Ολυμπιακός #2

Ελα μωρε με τα καρνεισον καπ και τα μιλκομπουκαλα! Διοργανωσεις ειναι αυτες τωρα;

Ο βαγιαννίδης τραβάει τα μαλλιά του για τη μαλακία που έκανε και τον πάνε βαρ τα σιχάματα :exclamation:

4 Likes

Άντε γιατί έχουμε και μπάσκετ να δούμε, ελπίζω με 50 βολές για κερασάκι στον πόνο.

3 Likes

Πωπω γκολαρα που εβαλε ο πιτσιρικας

3 Likes

Πριν το κατεβασουν:

Untitled

9 Likes

Κλαίω με το αποπανω :rofl:

Μεγάλο γκολ από τον μικρό και τέτοια γκολάρα στο 93’ είναι καυλωτικο πως να το κάνεις

Αυτο που εκαμε ο Χρηστος ο Μουζακιτης, ειναι το όνειρο εκατομμυρίων παιδιών, που έχουν κλωτσήσει εστω και μια φορα τόπι στη ζωή τους. Κι ας ηταν στη γειτονιά ανάμεσα στα αμάξα που περνουν και με τη γειτόνισσα να ουρλιαζει. Κι ας ηταν η μπαλα πλαστικη, δανεική, κλεμμένη ή σκασμένη.

Ο μικρος καταφέρνει αυτό που τα λεφτα δεν μπορουν να κανουν. Να καβλωνει τον αγνο οπαδό, ενδομυχα κι αυτον της αντιπαλης ομαδας…

7 Likes
  • Τι κάνεις εσύ αγόρι μου;
  • Είμαι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό.
  • Σε βάζουν να παίζεις καθόλου στις προπονήσεις;
  • Είναι βασικός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και στο κυπέλλο απέκλεισα τον αιώνιο στο 95
8 Likes

Θα συμπληρώσω, δεν μπορώ να μην…

• Άκουσα να τραγουδιέται το όνομά μου στο γήπεδο του Πειραιά
  • Και στο Παρίσι
5 Likes

Ακριβώς αυτό συνέβη και είναι συγκινητικό

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κοουτς Μεντι που είδε κάτι και στήριξε αυτά τα παιδιά

Το γκολ ήταν μια ζωγραφιά. Θα μνημονεύεται χρόνια

Ακόμα και ο τρόπος που πανηγύρισε μου έκανε ένα κλικ , δεν ξέρω , σα να μην ήξερε πώς να το διαχειριστεί και να το χωνέψει. Ήταν πολύ απλός για αυτό που έκανε . Και μου φάνηκε χαριτωμένο λόγω ηλικίας

5 Likes

Η άνεση στο σουτ μου θύμισε Ζιντάν. Μια απίστευτη ηρεμία και εστίαση στο 95.

Επισης όχι μανιακός πανηγυρισμός όπως θα περίμενες για την ηλικία του.
Μανία σημαίνει δεν το περιμένω απο τον εαυτό μου ΟΜΩΣ το έκανα!!!
Φαίνεται πως νιώθει πως “το εχει” . Ειναι σε ευθυγράμμιση με το πως βλέπει τον εαυτό του.

Τωρα μιλάμε για ελληνα ποδοσφαιριστή. Μικρό καλάθι. Γτ γίνονται παλαίμαχοι στα 22 συνήθως.
Μακάρι να σπάσει την παράδοση.

1 Like

Καιρό είχα να δω τον Ολυμπιακό να επιβάλεται έτσι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο 25λεπτο του πρώτου και περίπου άλλο ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να αλλάξει 2η πάσα και να φτάσει το κέντρο. Αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι την αποβολή. Τρομερή δουλειά στην ομάδα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της τακτικής για να πρεσάρει ψηλά. Ήταν στιγμές που φάνηκε να παίζουμε με παίχτες περισσότερους. Έχοντας παίξει και απαιτητικά παιχνίδια στο Europa.
Αλλά…
Δεν θυμάμαι επίσης τόση επιπολαιότητα, ατσουμπαλοσύνη (Ζέλσον εσένα λέω) και κάκιστα πόδια για καλή πάσα ή σέντρα στη ροή του παιχνιδιού αλλά και στις στημένες φάσεις. Νομίζω μακράν τα καλύτερα πόδια για σέντρα πρέπει να τα έχει ο Κοστίνια που χτες δεν έπαιζε. Από εκεί και μετά το χάος. Με τόση πίεση ήταν εκνευριστικό που δεν βρεθήκαμε φάτσα με το τέρμα τουλάχιστον 4-5 φορές περισσότερες μέσα στο παιχνίδι. Είναι απίστευτο που ο Κααμπί έχει βάλει τόσα γκολ χωρίς στην ουσία να υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον βρει εύκολα. Χτες νομίζω δεν πήρε ούτε μία πάσα για να εκτελέσει.

2 Likes

o Ζελσoν θα αδειασει τoν αντιπαλo, θα τoν ζαλησει, θα κανει τo αερoπλανικo κoντρoλ στoν αερα, ειναι γρηγoρoς, πιεζει μαρκαρει αλλα ρε φιλε στην τελικη ενεργεια 4/5 φoρες κανει χαζoμαρα μεγαλη ειτε με επιπoλαιη ευκoλη πασα ειτε με κακιστo τελιωμα

1 Like

Και ο Βελντε βγαζει ωραιες σεντρες αλλα οπως και ο Μαρτινς ετσι και αυτος υστερει αρκετα στη τελικη ενεργεια.
Επισης, χθες φανηκε ποσο μεγαλη ηταν η απωλεια του Ορτα! Ο τυπος ηταν αεικινητος χθες και ο καλυτερος παιχτης του γηπεδου στο α’ ημιχρονο!

1 Like

Αεικίνητος ήταν αλλά κι αυτός πολύ μέτριες πάσες, γενικά η δεύτερη παράγραφος του @g0dslayer τα λέει όπως είναι. Υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στην ποιοτική τελική προσπάθεια, είτε πάσα, είτε εκτέλεση (πλην Ελ Καμπί προφανώς).

Απλά λειτουργούν πολύ καλά οι τοποθετήσεις στο γήπεδο, σε συνδυασμό με τη φυσική κατάσταση (η διαφορά χτες στο τελευταίο μισάωρο ήταν χαώδης, το ίδιο και στο πρόσφατο ματς του πρωταθλήματος) και το μέντι-πλάνο (γρήγορη μετάφορά χωρίς πολλά ρίσκα και αν χαθεί μπάλα, κατευθείαν πίεση για ανάκτηση).

1 Like

έκανε βέβαια και μια επική γκάφα, ανάλογη με αυτή που είχε κάνει όταν έπαιζε στην Μπράγκα στο μεταξύ μας παιχνίδι

Ζήλεψα πάντως αυτόν που είναι πίσω από τον μικρό, ο οποίος πιάνει το κεφάλι του όταν σουτάρει ο Μουζακίτης. Πρέπει να είχε την πιο ωραία θέση στο Καραϊσκάκη για να απολαύσει αυτό το γκολ.

2 Likes
1 Like

Χαχα