φάουλ στον Μιλουτίνοφ…
Αραγε θελει να μας ριξει ο νυν ιδιοκτητης της ΠΑΕ η’ ο επιδοξος;
Αφού ειδαν ότι αγωνιστικά η ομάδα δεν τους έκανε το χατίρι να πέσει κατηγορία, είπαν να αναλάβουν αυτοί σήμερα. Απόλυτα αναμενόμενα τα σημερινά, πιο στημένο σκηνικό δεν γινόταν.
Μόνο η τρακης ΑΕ εγγυάται αποτελέσματα…
Κρίμα για το Σισέ, να τον τιμούν σήμερα και κάποιοι να κάνουν τέτοια πανηγύρια…
Ήταν κάποτε μια ομάδα…
Σοβαρά, είπε τέτοια ρατσιστική βλακεία ο Αλεξανδρής; Έγινε ο 2ος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο για τον οποίο ασχολήθηκε το ESPN φέτος
Δε μας έφτανε ο Γιατζόγλου.
Μάλλον βρέθηκε το σημαιάκι του ΟΑΚΑ και το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 70 που διακόπηκε…
Προλαβαίνει να τους ξανακαρφώσει ο Γκερέρο.
Δηλαδη δε θελετε να συνεχιστει ο αγωνας και να σημειωσετε κι αλλα τερματα, να βαλετε κι αλλα γκολ?
Δηλαδή εσύ συμφωνείς με τη συνέχιση ενός αγώνα που έπρεπε να σταματήσει από το 4ο λεπτό κανονικά; Σημασία δηλαδή έχει το ποιος θα κερδίσει ή να γίνει ένας αγώνας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες;
Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν αν οπαδοί της ομάδας μου την έπεφταν στον πάγκο του αντιπάλου χωρίς κανένα πραγματικό λόγο.
Αυτή η γελοία απόφαση θα αποτελεί δεδικασμένο, ξέρεις τι λέει; Ορμάτε 3 βαθμοί είναι και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων . Αυτό θέλετε σαν υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί;
Α ενω αμα ειναι 6 βαθμοι δεν ορμαμε. Οτι δηλαδη ο πίθηκος καθεται και υπολογιζει και λεει οκ, αν ειναι να χασουμε 3 μπαινω, αν ειναι να χασουμε 6 ε χοντρο ρε φιλε ας μην μπω.
Δεν είναι το πρόβλημα οι βαθμοί, η ουσία είναι ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε να συνεχιστεί. Ωστόσο ο Ολυμπιακός “ξαφνικά” τα έχει βρει με την διοίκηση του παο (ξέρουμε πολύ καλά γιατί τα έχουν βρει ) και έκατσε να συνεχίσει το παιχνίδι.
Οι αθλητικοί νόμοι είναι φτιαγμένοι με τέτοιον τρόπο ώστε να ερμηνεύονται κάθε φορά όπως θέλουν αυτοί που έχουν τα μέσα. Σιγά το δεδικασμένο. Αν ποτέ γίνουν πάλι ακριβώς τα ίδια, σημασία έχει πώς θα ερμηνευτούν.
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το ματς.
-3 βαθμοί, τιμωρία έδρας, το ματς κατοχυρώνεται στον γαύρο και τέλος.
Αυτό είναι το πανό που είχαν κρεμάσει στο γήπεδο οι οπαδοί του Παναθηναικού την Πέμπτη στο ματς της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ.
Φυσικά τα αθλητικά portal δεν είδαν τίποτα (gazzetta κλπ). Είδαν μόνο τα πανό της Παρασκευής. Έκανε κάτι η διοίκηση του ΠΑΟ για το παραπάνω πανό; Δεν ξέρω, ρωτάω.
Αυτά για κάποιους που την Παρασκευή ανακάλυψαν πάλι την Αμερική (την Πέμπτη όλα καλά προφανώς).
Έλα τώρα μην τους χαλάς το όνειρο!
Σκατά σε όλους αυτούς γενικά.
Σκατα σε όλους, συμφωνώ απόλυτα.
Όπως έγραψα και στο thread της ομαδας μου, μιλάμε για πιθήκους ανεξαρτητου χρώματος. Η κριτικη μου ήταν για την στάση των Αγγελοπουλων.
Και επειδή ξέρω κάποιον που είναι μέσα στα “πραγματα” στους δικούς μου, να πω απλά αυτό που μου είπε, ότι “τα πράγματα δεν είναι καλα”…Και δεν το προχωράω παραπάνω. Τέλος πάντων, ας σκοτωθούν μεταξύ τους να τελειώνουμε.
Ρε σεις σοβαρα τωρα? Μιλαμε για πανο που πανηγυριζει την δολοφονια ενος ανθρωπου και μπαινουμε στην λογικη “ναι αλλα εσεις…”. Τι να πω πραγματικα μας αξιζουν οσα παθαινουμε.
Ε, θα σκοτωθουνε. Φιρι-φιρι το πανε.