Βλιδινκ απο την μερα που με ειδες εχασα 5 κιλα μεχρι σημερα…:?
Χτες εφαγα ενα κομματι πιτσα και το εβγαλα μετα απο κανα δεκαλεπτο…
Τωρα θα παω να φαω , θα φαω νορμαλ οπως μου ειπες…να πιω και κανα χαμομηλι? Βοηθαει?:-s
Βλιδινκ απο την μερα που με ειδες εχασα 5 κιλα μεχρι σημερα…:?
Χτες εφαγα ενα κομματι πιτσα και το εβγαλα μετα απο κανα δεκαλεπτο…
Τωρα θα παω να φαω , θα φαω νορμαλ οπως μου ειπες…να πιω και κανα χαμομηλι? Βοηθαει?:-s
Περί ανορεξίας, μια ιστοριούλα, που την έχω πει ήδη σε κάποια παιδιά. Είχα πάει σε ένα πάρτυ, πριν λίγα χρόνια, και είχα γνωρίσει μια κοπέλα. Πολύ όμορφη (πολύ όμως), ψηλή, κλπ. Μιλάγαμε, και όλα ωραία και καλά. Σε κάποια φάση μου αναφέρει πως θεωρεί τον εαυτό της χοντρό και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη δίαιτα. Την παρατηρώ καλά, σκέφτομαι απο μέσα μου “μας δουλεύει αυτή?”. Και της λέω, σοβαρά και με ευγενικό ύφος “ξέρεις, δε νομίζω πως έχεις κάποιο πρόβλημα με το βάρος σου, εγώ σε βρίσκω μια χαρά”.
Μαντέψτε αντίδραση.
Πειράχτηκε! Και μετά ψυχράθηκε γενικώς! Ω ναι. Μάλλον έπρεπε να της είχα πει “ναι, είσαι χοντρή, σαν έγγυος φάλαινα”. Ποιός ξέρει, τότε μπορεί να έλεγε “αααχ, επιτέλους, ένας που με καταλαβαίνει!!!”
Το χαμομήλι κάνει σίγουρα καλό για το στομάχι…
χαλαρώνει μπορώ να πω…άρα ναι βοηθάει:)
πήγαινε όμως καλού κακού σε κανένα γιατρό να σε βοηθήσει αυτός καλύτερα:)
Ϊχ, ασχημα αυτα εεε…
Ειχα και γω μια φιλη που ειχε, και ολο βουβαλι ανεβοκατεβιωτανε. Με 3 βερυκοκα την εβγαζε ολη μερα, που οπως και να το κανουμε δεν βοηθανε …
Αν και πρεπει να την κανω, να πω πως θεωρω την ανορεξια (γενικα διατροφικες διαταραχες) ενα απο τα μεγαλυτερα ψυχοσωματικα προβληματα του σημερα, δεδομένου πως ο μοντερνος τροπος ζωης, και τα ηλιθιοτατα προτυπα της κοινωνιας (βλ θρεντ πιο ομορφη ηθοποιος) ωθουν προς αυτον τον παραλογισμο. Αυτο. Ανοιχτε τοπικ.
Ανοίχτε. Ανορεξία/Βουλιμία/Προβλήματα διατροφής και πρότυπα, ή κάπως έτσι. Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα της εποχής που ζούμε.
…παλι εκανα εμετο και με το χαμομηλι…
Δεν αντεχω…
ρε πας καλα ?χαλάρωσε λίγο …τί εμετους και μα.κιες…8O
Με θλιβει που δεν μπορω να καταλαβω το θεμα ανορεξια…
Πως γινεν να βλεπεις 2 πιτογυρα απ’ολα και να μην σου τρεχουν τα σαλια;:-s
Ελα μ ντε…:?
Εκανα κ αλλον! Τα αντερα μου θα βγαλω σε λιγο…
Και μονο που τα σκεφτομαι τα πιτογυρα…μου ερχεται να τα ξανα βγαλω…και παλια ετρωγα τον αμπακο…
ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?!!!
πιτογυρα και πιτοκαλαμα εφαγα σημερα
λολ
Ισως το ποστ μου σε στεναχωρησει,ισως και να σε απογοητευσει,δεν ξερω.
Αλλα το φορουμ δεν θα σε βοηθησει να λυσεις το προβλημα σου.
Ενας γιατρος,ισως.
Το πρωτο σοβαρο ποστ της γαλοπουλας. Και συμφωνω.
Κοιτα, δεν θεωρω οτι το προβλημα μου χρειαζεται γιατρο! Απο την στιγμη που εχω καταλαβει οτι δεν μου κανει καλο, προσπαθω να το σταματησω…ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και δεν χρειαζομαι γιατρο για να αλλαξω κατι που δεν μου αρεσει…
Δεν ζητησα και απο κανεναν βοηθεια, in the end…απλα εκανα ενα ποστ για κατι που με θλιβει!
Αν δω οτι δεν τα καταφερνω θα παω σε γιατρο αλλα πρωτα πρεπει να το κανω μονη μου!
Ρε φιλη αρελδια, μας λες επι 4 ποστς οτι ξερνας ο,τι τρως. ‘‘Παλι ξερασα, παλι ξερασα’’. Πως δεν χρειαζεται γιατρο αυτο το πραγμα? Περιμενεις να βλεπεις τα οστα σου πανω απο το πετσι σου για να πας?
Σκασε ηλιθιο καρτουν.
Καλα,το προβλημα που εχεις καθε αλλο παρα ασημαντο ειναι.Κανε οπως νομιζεις,αλλα αμα δεν πετυχει αυτο που λες μετα να σε δω πως θα το σωσεις.
coolarete
καμια ιωση θα ειναι…
πρεπει να παει επιγωντος σε γιατρο γιατι υπαρχει πιθανοτητα να παθει αφυδατωση απο αυτο που εχει, δεν κανω πλακα
ειχα παθει κατι παρομοιο και δεν μπορουσα να πιω ουτε νερο χωρις να κανω εμετο για 2-3 μερες.επρεπε να το πινω με ενα φαρμακο δυαλημενο μεσα με κουταλακι του γλυκου,οσο για φαι…
καλα ναι μ’αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να ειμστε κ απολυτοι αλλα σιγουρα θα ξεκαθαριζα τη θεση μου πρωτα:roll: