Μονο γω και μερικες αλλες ξερουν αν ειναι αληθεια ή οχι! Παντως εγω ειμαι υπερ του πειραματισμου!
Εγω ψηνομαι και δεν το χω δυσκολο να το κανω και το ξερεις…αλλα το αλλο σου μισο σαν μοδερατορ θα το σβησει:(
Ειμαστε οφ τοπικ!!! Πρεπει να βαλουμε την ταξη εδω, παρακαλω! Μοδερατορες!!!
Οπως βλεπεις ακομα και οι μοδερατορες περιμενουν τα ποστ σου.Οποτε συνεχισε με τον ρυθμο σου εσυ ολα οκ
Παιδιά, συμμορφωθείτε. Από δω και πέρα μόνο ον-τόπικ και ποστ της Αρέλδιας για τους πειραματισμούς της. Οτιδήποτε άλλο θα σβήνεται.
Εχω πρασινη καρτα! ΓΟΟΟΥΤ!!!
Κάθε επιστήμονας πρέπει να κρατάει αρχείο με τους πειραματισμούς του (φώτος, χειρόγραφες σημειώσεις, βίντεο).
Αρέλδια τι έχουμε?
Χμμμμ κατσε να σκεφτω…:-k
Τιποτα απο ολα αυτα!Αλλαααα εμαθα καλα πολυ χρησιμα πραγματα:p!
Αχαχαχαχ εισαι μια λεσβια που χει φαει χυλοπιτα απο γκεη!
Κουλο!
Το επόμενο μύτινγκ να κανονιστεί σε στριπτιζάδικο παρακαλώ…8)
και να έρθει και η Αρέλδια με 47 φίλες της…
Πώς κανετε ετσι ρε boys…Ετσι είμαστε εμεις τα κοριτσάκια…μας αρέσει να πειραματιζόμαστε…
Eίναι εντελώς φυσιολογικό για μας…ντροπή τετοια στενοκεφαλια στο 2009 οδευουμε…!!
Πού την είδες τη στενοκεφαλιά???
Ισα-ίσα…
δεν ειναι το ιδιο αλλα οντως παραμενει θλιβερο…:-s ευτυχως δεν μ το εχουν κανει κ ουτε προκειται να το κανω.
Ποτέ δεν ξέρεις. Ούτε για το πρώτο ούτε για το δεύτερο.
Το γεγονος οτι μερικοι ειναι πολυ μαλακες τελικα…κριμα και δεν θελω να γινομαι κακια…
Πες τααααα πες τα! Και το καλο με εμας ειναι οτι ΟΣΟ και να πειραματιστουμε παντα υπραχει ο χωρος για ενα καλο αρσενικο! Και ποτε δεν χανουμε την θηλικοτητα μας!
Koριτσια εγω να βλεπω???:roll:
Χμμμμμ…
[SIZE=“7”]ΟΧΙ[/SIZE]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
οταν λεει χωρο δεν εννοει για παρακολουθηση μικρε αθωε