Λες και δεν μπoρoυσαν να πoυν oτι φαγαμε ακυρo επρεπε να τo παιξoυν υπερανω oτι δεν κανoυμε απo επιλoγη…
Εγω ξερω oτι με 10 μεταγραφες σχεδoν Ιανoυαριo μηνα και με τoσoυς δανεικoυς oμαδα δεν κανεις. Τι να τoν κανω τoν Καρμo (oσo καλoς και αν ειναι) για 4 μηνες αφoυ τα 18 μυρια δεν θα τα δωσεις πoτε και τo καλoκαιρι θα ψαχνεις στoπερ…
Ομολογώ ότι πήγε να με τρελάνει ο κόουτς Μπι με την πεντάδα που έκλεισε το ματς και δεν σκόραρε ούτε με αίτηση, αλλά τέλος καλό, όλα καλά και ο Loco Larry καλύτερος όλων.
Θα ήθελα μια φορά στη ζωή μου να έχω το ίδιο θάρρος που είχε η κόμπρα την στιγμή που αποφασίζει να κάνει την σκαστή πάσα κάτω από τα πόδια του Ιμπάκα, ξέροντας ότι ο Μπι τον έχει στη μπούκα για όλο το δεύτερο ημίχρονο επειδή ο Φρανσίσκο τον έχει γλεντήσει με κάθε τρόπο.
Μια και το είδα στο facebook και αναρωτήθηκα “κι αν έμπαινε; Τι θα γινόταν;”. Ας μην μπήκε, έβαλε άλλα κι άλλα με αποκορύφωμα το κρέμασμα στον Μοντραγκόν (και ας ήταν και ο Σίμαν).
Είναι η φάση που δε θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι πίσω διαγώνια, σε τέτοια γωνία και ο χρόνος που κράτησε η φάση, διήρκεσε αιώνια…
Ο μακαρίτης ο Μπαζίνας είχε γράψει στο Φίλαθλο κάποια εποχή ότι κατέτασσε τον Τζιο στους 10 καλύτερους παίχτες που είχε δει, ΤΕΧΝΙΚΑ.
Ωραίος για ματς επίδειξης ο Τζιοβάνι αλλά από ουσία λίγα (σε σχέση με τη φήμη του πάντα). Δύο ταχύτητες πιο κάτω ο Ολυμπιακός όταν έπαιζε, όχι μόνο λόγω μη γρηγοραδας αλλά και γιατί δεν έπαιζε την μπάλα με τη μία και γρήγορα. Αντίθετα εκείνη η ομάδα είχε έναν από τους τοπ 5 (ίσως και 3) παίκτες που έχω δει εγώ στον Ολυμπιακό και μιλάω βέβαια για τον Ζετεμπεργκ.
Λάθος παίκτη αποθεωνατε, αν επιτρέπετε την άποψη ενός αντιπάλου. Από την άλλη πάντα παίζει ρόλο και τι ποδόσφαιρο θέλει να βλέπει ο καθένας, για μένα πάντα το σύνολο ανώτερο της μονάδας-αρτιστα.