Πρώην Vein, νυν Vein.fm και το μπαστάρδεμα που πετυχαίνουν από όλο το φάσμα του -core, είναι σύγχρονο, προοδευτικό κλειστοφοβικό και ασήκωτο, θυμίζοντας, ή και ξεπερνώντας, περασμένα 00s μεγαλεία.
Δεκτή η σύγκριση αν μιλούσαμε για το ντεμπούτο των Vein (φοβερό), εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά φιλτατε, μιλάμε για άλλη κλάση. Αναμένω το σχόλιο σου πάντως.
Θυμάμαι που τους συζηταγαμε σε καποιο άλλο τοπικ. Με βάση τη Nuclear Blast κυκλοφορεί 15/4. Μέχρι τότε οι υπόλοιποι έχουμε αυτά τα τρία τουμπανα σινγκλακια
Οι Tersivel φέτος φτάνουν στον 3ο δισκο τους. Το metallum τους έχει ως Symphonic Power/Folk Metal (early); Pagan Death/Doom Metal (later), το οποίο απέχει αρκετά από το αυτό που παίζουν στο To the Orphic Void. Από τους προηγούμενους δίσκους δεν έχω ακούσει νότα, οπότε δεν ξέρω τα μουσικά τους μονοπάτια. Σε αυτό τον δίσκο όμως ακούμε έναν πολύ καλό συνδυασμό μέσο-ύστερων Gojira(εκτός από ορισμένα ρυθμικά κομμάτια, ο τρόπος έκφρασης του τραγουδιάρη τους, συνεπικουρεί σε αυτό), με αρκετή μελωδία, μια επιπλέον διάσταση από τα πλήκτρα που υπάρχουν.
Γενικά πολύ όμορφος δίσκος, δώστε μου μια αυτιά.
Συνήθως τους αποφεύγω αυτούς, γιατί πολλά κομμάτια μου βγάζουν μια στείρα τεχνικότητα, αυτό εδώ όμως είναι φοβερό! Αρκετά μέταλ για τα δεδομένα τους κιόλας.
Αν σας έχουν λείψει οι παλιοί, καλοί Crippled Black Phoenix, σημειώστε το όνομα Venus Principle. Ντεμπουτάρουν τον Μάιο και ιδού το πολύ καλό πρώτο δείγμα:
Α, ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι αποτελούνται από πέντε (5) πρώην μέλη των CBP…