Το δύσκολο παιχνίδι πέρασε κύριοι…
Ο Ρότα του γαβρου έβγαλε το 90λεπτο
Μπράβο κοουτς, όχι μπράβο
τι σκούξιμο θα είχε πέσει αν ήταν ανάποδα η κίτρινη για θέατρο
Πονηρός ο Τούρκος. Διάβασα πως λόγω της κίτρινης δεν παίζει επανεξέταση μέσω βαρ. Κουλό, δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά κουλό εντελώς όταν ειδικά μπορείς να πάρεις πίσω κόκκινη κάρτα.
Ο Σιπιόνι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ωραίος.
Αδικία για τον Λεβαδειακό μας! Η τεράστια καθυστέρηση έκοψε τον ρυθμό στην ομάδα που ήθελε να μείνει το 2-2 έχοντας ισοφαρίσει με γκολ οφσάιντ και δεν έκοψε τον ρυθμό της ομάδας που έπρεπε οπωσδήποτε να αποφύγει την γκέλα στην έδρα της…
Έλειψε ένας σκόρινγκ γκαρντ σήμερα…
Η άμυνα θα έλεγα έλλειψε περισσότερο
Ειδα ξεκινησαν τα oργανα νωρις φετoς με την ευνoια της διαιτησιας. Εγω φετoς δεν ασχoλoυμαι αλλo με φαντασματα και θεωριες. Αμα νoμιζoυν μερικoι oτι σε κλειστη λιγκα 13-14 μετoχων τo εχει κανει τσιφλικι o oλυμπιακoς ας συνεχισoυν να τo πιστευoυν. Τεσπα πρεπει να βελτιωθoυν πoλλα πραγματα αλλα η νικη ειναι νικη…
ποιοι μωρε? Γιατι γενικευεις?
Δεν γενικευω απλα αποφεύγω να γινω συγκεκριμένος γιατι εχω βαρεθεί την κουβεντα αυτή. Ειναι 2-3 άτομα εδω περα και χιλιάδες στο υπόλοιπο ίντερνετ που εχει κολλήσει η κασετα 3 χρόνια τωρα, τους λες 1-2 πράγματα και ειναι λες και μιλας σε τοίχο.
Προσπαθώ να αποφύγω την κουβεντα αυτη πλεον οχι γιατι δεν με συμφερει αλλα γιατι το μπασκετ πραγματικα ειναι η καψούρα μου και βλεπω τοξικότητα μεγαλυτερη απ το ποδόσφαιρο εν τέλει. Οποτε θα σου πω και εσενα την αποψη μου συνοπτικά για να καταλάβεις τι παράπονο έχω.
-Διαβασα απο πολλούς χθες πραγματα του στιλ “παλι τα ιδια ο ολυμπιακος, καταλαβαμε τι θα γινει και φετος κλπ”. Ρε μεγάλε σχεδον ταυτόχρονα έπαιζαν οι ομαδες μας χθες απ αυτό το λιγο που ειδες του ολυμπιακού στο τελος έβγαλες πόρισμα για την διαιτησία του ματς και ακομα χειροτερα σαν αλλος μάντης έβγαλες και πως θα παει ολη η χρονιά; Δεν λεω ουτε να μην εκφράσεις άποψη ουτε αρνούμαι οτι χθες για εκτος εδρας είχαμε πολυ φιλικη διαιτησία. Αλλα επιτρεψε μου να αμφιβάλλω για τους περισσότερους απέναντι που γράφουν για την διαιτησια γιατι κατα πασα πιθανότητα έχουν δει ενα κομμάτι η ενα στιγμιότυπο.
