Ο δατς εχει εμφυτο ταλεντο, μπορει και σκαρφιζεται στιχακια στο λεπτο αγαπητε. Αλλωστε το προγραμμα μας το εχουμε ετοιμο.
“Ο χρονος ειναι χρημα”. Μαλιστα. Νομιζα οτι προκειται για ενα προχωρημενο κινημα υπερανω χρηματων κυριε bacillus. Λυπαμαι.
Θ-Ε-Ο-Σ
Νομιζω οτι καλυτερα να κατεβειτε ολοι μαζι παρεα σε κανα τηλερεαλιτι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα σας παρακαλουσα να μην ειρωνευεστε τους συνφορουμιτες σας που μονο το καλο του φορουμ ζητανε. Θα επρεπε να θεωρειται την ειρωνια εξισου κακογουστη με τις ριμες - οπως υποστηριζεται- του συνφορουμιτη δατς. Ευχαριστω.
O Μαρξισμος ειναι κατεξοχην υλιστικη θεωρια.
απ ολα αυτα εσυ εκει κολλησες ???
Ε, ναι.
Μην διαβαζω ανακριβειες.
δηλαδη μαλακιες δεν εχεις προβλημα να διαβαζεις??και για αυτο κολλας στις ανακριβειες πολυ απλα ψαξε κατω απο τον στοιχο και θα καταλαβεις τι εννοω:wink:
κρισπ εξηγεις λιγο ???
Καλα κανει και τα επισημαινει αυτα. Και παψε επιτελους να λασπολογεις!
Ο Μαρξισμος ειναι μια υλιστικη θεωρηση της ιστοριας και των κοινωνικων σχηματισμων. Πρωταρχικο ρολο παιζουν η οικονομια και οι σχεσεις παραγωγης και οι αντιθεσεις που παρουσιαζονται εξαιτιας των σχεσεων αυτων, αντιθεσεις οι οποιες οδηγουν σε συγκρουση τις κοινωνικες ταξεις. Μεσα απο την συγκρουση αυτη γεννιεται ενα νεο μοντελο παραγωγης και νεες παραγωγικες σχεσεις κ.ο.κ.
Και μαλακιες εχω προβλημα να διαβαζω, αλλα δεν ειμαι μοντερεητορ (ευτυχως) να κανω κατι γι αυτες. Κατω απο τον στιχο το μονο που βλεπω ειναι ενα ανοιχτο γκρι φοντο.
θες να μας πεις την οικονομικη θεση της οικογενεις μαρξ?
Θελω.
Ηταν αστοι.
Καθολου περιεργο, αφου αν ησουν εργατης την εποχη εκεινη δουλευες καπου 15 ωρες τη μερα. Που χρονος για σπουδες, ερευνα και διατυπωση θεωριων?
Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου. :-k
Βασικα αμα σε δω σε κανα μυτιν θα σου εξηγησω τωρα βλεπω αγωνα (νικανε οι πιστονς)
Να μου εξηγησεις, περιμενω με αγωνια.
νταξει μπορει να μην ειμαστε ολοι μορφωμενοι σαν εσενα αλλα κατι διαβαζουμε και μαθαινου με και αποκτουμε γνωμη
\
συνεχισαι να ειρωνευεσαι:)
υπαρχει και το μσν και το πμ:wink:
εμενα δεν μου δινει κανεις το μσν του επειδη φοβουντε
Thats μας την ειπε τωρα αυτος ο Σκορτζ?