Δεν θυμάμαι αν έχει ποσταριστει παραπανω, αλλά εδω κ καμια δεκαριά μερες εχει βγει κι αυτό.
Εχω χρονια να εντυπωσιαστω απο κατι του ευρυτερου χωρου τους ( ίσως απο το breakthrough των Cattle Decapitation, οπου εκει βέβαια μιλουσαμε περισσότερο για τεχνικο death με καποια grindcore στοιχεία).
Εδω έχουμε το, αρκετά αναγνωρισιμο πλεον, σχεδόν συμφωνικο, deathcore για το οποιο εχει γινει γνωστή η μπάντα, στα καλυτερα του.
Θα το χαρακτηριζα τρελη απόσβεση των υποσχέσεων που εθεσαν με το περσινο τους EP.
Πραγματικος οδοστρωτήρας που περνα με ευκολια απο το death στο black στο core στο βοθρο κ στο συναισθημα, στο underground και στο mainstream και απο εκει στην αιωνιότητα!!! Δεν υπαρχει περιττο δευτερόλεπτο σε αυτη την σφαγη!! Αποθεωση που λεει κ το υπ αριθ. 6 κομμάτι.
Y.Γ. να ειχε κ ενα λιγο καλυτερο εξωφυλλο απο το σουγια και τα arial
Kάτι από Tribulation και Unto Others αλλά με πιο bri’ish διάθεση (ή κάτι σαν πιο μπάσος Geddy Lee), και στις παραπομπές Beastmilk. Μην ξεγελαστείτε από το logo, είναι dark/gothic rock και περηφανεύεται γι’ αυτό.
Αν σε έναν φανταστικό κόσμο υπήρχε για οποιοδήποτε λόγο κάποιου τύπου “Ugly Kid Joe vs Eagles” θα ήμουν χωρίς δεύτερη σκέψη στη μεριά των Ugly Kid Joe πάντως.
Εμένα μου φάνηκε generic το νέο κομμάτι, σε αντίθεση με το Behind the Blood μου είχε φανεί πολύ ιδιαίτερο για τους ίδιους. Δυστυχώς το σύνολο του City Burials μου φάνηκε μάλλον μέτριο.
Καλά, τι να λέμε, χαμηλές άμυνες θα έχω κι εγώ, μόνο από τους τίτλους των κομματιών. Riverside και Katatonia μέσα σε μία μέρα, κάτι μου λέει ότι θα έχουμε πρησμένα μάτια μία βδομάδα από το κλάμα…
Περι νεου τραγουδιου katatonia,καταρχην χαιρομαι που μεσα σε λιγοτερο νομιζω απο 3 χρονια θα ακουσουμε καινουργιο δισκο(μας ειχαν μαθει στις 4αρες τα τελευταια χρονια).
Το κομματι ειναι katatonia-city burials φαση και λογω παραγωγης στα ντραμς,γυρισματα ρεφρεν,ειναι καλο,τουλαστιχον.ΟΜΩΣ θα ηθελα ενα δισκο με σημεια οπως στο 2.35 και ειδικα στο 3.50 στο κλεισιμο,οπως και να εχει ας κανουν οτι θελουν,δεν εχουν βγαλει μετριο δισκο κατα την γνωμη μου ,ευχαριστη ειδηση ενα νεο katatonia