-Σε γενικότερο πλαίσιο εχουμε σχολια για τις βολες του Σάσα, η το τρομερό που διαβασα πέρσι εδω μεσα οτι εχουν παραπονα ολοι οι παιχτες και προπονητές με τον ολυμπιακό. Ο Σασα ψάχνει το φάουλ ολ αλλα τα στατιστικά διαθεσιμα προς ολους ειναι και αν έψαχναν θα εβλεπαν οτι ουτε 10αδα εκτελεσμενων βολών δεν ηταν. Επισης οι μονοι που παραπονέθηκαν ανοιχτά για τον Ολυμπιακό ηταν γνωστοι κλαψες. 3 ατομα ολα κ ολα ο Τρινκερι, ο Μουσα και ο ΔΠΓ. Σορυ για τον τελευταιο πως να τον πάρεις σοβαρά οταν βγαινει στο ινστα και απειλεί να παει στην fiba μετα το Ολυμπιακός ρεαλ ( !!! ) ενω ειχε ηδη υπογράψει 10ετες. Φυσικα σε αυτα δεν ελαβα καμια απάντηση
-Αν ο Ολυμπιακός ειναι χαϊδεμενο της διοργάνωσης πρέπει να ειναι απ τα χειρότερα στην ιστορια για μα μην εχει κερδίσει σε 4 f4. Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που η διαιτησια μπορει να καθορίσει αποτελεσμα απείρως πιο εύκολα οποτε που ειναι οι τιτλοι μας απ την διοργάνωση;;;; Σε κατι πιο χειροπιαστό γιατι μια λιγκα 14 μετόχων να σιγοντάρει και μα σπρώχνει μια ομαδα; Δεν ειναι ολα Ελλαδισταν και δεν ειναι ο αθλητισμός μονο Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός
-Τέλος 2 ερωτήσεις κρίσεως. Ποσο τυχαίο ειναι οτι ολο αυτο με την έννοια του ολυμπιακού ξεκινησε την χρονια που επέστρεψε στο f4 (2022); Ποσο τυχαίο ειναι οτι ολοι αυτοί που μιλάμε για διαιτησία ξαφνικά την ξεχνανε οταν κλασικα λούζει ο ολυμπιακος στα f4 και ξεκινανε ξανα την επόμενη χρονιά;
Εν κατακλείδι υπάρχει διαφορα στο πως εκφράζεις κατι. Αν θες να μιλησουμε για διαιτησια και για εύνοια του ολυμπιακού η καλυτερη αντιμετώπιση απ τον παο ευχαρίστως να συζητήσουμε. Οταν τα ισοπεδώνεις ολα, δεν αναγνωρίζεις την άνοδο του μπασκετικου οσφπ, λες πραγματα που δεν μπορείς να στηρίξεις και θυμασαι επιλεκτικα οτι σε συμφέρει σορι τοτε εφαγες το σανο του ΔΠΓ αμασητο κιόλας.
Αυτα καλη συνεχεια. Αν εχεις απορία τι με έκανε να τα γράψω ολα αυτα πηγαινε μια βόλτα απ το θρεντ του παναθηναικου να καταλαβεις. Εγω απ την πλευρα μου και για την ηρεμία μου τελευταία φορά αναφέρομαι επι του θέματος.
ΥΓ Πρωτη αγωνιστική ειναι ρε ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!
Πέστο στον ομοιδεάτη σου αυτό που στο λεπτό μετά το ποστ μου στο θρεντ ης ομάδας μου και ενώ δεν αναφέρθηκα σε κανέναν εδώ μέσα, πόσταρε τις μάσκες του Τρακη.
Και ενώ τον έχω προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ότι δεν θα δεχτώ καμία τέτοια εξομοίωση και τέτοια κολπάκια. Αλλά αυτός τον χαβά του. Μετά ήρθε στην παρέα κλασικά και ο χουμορίστας.
Στο λέω γιατί του εβαλες και καρδούλα οπότε μάλλον συμφώνησες και συμφωνείς με τέτοιες τακτικές.
Ο ομοιδεάτης του όσο βλέπει να γράφεις ψέματα κα αφηγήματα θα σε αντιμετωπίζει ανάλογα. Είναι αδύνατον να έχεις εικόνα του αγώνα του Ολυμπιακού αν έβλεπες τον αγώνα της ομάδας σου. Αν είδες όντως τον Ολυμπιακό και πιστεύεις αυτά που έγραψες είσαι άσχετος με το άθλημα ή τα βλέπεις όλα πράσινα. Αν δεν είδες τον Ολυμπιακό και γράφεις αυτά που γράφεις τότε μπήκες twitter να δεις τι γράφουν τα τρακολάχανα και ακολούθησες τη γραμμή τους. Διαλέγεις και παίρνεις…
Οτι η ομαδα ειναι ιδεα και έτσι; Σορυ στον επαγγελματικό αθλητισμό μου φαίνεται γραδικο και κιτς αυτο. Συνοπαδο το δεχομαι…
Δεν χρειάζεται να αναφερθείς. Οταν λες τα ιδια και τα ιδια για τον Ολυμπιακό ε καποιος θα σου απαντήσει. Ουτε σε θεση εισαι να κανεις υποδειξεις που θα γραφει ο καθένας. Αμα πετας καρφιά και δεν σου αρεσει ο αντίλογος πηγαινε σε κανα φορουμ της 13 να σου χαϊδεύουν αυτια.
100% συμφωνω με την λογικη του. Ξερω οτι δεν πας μια τον ΔΠΓ δεν εξισωνουμε τα πιστεύω σου. Αλλα για ατομο που σιχαίνεται τοσο αυτον τον άνθρωπο μήπως να σταματησεις να αναπαράγεις οτι αυτος θέλει;
Το προβλημα μου ειναι πως αν υπαρχουν 1-2 εδω μεσα και κατι χιλιαδες εκει εξω, δεν φταιμε ολοι οι υπολοιποι να διαβαζουμε ‘δειτε τι γραφουν οι βαζελοι παλι’. Ετσι με βαζεις και εμενα σε defensive mode παρολο που δεν συμφωνω με αυτα που γραφονται. Και εγω μπορω να σου βρω απειρα παραδειγματα για το προπερσυνο Ευρωπαικο του τι γραφοταν ‘εκει εξω’ για τον Ντιφαλα και ποσο στημενο ηταν, αλλα με το να το φερω εδω μεσα και να απαντησω ουσιαστικα στηνω ολους εσας στον τοιχο, σαν να συμφωνειτε.
