Με θλίβει ότι

Ακριβώς η πιο σωστή άποψη που έχω δεί το τελευταί καιρό στο Rocking Forum…έχω πολλούς γνωστούς μου που δουλέυον με 600 και 700 ευρώ και κλαίγονται άγρια ενώ κάποια φιλαράκια μου που έχουν τελειώσει ΑΕΙ και μεταπτυχιακό ψάχνουν πάνω απο 1 χρόνο για δουλειά αλλά δεν κλαίγονται…
Είμαστε πάρα πολύ περίεργοι τελικά σαν λαός
:frowning:

Με θλιβει οτι σημερα εχει τελικο champions league και εγω δουλευω μεχρι της 11 το βραδυ

:stuck_out_tongue:

υπάρχουν και χειρότερα

Πήγα να πεθάνω ρε:lol:

Εξήγησέ μας και γιατί σε θλίβει όλο αυτό όμως ε :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, αλλά ναι…
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα…
Και για να 'μαι μέσα στο θέμα…με θλίβει ότι αυτά τα ‘‘χειρότερα’’ τα ξεχνάμε ή δεν τους δίνουμε καν σημασία, αλλά κατά τ’άλλα όταν ‘‘βλέπουμε τα σκούρα’’, τότε φέρνουμε την καταστροφή…Επίσης, με θλίβει το γεγονός ότι καθόμαστε και καταπιανόμαστε με πράγματα άνευ σημασίας ή ασχολούμαστε με ανθρώπους που δεν αξίζουν ή που μας ‘‘φτύνουν’’ και αδιαφορούμε για τα ουσιαστικά προβλήματα (υγείας ξέρω εγώ) διότι το 'χουμε δεδομένο ότι είμαστε καλά και έτσι περνά το θέμα αυτό σε δεύτερη μοίρα. Και ενώ προσπαθώ να μπαίνω στη θέση του άλλου και να τον βοηθώ όταν με χρειάζεται…νευριάζω καμιά φορά…Και εγώ έκανα -και εξακολουθώ να κάνω- το ίδιο λάθος, αν και τώρα τελευταία με όσα έχουν δει τα μάτια μου έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα…Και ελπίζω και προσπαθώ να 'μαι αισιόδοξη ότι στο μέλλον τα πράγματα θα φτιάξουν (έχω και εγώ τα προβλήματά μου). Νταξει δεν είναι απλά τα πράγματα και με μένα, αλλά κάποιοι άνθρωποι που ήταν σε χειρότερη θέση από μένα μου έμαθαν ότι η ζωή είναι αγώνας που δίνεται μέχρι τέλους.
Και τα βάζω πολύ με τον εαυτό μου καμιά φορά όταν ξεχνάω πόσο σημαντικό είναι αυτό και ασχολούμαι με άλλα ‘‘προβλήματα’’ που ούτε καν υφίστανται…

Με θλιβει οτι βλεπω πολλα παιδια στην ηλικια μου που ειναι λες και ζουν σε αλλο πλανητη. Δεν νομιζω να εχουν κατσει να σκεφτουν ιδιαιτερα που στο καλο παει ο κοσμος, η χωρα μας, τι θα γινει με το μελλον (που δικο μας ειναι στο κατω κατω). Δεν το λεω για να δειχτω ή κατι τετοιο ουτε ειμαι το παιδι που εχει στο νου του συγκεκριμενο πλανο για το μελλον του και συλλογιζεται καθε λιγο και λιγακι που παμε. Μα τουλαχιστον υπαρχουν πραγματα που με κανουν να προβληματιζομαι. Και τελος παντως, το βρισκω θλιβερο αυτο.

Ναι ενω τα παιδακια στη δικια μου ηλικια εχουν πληρη επιγνωση

Τι να σου πω βρε Ρανια…Εισαι και 2 χρονια πανω απο μενα. Ας περιοριστω στα της δικης μου ηλικιας (αααντε +/- 1 χρονο).

Σιγά τη διαφορά που έχουμε οι τρεις μας :!: :lol:

:naughty::naughty:

Κάτσε φρόνιμα, γιατί θα τα πω ΟΛΑ στην Τάτσομαν!! :lol::stuck_out_tongue:

Εισαι απληστη, ετσι?

[SPOILER]Ελα, κοβουμε εδω, θα μας παρεξηγησουν (σωωωωπα!).[/SPOILER]

Νταξ βρε πλάκα σου κάνω, δεν πιστεύω να παρεξήγησες…

Τί εννοείς άπληστη; 'Ξηγήσου…
Αν εννοείς πάντως αυτό που κατάλαβα λοοοοολ :lol::stuck_out_tongue:

Συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες και επειδη αν δεν κανω λαθος εχουμε την ιδια ηλικια το επιβεβαιωνω.Ειναι πραγματικα θλιβερο να βλεπεις μερικους να μην ασχολουνται με τιποτα και να μην νοιαζονται για τιποτα.Και ειναι κυριως αυτοι που εχουν μια οικονομικη ανεση που τους βλεπεις οτι επειδη οι γονεις τους τους εχουν με τον ενα η αλλο τροπο εξασφαλισμενους αδιαφορουν πραγματικα για τα παντα.Κι οπως ειπες δεν καθομαι να κοιταω συνεχεια τι θα κανω στο μελλον,πως θα σπουδασω κτλπ.Θα κανω την προσπαθεια μου κι οπως ερθουν τα πραγματα.Αλλα δεν γινεται να μην “ανηχυχεις” και να αδιαφορεις για την ασχημη κατασταση στην οποια βρισκεται η χωρα και οι ανθρωποι γυρω σου.

Καπως ετσι…Αλλα, προσωπικα, δεν ισχυει αυτο με την οικονομικη ανεση. Δηλαδη, εδω που ζω και γενικοτερα Δυτικα Προαστια, ε δεν λες οτι μας τρεχουν. Και αυτο ειναι το ανησυχητικο, οτι μιλαω για παιδια σαν και εμενα και εσενα κτλ, που δεν τα λες και καλομαθημενα, να τα περιμενουν ολα στα πιατο και ετσι να εχουν καταληξει να μην προβληματιζονται. Εχουν μια αλφα προσοχη απο τους δικους τους, μεγαλωσαν κανονικα (οσο μπορω να ξερω, καταλαβαινεις πως το λεω νομιζω) και εχουν φτασει 17-18 και ειτε δεν σκεφτονται και δεν αναλογιζονται που ειμαστε και που παμε ειτε, ακομη χειροτερα, κρατανε μια απαθη σταση.

Τελικά Αντιγόνη πρέπει να σαι και πολύ κανόνι!

Μα τι έκανα βρε Νέκρο; Πραγματικά, απαντήστε μου -δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα τελευταία μου 'χετε κολλήσει αυτό το παρατσούκλι- και θα προσπαθήσω να διορθωθώ. Πάντως, να ξέρεις με χεις παρεξηγήσει… :lol:

Και εγω πανω κατω με την οικονομικη ανεση αυτο που λες εννοω.Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του…να τρεχουν τα λεφτα.Αλλα απευθυνομαι στην κατηγορια που ανεφερες.Στην πλειοψηφια.Κι αυτη η απαθεια ειναι οτι χειροτερο.Γιατι αν δεν ξερεις τι σου γινεται ο αλλος θα σε κανει οτι θελει.Ειτε πολιτικος,ειτε εργοδοτης.Και πραγματικα αυτο ειναι που θελουν να κανουν.Να κανουν τις νεες γενιες απαθεις.Γιατι δεν γινεται να σκεφτεσαι προς τα που πηγαινει η χωρα και να μην νιωθεις μια ανησυχια η την θεληση να αλλαξεις κατι.

με θλίβει που η κοπέλα μου μετακομίζει :frowning: