πλακα πλακα εγω το ειπα για χαβαλε για skyclad αλλα ειδικα μερικα σιντι χρονολογιες οπως θες το λες ειναι γαματα.και για να μην μιλαω γενικα prince of proverty line ακουστε και αμα δεν παθετε ριχτε μου στιλετο.
21
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
:thumbup: +1 και απο μενα.
Εδω και κατι μερες 24!
20 και δε θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ααχ φρηντομ μεγαλωνεις.
εχεις και παιδια να κανεις.
σχεδον 19 8)
Αχαχαχ… απο νωρίς το λες εσύ αυτό το “δε θέλωωωωωωω”… :-s
(εγώ θυμάμαι είχα ενθουσιαστεί όταν πάτησα τα 20! Ωραίες, αγνές εποχές… )
Διοτί σε λίγο θα μετράμε τα -άντα:|
Γερνάμε γαμώ :lightsabre:
Εε, εντάξει, είπαμε, ο χρόνος κυλάει γρήγορα αλλά δεν είναι (για σένα τουλάχιστον) και τόσο νωρίς αυτό το -αντα! Απόλαυσε τα 20 σου!!!
Τι να πούμε και μεις δηλαδή, που τρέχουμε να φτάσουμε το Τρένο του Χρόνου και δε φτάνουμε…
γι’ αυτό και στο τέλος αράζουμε για πικνικ στο λιβάδι παραδίπλα! 8)
Τα -αντα γαμάνε. Χριστούγεννα με Tia Maria και αλλούς -ανταριδες στον καναπε δίπλα στο τζάκι.
Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις, απόλαυσε την εφηβία σου όσο μπορείς τώρα που δεν έχεις ευθύνες και δουλείες και κάντα όλα π@@@@να.
+1…:lol:
Ακριβώς! Πουλάω τη ψυχή μου στο Δία, το Βούδα και το Σατανά μαζί για να γινόμουν πάλι 16!
@ellanor: Ξέρω, δεν είναι και τόσο τραγικά ακόμη τα πράγματα, κοιτάω να το απολαύσω το κόνσεπτ της ζωής όσο μπορώ ακόμα, αλλά το ότι μπήκα στα 20 μόνο χαρά δε μου έδωσε:lol:
Ώπα ώπα, κάτι έχεις χάσει εδώ πέρα. Τα 20 ειναι η ωραία ηλικία. Όχι τα 16
Όλες οι ηλικίες είναι ωραίες,αρκεί να τις κάνεις εσύ ωραίες.
Στις δημοπρασίες φρόντισε να κάνεις καλές προσφορές ρε συ. Λίγο φτηνά την πουλάς την ψυχή σου. Μεγάλωσε πρώτα λίγο(καλύτερη προσφορά τα 40 μάλλον) και ζήτα και την ηλεκτρική σκούπα δώρο(ποια 16 ρε ξανά στα 5, νομίζεις ότι οι περισσότεροι δε νοσταλγούμε και αυτά τα χρόνια, δε θυμάσαι τι είναι να μαθαίνεις σε κάποια φάση της ζωής σου ότι εκέινο το πράγμα κάτω από την κοιλιά δεν βγάζει μόνο ούρα?:lol: ). Η καλύτερη ηλικια είναι αυτή που είσαι τώρα, δε γέρασες ακόμα.
ολες οι ηλικιες εχουν τα καλα τους σιγουρα αλλα κατα την γνωμη μου η ηλικια που πρεπει να ζησεις πιο εντονα και να φροντισεις να εχεις πολλες πολλες αναμνησεις ειναι η εφηβεια.ειναι οι πιο εντονες και θα σε συντροφευουν μια ζωη.
Δεν υπάρχει “καλή” ηλικία απο μόνη της, εκ φύσεως, λες και είναι προκαθορισμένο πότε θα περάσει καλά κάποιος και πότε όχι. Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που δε θα περνάνε καλά σε μια ηλικία που θεωρείται “η καλύτερη”, διαψεύδοντας το concept περί καλύτερης ηλικίας… Εδώ μέχρι και την εφηβεία έχουν πει ως “καλύτερη ηλικία”! Ποιά, την εφηβεία, όταν τόσες και τόσες συγκρούσεις ξεσπάνε σε τόσα και τόσα άτομα.
Αυτό κάνω απλά ξέρω ότι δεν με περιμένει κάτι άσχημο.
Κάθε ηλικία έχει τις χάρες της απλά πρέπει ο καθένας να ξέρει να τις βρίσκει και να τις απολαμβάνει, απλά το είπα αυτό γιατί πολλοί έχουν απωθημένα επειδή ακριβώς δεν τα έκαναν όλα αυτά και νοσταλγούν αυτές τις εποχές και από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που βιάζονται να μεγαλώσουν γιατί δε βλέπουν τα καλά της τωρινής ηλικίας. Τελικά οι Monty Pythons είχαν δίκιο, Always Look on the Bright Side Of Life.
ειμαι 18 και ειμαι καλα(εδω γελαμε) :lol: