Ellanor mporeis gia paradeigma na tous peis oti ayto einai psychological test…
O Daz eftaige :lol:
+1…Καρπερά έτη τα 92-91 8)
ειναι η μελετη του playboy για τους τυφωνες ετσι? :-s
Αντιστροφα μετρας τα χρονια?
@Daz, τι βλέπουν τα μάτια μου, ωιμέ! Γρήγορα, κλικ και πίσω στο site με το κουκλοθέατρο! :lol:
(όχι τίποτ’ άλλο, αλλά θα κλειδώσουν η μαμά και ο μπαμπάς το rocking ως ακατάλληλο δια ανηλίκους! και αυτό, ανάμεσα σε τόσα που μου έχουν κλειδώσει!!!)
Πφ! Άνθρωπος που δεν έζησε έστω και αμυδρά, έστω και ως μακρινή ανάμνηση, το Ευρωμπάσκετ του '87, δεν υπάρχει, τέλος! 8O
Mackintosh, απλά μου βγήκε αυθόρμητα γιατί 92 είναι η χρονιά που γεννήθηκα εγώ :Ρ
Ellanor, έχω βίντεα από τότε, παντρευόταν ο θείος μου :Ρ
Το μεγαλύτερο έπος του Ελληνικού αθλητισμού. Ήμουν 8 ετών τότε και ακόμα το θυμάμαι σαν χθές. Εκείνες οι βολές του Καμπούρη ήταν το καλύτερο Thriller που έχω δει ποτέ(10 φορές καλύτερο από Λάμψη και Ψυχώ μαζί).
τωρα πρεπει να εισαι 22, στον τελευταιο ετος:p
-ειμαι 16, απο ιθακη και μεω…Ιθακη
16-17.
25-28…:-s
13,5 από Θεσσαλονίκη
22 από Περιστέρι
Παιδί του Ευρωμπάσκετ και γω. Απο τις πιο έντονες αναμνήσεις τις παιδικής μου ηλικίας μιας και ημουν 13…
(Το συγκεκριμένο θρίλερ είχε και το απόλυτο ρεκόρ στις μετρήσεις τηλεθέασεις με 100% μιας και το έδειχναν ταυτόχρονα και τα μοναδικά δύο τότε κρατικά κανάλια)
θα συμφωνησω…:lol:
Το μεγαλύτερο έπος του ελληνικού αθλητισμού ήταν το ευρωπαϊκό του 2004 αλλά τέσπα…
Το Ευρωμπάσκετ του 1987 έφερε κοσμογονία στον εγχώριο αθλητισμό. Γέννησε εκτοντάδες μικρούς συλλόγους, γέμισε τα γήπεδα πιτσιρίκια με πορτοκαλί μπάλες και αποτέλεσε την αφετηρία ώστε 21 χρόνια μετά, εν έτει 2008 η Ελλάδα να είναι επισήμως 6η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δύναμη στο μπάσκετ και να βγάζει παίκτες που θα ζήλευε κάθε ομάδα (βλ. Διαμαντίδης, Παπαλουκας κλπ, κλπ…)
Το Ευρωπαϊκό του 2004 - εκτός του ότι ήταν το ΦΑΡΔΟΣ των τελευταίων 10 εκατομμυρίων χρόνων - σε ποια αλλαγή ακριβώς συνετέλεσε; Και τι άλλαξε απο τότε;
Μη με παρεξηγείτε, παιδιά, και τα 2 είναι κορυφαίες στιγμές και μπράβο στις ομάδες μας… Απλά το 1987 είναι ορόσημο… Ναι, είμαι λίγο αρχαία… :roll:
Χίλια συγγνώμη για το off topic… :oops:
Σεβαστό αλλά μη φας:D
Sorry αλλά μιλάμε για το ποιο από τα δύο ήταν μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία ή μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός;
Χαχα, μπράβο βρε συ Rope, έτσι όπως τα λες είναι. Μπορεί το euro του 2004 να ήταν “ψυχρά αντικειμενικά” η μεγαλύτερη επιτυχία (ίσως και γιατί απλά το ποδόσφαιρο θεωρείται το μεγαλύτερο άθλημα), αλλά αυτό το φαινόμενο που προκάλεσε το ευρωμπάσκετ του '87 και το όλο κύμα πώρωσης και επιτυχιών που ακολούθησε δεν είχαν προηγούμενο απλά.
Όσο αφορά εμένα, θυμάμαι ακόμα τον πεσμένο Γιαννάκη απο το χτύπημα του θηριώδη Τσατσένκο, με την παγοκύστη στο κεφάλι!!! Ήμουν γύρω στα 5 με 6 τότε και ήταν η περίοδος που μάθαινα να διαβάζω!
Δεν είναι ο βαθμός δυσκολίας που κάνει το Ευρωμπάσκετ πιο μοναδικό από το Γιουρο, γιατι σαφώς το δευτερο ήταν στα όρια της φαντασίας. Στο Ευρωμπάσκετ όμως ήταν μια κατάσταση περίπου ότι νικήσαμε κάποιους άγννωστους εξωγήινους, κάτι μυθικές μορφές που τους είχαμε ακουστα μόνο ως ονόματα και σχεδόν ποτέ δεν τους είχαμε δεί απο κοντα. Στο Γιούρο αντίθετα ήταν εντελώς οικία τα πράγματα…