χααλααρωωσεεε…αραξε…ζωαρα
Ρε τι σου κάνει ο κόβιντ και το σάπισμα στο σπίτι…ξαναθυμήθηκα το rocking forum μετά από έναν αιώνα.
Ναι, ακόμα εργασία (και χαρά) απ’το σπίτι.
Ήταν η ευκαιρία για σειρές και gaming (λολολολ επιτέλους αγόρασα Witcher 3 και βρήκα χρόνο να το λιώσω ξερωγώ).
Και φυσικά ευκαιρία για πολλές μασαμπούκες γιατί πάντα οι σειρές πρέπει να συνοδεύονται από σνακ που λέγατε και πιο πάνω.
Ρε εγώ έχασα 3 κιλά στην καραντίνα και τώρα έχω ξαναπάρει τα 2 με τις κωλομπύρες
Για αυτό δεν κόβεις τις μπύρες ποτέ
πιες καμιά radler ρε
μας βλέπω σύντομα πάντως να ξαναζούμε τέτοιες καταστάσεις…κανονήστε απο τώρα σειρες ταινιες βιβλια και παιχνιδια
Δεν νομιζω. Συντομα θα καταλαβεις οτι εισαι απλα ενα νουμερο. Πανω απο ολα το χρημα.
Αν είχες self awareness θα ήξερες ότι δεν είναι εύκολο αυτό
αυτο ακριβως μου συνεβη σημερα και σε μενα…επιτελους
απο τις 5 Μαιου
Εντωμεταξύ εχω παραγγείλει εδω και ενα μήνα το τελευταίο paradise lost.προφανως και δεν ήρθε ακομα…
και δεν το επαιρνες απο Ελλαδα να στο εφερναν τσακ μπαμ
Εγω το εχω ηδη
το πετυχα σε καλη τιμη
Άντε, με το καλό να σε πετύχει κι αυτό!! Και να πετύχει κι εμένα το Demon Box κουτί, που είναι στον δρόμο εδώ και έναν μήνα
Τί λένε τα λάπτοπ της Microsoft? Έχασα την προηγούμενη προσφορά της Lenovo και είμαι σε αναζήτηση εύρεσης λάπτοπ για εξ’ αποστάσεως εργασία/παρακολούθηση μαθημάτων.
Ευκολο ειναι, εγω ειμαι νουμερο. Εσεις ειστε ζορικα τυπακια και πρωτοι μαγκες. Κατουρήστε και λιγο ομως.
Καλησπέρα.
Ελπίζω μόνο να μην φτάσουμε να δημοσιεύουν οι…σεσημασμένοι του thread, συνταγές και φωτογραφίες εδεσμάτων και γλυκών από το… Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
το Χριστουγεννιατικο τραπεζι του 2020 ή του 2021;