Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Δεν παχαίνεις.

Απάντα και στα τρία. Αν η απάντηση στο 2 είναι κατάφαση, ανέβασε φώτο αλλιώς gtfo!

1 Like

Πάει κι αυτός.

2 Likes

Ίσως καλύτερα, σκέψου ένα

“ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΡΩΩ ΤΖΑΝΚ ΦΟΥΝΤ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ”,

πόσο ήρεμη θα ήσουν ώστε να μην κάνεις φόνο

3 Likes

Θα τον σκότωνα, ανετότατα.

4 Likes

Τι τζανκ φουντ, 12 θερμίδες το τεμάχιο έχουν αυτά ρε

3 Likes

Πόσα τεμάχια τρως δε μας είπες.

1 Like

Τί γράφει τόση ώρα; Τη συνταγή για το καταιφομπούρεκο;;

1 Like

Τι να γράφω, πέσατε πάνω μου σαν κοράκια :smiley:

Το γαλακτομπούρεκο της φωτό ήταν η πρώτη μου απόπειρα. Τεράστια επιτυχία. Πρώτη φορά και με το κέικ. Τα κουλούρια πλέον τα φτιάχνω με κλειστά μάτια. Επόμενος στόχος η μπουγάτσα με φύλλο (μάλλον κρούστας, ίσως και σφολιάτα, δεν έχω αποφασίσει). Λογικά το ΠΣΚ αυτό. Ψωμί κάνω ήδη 2-3 χρόνια, νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει αλεύρι ευρείας κατανάλωσης που να μην έχω δοκιμάσει να ζυμώσω.

[quote=“Silent_Winter, post:181, topic:64264”]
Δεν παχαίνεις.[/quote]

Πριν τρία χρόνια αποφάσισα να κάνω διατροφή, έχασα 10 κιλά σε 12 μήνες. Μετά ήρθε το τρέξιμο (+τη μπάλα που ήδη έπαιζα, εξαιτίας της αποφάσισα να παλέψω για τα κιλά) και άλλαξε εντελώς ο μεταβολισμός. Αλήθεια σου λέω όμως, δεν προσέχω πια και είναι ανησυχητικό ότι χάνω κιλά ενώ δεν κάνω καμία προσπάθεια :confused::confused::confused: Ίσως πρέπει να το κοιτάξω.

Πολλά χρόνια τώρα :smiley:

Intermission: Σας έχασα, πολλά replies μαζί χαχαχαχα. Και στα ακουστικά αυτή τη στιγμή μπήκε το Astronomy από BOC, δεν είναι απλά πράγματα αυτά!

Συνεχίζω:

Πόσα τεμάχια από τι; Σήμερα έφαγα τρία κουλούρια λεμονιού, φουλ πρωινό + χοιρινό με πατάτες φούρνου και σαλάτα + ένα παγωτό sandwich oreo πριν από 10’ (όσο προσπαθώ να απαντήσω). Και μόλις άνοιξα μία μπύρα. Πόσα να καταναλώσω νυχτιάτικα;

Στις καλές μέρες το γαλακτομπούρεκο δεν φτουράει τρίτη μέρα, αλλά δεν το κάνω συχνά πια. Θέλει και λίγη προσοχή :smiley: Για τα λαδοκούλουρα πέφτει ξύλο, γλυκά δεν λείπουν ποτέ από το ψυγείο. Το ίδιο και οι μπύρες. Τα ξηρόκαρπα που αγόρασα πριν λίγες μέρες δεν φτούρησαν. Μόνο τα πατατάκια χαλάνε στο ντουλάπι, δεν ξέρω γιατί δεν τα έχω πιάσει ακόμη…

Εσύ είσαι μεγάλος προβοκάτορας. Δεν είπα ότι τρώω ΜΟΝΟ junk.

Home made pizza κανείς;

Ψωμάκι;

Εύκολη είναι. Τη θέλεις; :slight_smile:

4 Likes

Ένας mod δεν υπάρχει εδώ μέσα;

6 Likes

Εδώ και χρόνια απουσιάζουν… Πληγή του φόρουμ αυτό (seriously talking now). Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το εκμεταλλεύτηκε. Εξίσου seriously, είναι ανησυχητικό να χάνεις κιλά χωρίς λόγο… Νταξ, 1-2 κιλά μόνο, αλλά και πάλι…

Δεν τα θέλω τα κουλουράκια σου, είναι διαιτητικά. :stuck_out_tongue:

Μετά πρόσεξα ότι με ρώτησες για το καταιφομπούρεκο. Δεν καταδέχομαι από άνθρωπο που λυπάται που ΔΕΝ παίρνει κιλά. ΤΙΠΟΤΑ.

2 Likes

Και η μάνα μου το έχει πάθει αυτό, ένα φεγγάρι που έτρωγε μόνο καρπούζι.

3 Likes

Πολύ καλά κάνεις, άλλωστε δεν χάνεις ΤΙΠΟΤΑ:

ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ :rofl: :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Καλά 1-2 κιλά είναι στα όρια του λάθους της ζύγισης, άσε μας κι εσύ :smile:

3 Likes

Έπρεπε να σας ταρακουνήσω ρεμάλια για να ανεβάσετε καμιά φώτο σας. Μόνο η ση γουλφ δεν υποκύπτει, αλλά αυτή την έχω δει live (yeeaaaah bitches).

Καλός είσαι, αλλά η φιλενάδα σου είναι η πραγματική σταρ της φώτο.

2 Likes

Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε νήμα με φωτό. Επίσης η ση γουλφ έχει ρίξει φωτό (στο νήμα των Helloween, όπου βρίσκεται και άλλη μία δική μου), για εσένα δεν ξέρω… Honestly, όταν το κουμπάκι της κονσόλας σού απευθύνθηκε στον πληθυντικό, κατάλαβα ότι είσαι θηλυκό :confused: Σόρι…

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΛΕΞΕΙΣ. Κούκλα ε;

2 Likes

Εγώ πάντως σε παρατούσα για εκείνη… Σόρι. :stuck_out_tongue:

Θεάρα, αγόρι μου.

1 Like

Κι εγώ με παρατούσα για εκείνη. Είναι καταπληκτική! Αλλά όχι δική μου δυστυχώς :frowning:

2 Likes

Κρίμα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να τη βλέπεις.

Κοίτα και τη δική μου φώτο. :slightly_smiling_face:

1 Like

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ :heart_eyes:

Μας έκοψαν τη μπάλα οι κορονο-αλήτες, δεν την έχω δει για σχεδόν δύο μήνες :angry:

2 Likes