Νέες Κυκλοφορίες 2022

O έως τώρα δίσκος της χρονιάς κυκλοφόρησε σήμερα.

Πρώην Vein, νυν Vein.fm και το μπαστάρδεμα που πετυχαίνουν από όλο το φάσμα του -core, είναι σύγχρονο, προοδευτικό κλειστοφοβικό και ασήκωτο, θυμίζοντας, ή και ξεπερνώντας, περασμένα 00s μεγαλεία.

Επίσης, σχετική αποψάρα:

4 Likes

:wave: :wave:

3 Likes
2 Likes

E όχι και περασμένα 00ς μεγαλεία οι Code Orange… :laughing:

2 Likes

Δεκτή η σύγκριση αν μιλούσαμε για το ντεμπούτο των Vein (φοβερό), εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά φιλτατε, μιλάμε για άλλη κλάση. Αναμένω το σχόλιο σου πάντως.

1 Like

Νέο Night Sins στίς 10 Ιουνίου

4 Likes

Τί φάση? Διασκευή?

Ναι ναι - φαίνεται να το γυρνάνε όλο κ περισσοτερο σε ακουστικα κ ετσι πιο χαλαρα.

1 Like

Θυμάμαι που τους συζηταγαμε σε καποιο άλλο τοπικ. Με βάση τη Nuclear Blast κυκλοφορεί 15/4. Μέχρι τότε οι υπόλοιποι έχουμε αυτά τα τρία τουμπανα σινγκλακια

1 Like

Τα κιτάπια μου λένε πως το βινύλιο βγαίνει τότε φίλτατε, στο bandcamp έχει ανέβη ήδη κανονικά από την Παρασκευή ολόκληρο.

Τώρα για Spotify, δεν ξέρω πως και δεν το ανέβασαν, κάνε κλικ στο λινκ από πάνω όμως και μπορείς να το ακούσεις :slight_smile:

2 Likes

Ατμοσφαιρικό Black απο Ινδονησία

5 Likes

Σε 10 μέρες κυκλοφορεί το ντεμπούτο των Γαλλων Stengah. Ως τοτε, αυτά τα 4 κομματια ειναι πολυ δυνατα

1 Like

Ήρθα για το Meshuggah part, wasnt dissapointed.
Θα τσεκαριστούν.

3 Likes

29 Απρίλη νέο Devil Master και τρέφω προσδοκίες για δισκάρα, το προηγούμενο ήταν απολαυστικό!

3 Likes

Δεν ξερω αν αναφερθηκε πουθενα τις προηγουμενες 3 βδομαδες, αλλα @Sevek εχουμε αυτο σε 2 βδομαδες!

3 Likes

Έχουμε σινγκλ από Rammstein αύριο και λογικά ανακοίνωση δίσκου

1 Like

Οι Tersivel φέτος φτάνουν στον 3ο δισκο τους. Το metallum τους έχει ως Symphonic Power/Folk Metal (early); Pagan Death/Doom Metal (later), το οποίο απέχει αρκετά από το αυτό που παίζουν στο To the Orphic Void. Από τους προηγούμενους δίσκους δεν έχω ακούσει νότα, οπότε δεν ξέρω τα μουσικά τους μονοπάτια. Σε αυτό τον δίσκο όμως ακούμε έναν πολύ καλό συνδυασμό μέσο-ύστερων Gojira(εκτός από ορισμένα ρυθμικά κομμάτια, ο τρόπος έκφρασης του τραγουδιάρη τους, συνεπικουρεί σε αυτό), με αρκετή μελωδία, μια επιπλέον διάσταση από τα πλήκτρα που υπάρχουν.
Γενικά πολύ όμορφος δίσκος, δώστε μου μια αυτιά.

Συνήθως τους αποφεύγω αυτούς, γιατί πολλά κομμάτια μου βγάζουν μια στείρα τεχνικότητα, αυτό εδώ όμως είναι φοβερό! Αρκετά μέταλ για τα δεδομένα τους κιόλας.

2 Likes

Αν σας έχουν λείψει οι παλιοί, καλοί Crippled Black Phoenix, σημειώστε το όνομα Venus Principle. Ντεμπουτάρουν τον Μάιο και ιδού το πολύ καλό πρώτο δείγμα:

Α, ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι αποτελούνται από πέντε (5) πρώην μέλη των CBP…

3 Likes