Ηλικίες

Χτές έκλεισα τα 29 και περπατάω στην πρώτη μέρα των 30. :-s

Δεν χρειάζεται να πω ότι όταν έκανα θρεντ “Πόσων Χρονών είσαι?” μου το διέγραψαν λέγοντας πως “όποιος θέλει να γράφει την ηλικία στο προφίλ του”… Ουδέν σχόλιον…

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θρέντ είναι του 2004…

μας είχαν πει στο σχολείο, πως στην αρχαία Ελλάδα, η έννοια των γενεθλίων δεν υπήρχε. Για τους αρχαίους Έλληνες η σημαντική ημερομηνία στη ζωή ενός ανθρώπου δεν ήταν το πότε γεννιέται, αλλά το πότε πέθανε, γιατί ο θάνατος συμβόλιζεσαι το τέλος μια πορείας. Με βάση αυτή την πορεία έκριναν και τη ζωή του ανθρώπου αυτού

Σχεδόν άσχετο, αλλά το θυμήκα…

χρόνια σου πολλά λοιπόν!και καλά:)

Δάνκε! Χτές με είχε πιάσει ένα “μίζερη μου-σική” (μουσική υπόκρουση της εισαγωγής του τραγουδιού Blackfield :P) αλλά σήμερα μου πέρασε.

Εμένα αυτό με έπιασε όταν πάτησα τα 20:lol:

χαχαχαχα μεγάλε!!!

:stuck_out_tongue:

Μην το γελάς καθόλου. Το είχα πάθει και στα 19 προς 20. Και απο το πρωί μέχρι το βράδυ άκουγα το Time απο Pink Floyd και μιζέριαζα. Την έβλεπα πως έφευγαν πλέον τα teen-ages μου και έπαυα να είμαι πλεόν έφηβος… Γάμησέ τα, είναι ολόκληρη φιλοσοφια. Φαντάζομαι ότι θα το πάθω και στα 39/49/59.

Στα 69 θα κάνω πάρτυ. Ή bypass.

Σιγα ρε γερο.:slight_smile:

Κι εγώ είχα πάθει κατάθλιψη (τεσπα, ένα είδος) όταν έκλεισα τα 19… μετά από ένα-δυο μήνες μου πέρασε… Φάσεις είναι, περνάνε!

Εγω οταν εκλεισα τα 20 κοιμομουν ολη μερα:-s

Μεχρι να μαζευτουμε το βραδυ για φαι και μπυρες

Στα της σχετικότητας της ηλικίας που είπα πριν (και παρεμπιπτόντως, έχει δίκιο ο karvou σε όσα είπε για τους αρχαίους Έλληνες), να προσθέσω και το εξής απλό: Αν βρίσκεστε σε μια παρέα, και η πλειοψηφία της παρέας είναι αρκετά χρόνια μικρότεροι απο σας, νιώθετε “μεγάλος”, ανεξαρτήτως του ποιά είναι η βιολογική σας ηλικία. Αν πάλι φύγετε απο εκείνη την παρέα πιο αργά το βράδυ, και βρείτε μια άλλη, όπου η πλειοψηφία εκεί είναι μεγαλύτεροι σας, ξαφνικά νιώθετε “μικροί”…

κοίτα πιστεύω ότι ο καθένας είναι όσο νιώθει

είδα παππού 70 χρονών να χορεύει σαν έφηβος 8O8O

Eμείς γιορτασαμε τα 20 μαζί με το millenium…:lol:

είσαι grand έτσι!!εύγε!!:slight_smile:

εμεις δεν έχουμε κλείσει ακόμα τα 18:p:p

Δικός μου είσαι εσύ! 8)

Καταλαβαινω τι λες γιατι ειναι κατι που μου εχει συμβει παρα πολλες φορες μιας και εχω φιλους μικροτερους απο μενα αλλα και μεγαλυτερους κι αυτο μου εδωσε την ευκαιρια να δω τα πραγματα απο 2 διαφορετικες πλευρες.

¶σε τις ψευτοφιλοσοφίες και πες ότι βλέπεις το κοντέρ να γράφει όλο και περισσότερα και ας μη σ αρέσει… :stuck_out_tongue: