Μεταφυσικές δυνάμεις

εγω μια φορα θμαμαι στην β λυκειου ειχα δει στον υπνο μου οτι θα με σηκωσει στον πινακα την ωρα της γεωμετριας να λυσω μια ασκηση απ το βιβλιο…και με σηκωσε να λυσω την συγκεκριμενη ασκηση που ειδα στον υπνο μ…

Την ειχες λυσει ομως απο πριν?

Έχω πάρα πολλές τέτοιες εμπειρίες με τον κολλητό μου.Τόσες που έχουμε καταντήσει να τις λέμε “προφητείες” και όχι συμπτώσεις.

Να λέμε ότι έχουμε καιρό να δούμε κάποιον και να τον πετυχένουμε εκείνη την ώρα.
Να μιλάμε για συγκεκριμένες ατάκες από κάποια σειρά ή ταινία και να την πετυχένουμε την ίδια μέρα στη τηλεόραση και γενικά διάφορα τέτοια.
Επίσης μια φορά είδα στον ύπνο μου να σπάω το χέρι μου και την επόμενη μέρα όντως το έσπασα,με τον ίδιο τρόπο πάνω κάτω που το σπασα στο όνειρο.

Εγω παντως οτι γκομενα και να εχω δει στον υπνο μου ποτε δεν εχει γινει κατι στην πραγματικοτητα. :frowning:

οχι…την ειχα λυσει στον υπνο μου ομως 8O εκει ειναι το ωραιο

Μη το γελάς αυτό με τον ύπνο. Άπειρες φορές, είχα κολλήσει σε κάτι πολύ δύσκολο και τη λύση τη σκέφτηκα όταν ξύπνησα, μετά από κάποιο όνειρο που είχα δει…

Πριν λιγο σκεφτομουν τι ωραια που θα ηταν να ερθουν οι kultur shock στην Ελλαδα και ειδα το τοπικ για Κοζανη. Δηλαδη νταξει επρεπε να σκεφτω πιο συγκεκριμενα:!:

Μπορείς να σκεφτείς να έρθουν At the Gates/Machine Head/Gojira? Ε?

:!:

Καλα για At The Gates και Machine Head δεν ειναι τοσο δυσκολο. :stuck_out_tongue: Καποια στιγμη θα τους φερουν.

Για Gojira ουτε γι αστειο. Δηλαδη δε μπαινω καν στη διαδικασια να το φανταστω. Εδω εχουν να παιξουν στη Γαλλια απ το '04 (νομιζω).

Edit: Φανταζομαι τους Bolt Thrower να ρθουν απ τα μερη μας το χειμωνα. Ωραια δε θα ταν, ε;

Οι 2 απο πανω κοφτε τις μπουρδες μην παθουμε καμια καρδια !
Εγω εχω ζησει αρκετες de ja-vu καταστασεις.

Φανταζεσαι να ζησουμε αυτη περι Bolt Thrower; ε; :stuck_out_tongue:

Χριστε σας εχω παθει τετοιο shock που δεν παιζει να μπορω να πεισω τα πνευματα να στειλουν κατι παραπανω απο καναν νικητη της eurovision.
Αngmar ποια ντεθαδικα μας λες, εδω εχουμε καλοκαιρακι με Μανου, Γκογκολ και το μεγαλο πλεον σοκ…:smiley:

Προτιμω κρυο, χειμωνα και Bolt Thrower. Σορρυ.:frowning:

Και Emperor και Immortal μεσα στα κρυα του χειμωνα !
Ονειρα θερινης νυκτος…

Μισω μια φιλημ που τους εχει δει και τους δυο. Τους Emperor μαλιστα 2 φορες. Ας γυρισουμε ον τοπικ επειδη με κατι τετοια με πιανει καταθλιψη.:frowning:

Ερωτηση: Ποσες φορες σας εχει τυχει να θελετε να παρετε καποιον/α τηλεφωνο και τη στιγμη που πατε να το κανετε να σας παιρνει αυτος;

Edit: Εαν μπορουν / θελουν οι mods ας αλλαξουν τον τιτλο σε Περιεργα Σκηνικά - Συμπτωσεις. Πιστευω οτι ειναι πιο ταιριαστο για τα ποστ που εχουν γινει εως τωρα

Edit2: Για το αποκατω ποστ. Μου τυχαινει παντα οταν εχω αγχος… ετσι ακριβως ομως…

Ποτέ αλλα μ έχει τύχει να ξυπνάω πολλές φορές κανά λεπτό πριν ξυπνήσει το ξυπνητήρι

Χαχα, αυτό συμβαίνει πάντα σχεδόν. Μάλλον λόγω άγχους που λέει και ο Angmar. Για το τηλέφωνο δε νομίζω να μου έχει συμβεί. De-ja-vu αρκετά συχνά. Και γαμώ τις φάσεις 8)

Βλεπαμε πριν απο μερικα χρονακια ενα ματσακι Leeds utd.-Liverpool και εχασε μια ευκαιρια ο Κιουελ. Ε, και ειπαμε μαζι ταυτοχρονα γυρω στις 15 λεξεις, λες και τις διαβαζαμε απο βιβλιο.

τελετουργια!!:lol:

deja-vu εχω αισθανθει αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ρε πουστη μου.ας πουν αυτοι που την αισθανθηκαν την ακριβης κατασταση που ενιωσαν

Eγώ τα φοβάμαι αυτά και άμα είμαι μόνη στο σπίτι σκέφτομαι φαντάσματα και χέζομαι πάνω μου.

Το κακό είναι ότι δεν κάνω πλάκα. Το χειρότερο είναι ότι τώρα είμαι μόνη μου.