Εσύ να τους μειώσεις!
Εγώ τελικά καταλήγω σε γαλλικό με καραμέλα ή cappuccino…Δε με ενοχλούν και στο στομάχι οπότε μια χαρά!
Εσύ να τους μειώσεις!
Εγώ τελικά καταλήγω σε γαλλικό με καραμέλα ή cappuccino…Δε με ενοχλούν και στο στομάχι οπότε μια χαρά!
freducino kai Φραπε…παντα με γαλα και γλυκο.αυτα
κρυος ελληνικος.
esspresso ή φίλτρου.
Πάντα σκέτος ο καφές μου, χωρίς ζάχαρες και γάλατα γαργάλατα.
Ο πρωινός.
Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει άλλες 3809823 φορές γραμμένο αλλά είπα την εξυπνάδα μου για σήμερα.
τωρα να γινω γραφικος?
[SPOILER]
γιατι?
“I have personally selected this coffee from thousands available worldwide. It is by far the best tasting coffee I have ever come across. This is the coffee that gets me up in the morning and keeps me shreddin’ all day long. My coffee is grown by very small-scale farmers who practice age-old organic farming methods. This Dark Coffee is Fair Trade certified and USDA Organic Ceritified.”
ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ[/SPOILER]
To πρωι φραπα γιατί πρέπει να ανοίξει το μάτι. Το απόγευμα κανάν ελληνικό και μερακλίδικο. Αυτά το χειμώνα. Το καλοκαίρι πάλι φράπα το πρωί και το απόγευμα κανά freddo καπουτσίνο-φρεντιτσίνο (αυτοί οι καφέδες σε -ινο τέλως πάντων) με μπόλκα παγάκια. Κόφτε το φραπέ με γάλα, δεν κάνει καλό στο στομάχι.(κοινώς ψωμοσάκουλο).
Το καλοκαιρι μονο φραπε (μετριο χωρις γαλα).Τωρα το χειμωνα το πρωι ελληνικομερακλιδικο και για απογευμα νες.
Πίνω καθημερινά έναν κουβά ελληνικό καφέ, οπότε ψηφίζω ελληνικούρα και καπουτσίνο για δεύτερη επιλογή.
Ο αγαπημένος μου όλων είναι : Caramel Macchiato των Starbucks…
αλλά όταν είμαι σε άλλο καφέ θα πάρω κατα σειρά προτίμησης ( και διαθεσιμότητας βέβαια):
-Mocaccino
-Fredoccino
-Capuccino (κρύο-ζεστό)
-Φραπέ.
BUMP !
espresso freddo μέτριο το καλοκαίρι και γαλλικό σκέτο τους χειμώνες ! αλλά είμαι βολικός μωρέ ! πίνω από όλους τους καφέδες !
Είμαι φραπεδόπαιδο τι να κάνουμε…σκέτος με τρεις κουταλιές γεμάτες καφέ:):!:
τωρα που το παρατηρω καλυτερα ειναι λιγο αμπαλο το πολλ:|
freddo espresso το καλοκαιρι,Γαλλικο τον χειμωνα…
Γαλλικο με καραμελα τον χειμωνα και το καλοκαιρακι φραπε βαρυ γλυκο 8)
Φραπε,γαλλικο,νες,ελληνικο,freddo capuccino,freddo espresso.
Οπως βλεπετε δεν μ’αρεσει καθολου ο καφες…
παντελής
μετριο φραπε…και φρεντο καπουτσινο που και που να σπαει η μονοτονια
σκατουλί