίσης θεωρώ πως ήταν ευτύχημα που την πετύχαμε στα play off και όχι στο Final 4. Η Ρεάλ δε μας ταιριάζει σαν αντίπαλος και σε μια σειρά αγώνων είχαμε πλεονέκτημα ως καλύτερη ομάδα. Ενώ σε ένα μόνο ματς (π.χ. ημιτελικός/τελικός) αυτό το πλεονέκτημα είναι 2-3 φορές μικρότερο. Η πιθανότητα 1:4 για να χάσουμε ένα ματς από τη Ρεάλ, σημαίνει 1:10 για να χάσουμε μια σειρά playoff.
  • Μεγάλος ο αρχηγός. Δεν ξέρω γιατί λέμε πως στα κρίσιμα ήταν 2 κι όχι 3 (Βεζενκοφ, Φουρνιέ, Παπανικολάου). Το πρόβλημα είναι πως Γκος-Βιλντόζα είχαν συχνά κακές επιλογές. Πρέπει να επανέλθει ο Γουόκαπ στα παλιά επιπεδα ώστε τουλάχιστον η κούραση να μην είναι παράμετρος
  • Γιατί στον πούτσο πάνε στη Μέση Ανατολή για το F4? Αν θέλουν αρπαχτή και να βγάλουν λεφτά, τότε ας σταματήσουν το Final 4 κι ας ξεκινήσουν best of 7 playoff όπως στο NBA. Αντί για 4 ματς σε μια πόλη αρπαχτή, θα γίνονται 16-28 ματς σε 4 πόλεις που βλέπουν μπάσκετ.
  • Δεν θέλω να θεωρούν πως πάμε ως φαβορί στο F4. Φαβορί για μένα θα είναι η ομάδα του Αταμάν αν περάσει (κακά τα ψέματα είναι καλός στο να κερδίζει F4). Aν γίνει όμως η έκπληξη και δεν περάσει ο ΠΑΟ, τότε θα είμαστε το φαβορί σύμφωνα με τους Έλληνες δημοσιογράφους. Δε φοβάμαι όμως κανένα και δε με ενδιαφέρει να έχω προτίμηση σε αντίπαλο. Ας παίξουμε κόντρα στους καλύτερους.

το 22-23 που το χάσαμε στο Κάουνας δεν ήταν υπέρβαση το Final4. Πάλι πρώτοι τερματίσαμε παίζοντας μακράν καλύτερα από όλους… και στο τέλος λούσαμε

Πιο τελος δεν γίνεται. 2 λεπτα έφταναν.

Καλα τα λεει ο φιλος για f4 πάντως νομίζω θέλει αλλαγή. Δεν γίνεται 37-38 ματς και να κρινονται ολα στην βραδιά. Και εκτός αυτου δεν το θελει και κανενας το f4 γι αυτο βλέπουμε Βερολίνο Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη συνέχεια