Πιστεψε με, δεν υπαρχει τιποτα που να βαριεμαι περισσοτερο στον κοσμο απο μπασκετικη κουβεντα για διαιτησια.Ετσι οπως εινια η φυση του αθληματος σε καθε ματς μπορεις να βρεις 5 φασεις και να ισχυριστεις σφαγη παντα. Αληθεια βαριεμαι αφορητα, και τα ελεγα και οταν παιρναμε τα Πρωταθληματα (και μου λεγανε τα λες γιατι εισαι απο πανω) και τα λεω και τωρα. ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
Θα τα βλέπω όπως θέλω εγώ και θα πιστεύω ότι θέλω εγώ. Και θα γράφω ότι θέλω εγώ εφόσον δεν προσέβαλα κανέναν και δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον.
Στο θρεντ της ομάδας μου έγραψα.
Να στο πω άλλη μια φορά μπας και το καταλάβεις, τελευταία φορά που αναφέρεσαι σε μένα και βάζεις με οποιονδήποτε τρόπο μέσα τον Τρακη. Τελευταία.
Το καταλαβαίνεις αυτό ή είσαι τελείως στόκος και χάνω τον χρόνο μου μαζί σου;
Οπα φρένο μαν. Τι γραφουν μερικοί έγραψα εγω δεν τσουβάλιασμα κανέναν και δεν χρειαζοταν να πας σε θεση άμυνας. Ίσως φανηκε λιγο κάπως γιατί στον γραπτό λόγο δεν μπορείς να τα εκφράσεις ολα με την μια στο 100%. Μαλλον δεν εκφράστηκα και εγω σωστα. Συμφωνουμε γενικά…
Προσβάλεις τη νοημοσύνη μας όταν γράφεις αυτά που γράφεις. Δεν χρειάζεται να αναφερθείς σε κάποιον προσωπικά για να αντιδράσει σε μια μαλακία που γράφεις. Δεν έχεις να μου πεις τίποτα για να καταλάβω. Όσο γράφεις ψέματα και αφηγήματα όπως είπα πριν θα παίρνεις τις ανάλογες απαντήσεις. Αν θες να γλυτώσεις κάνε με ignore.
Όπως σου είπα διαλέγεις και παίρνεις. Αν είδες το παιχνίδι και τα πιστεύεις αυτά που γράφεις είσαι άσχετος. Αν δεν το είδες ακολουθείς γραμμή. Δυστυχώς για σένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Κάποια πράγματα δεν είναι προσωπική γνώμη, δυστυχώς δεν μπορείς να τα βλέπεις όλα όπως θες.
Η απάντηση και ο “αντίλογος” είναι οι μάσκες του Τρακη; Σοβαρά τώρα; Ωραίος ρε!!
Πες μου ότι δεν ισχύουν αυτά, γίνε επιθετικός δεν με νοιάζει, την προσβολή και την χυδαιότητα, όχι δεν την δέχομαι ούτε στο ελάχιστο.
Παλικάρι μου την άποψη μου λέω εγώ και δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Την ομάδα μου την κατακρίνω όλη την ώρα, γκρινιαρη με λένε οι συνοπαδοί μου.
Τωρα…το ότι αν αναφερθώ στην διαιτησία που έχει ο ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι αναπαράγω ότι ο Τράκης θέλει…πραγματικά στο λέω αυτή η “λογική” με ξεπερνάει.
Θα περίμενα μια τέτοια άποψη από κάνα 15χρονο μαξ, όχι από ενήλικα.
επειδή My spider sense is tingling και επειδη με μαζικα ρηπορτ, γινεται αυτοματο σβησιμο ποστ κ κλειδωμα τοπικς, αν σας αρεσει η φασουλα εδω, παρακαλω ολοι πιο κοσμια, μιας και ειστε μεγαλα παιδια.
το fanbase του μπασκετ ειναι οτι πιο τοξικο εχουμε. συμφωνειστε οτι διαφωνειτε, ή ότι ολα τα πρωταθληματα ειναι στημενα, να παμε παρακάτω.
Αν καποιος έχει πείσει τον οποιοδηποτε για οτιδηποτε στο ιντερνετ (και ειδικα στα αθλητικα), μπορει να συνεχισει αυτην την απελπιδα προσπαθεια.
Αυτά ισχύουν μόνο στο δικο σου κατακόκκινο φτωχό μυαλό και πουθενά αλλού.
Οι επιλογές μου είναι δική μου υπόθεση.