Κι εγω το άκουγα το πρωι, πραγματικά πολύ καλό!
Black Dime Cabaret • Act I : Nefarious Schemes to Murder Lady Midnight
οχι οσο καλο ακουγεται αλλα το εχει το ενδιαφερον του
ΝΑΙ!
Πολυ δυνατο!
Drummer στο δίσκο θα είναι ο Πορτνοης
!!!
Θα έχουμε και νέο The Ocean στις 25 Σεπτεμβρίου με τίτλο Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic
(Υπέροχο) δείγμα με Renkse από Katatonia
περσικη μουσικη απο τον τσελιστα των Leprous
Κάπου εδώ να πούμε ότι έχει λικάρει το νέο Haken.
Δεν του χω αφιερώσει πολύ χρόνο ακόμα, έχει μπόλικο ψωμί, αλλά δεν με έπιασε οπως το vector και το affinity.
Άσχετο με το τόπικ αλλά νομίζω είσαι από τους λίγους που ξέρω στους οποίους άρεσε τόσο πολύ το Affinity (το οποίο btw έχει φοβερό packaging, με τη γενικότερη έννοια του όρου ως κυκλοφορία σε βινύλιο).
Θα μπορούσα εριστικά να το βάλω στις crust κυκλοφορίες αλλά καλύτερα εδώ. Εθιστική στροφή στον ήχο της μπάντας αν και μάλλον είναι one-off το στυλ και ο σκοπός αυτού του δίσκου.
Παίζει το Affinity να είναι ο δίσκος που μου αρέσει περισσότερο από Haken.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά εκεί πιστεύω βρήκαν τον ήχο τους, οι λίγες 80s επιρροές τους ταίριαξαν πολύ, ο τραγουδιάρης βρήκε τον εαυτό του, έχει πολύ ομορφες κιθάρες. Για την ακρίβεια δεν έχω καταλάβει γιατί είμαι από τους λίγους που απόλαυσαν τον δίσκο
Όπως και με το Bloom σου αρέσει περισσότερο ο λιγότερο καλός δίσκος του συγκροτήματος (πέραν των 2 πρώτων)…
Αν και έχει το “The Architect” που θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο τραγούδι που έχουν γράψει.
Αυτό είναι ύβρις!!
Το ξέρω ότι έχω λόξα, αλλά το Bloom είναι υπέροχος δίσκος πέρα ως πέρα. Και ο καλύτερος τους
Όσων αφορά το Tide, είναι δισκάρα και αυτό, δεν έχει μέσα περιττή νότα(το bloom έχει το τελευταίο τραγούδι), έχει όλα τα στοιχεία που βλέπουμε και τώρα, είναι περισσότερο alt, το οποίο το βρίσκω μεγάλο ατού, έχει ερμηνιάρες από τον Grey(απίστευτες μελωδικές γραμμές), έχει φοβερές κιθάρες(ο πιο ουσιαστικός Vallen μαζί με το Bloom, κάθε νότα του ακόμα και στα σολο ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκεί - έχει μέσα RIFFαρες), έχει φοβερό μπάσο και φοβερό rhythm section γενικά.
Γενικά είναι ένας άψογος δίσκος.
Τα μόνα “αρνητικά” του σε σχέση με τώρα, είναι η πιο “μουντή” παραγωγή(βέβαια το μπάσο είναι πιο ψηλά και ο τότε μπασίστας ήταν φοβερός, ένα συν σε αυτό λοιπόν) και ότι ο τωρινός drummer είναι ανώτερος.
Ποσο λατρεμενη μπανταρα …
ΥΓ: To νεο Haken γαμει και γενικα αυτο που γινεται στο προγκ φετος με τοσες δισκαρες που εχουν βγει και ποσες ακομα ερχονται δεν υπαρχει…
αντε να δουμε γιατι τα τελευταια δυο περασαν και σχεδον δεν ακουμπησαν
Δεν εχω τρελο παραπονο ομως. Με εχουν αποζημιωσει εφ’ όρου ζωής με τα πιο προηγουμενα
Νεες κυκλοφοριες απο τις αγαπημενες Βραζιλιανες/Βραζιλιανους:
Δεν ξέρω εάν είναι one-off στροφή, ο δίσκος όμως μου έφτιαξε την διάθεση όπως έγραψε και ο @eviL παραπάνω.
Τα τελευταία τους αλμπουμς πάντως τα έκανα γρήγορα στην άκρη.
Edit και δεν θα ήταν καθόλου εριστικό να το βάλεις στις κραστ κυκλοφορίες
Τιμάνε τις hardcore και τις DIY επιρροές τους λένε, για αυτό και βγαίνει bandcamp only ο δίσκος και σε αυτό το στυλ και με τέτοια διασκευή.
Εδώ να πω πως σε κάτι leads θυμήθηκα τους Muga και ενθουσιάστηκα, αλλά χαίρομαι και για την στροφή (προφανώς) και γιατί δεν είναι όλο μονοκόμματο.
Εμένα το “Dear” μου άρεσε πολύ πάντως, αν και δεν με λες και φανατικό οπαδό της μπάντας.