Τι ακούτε τώρα; #3

Apoptygma Berzerk - Love Never Dies

Όσο περισσότερο το ακούω, τόσο πιο πολύ μαρέσει…(και ας έχω μηδαμινή επαφή με το είδος)

Again.

Agalloch - The White (EP)

Εγώ ακούω το καινούριο Axis of Perdition κι ο τύπος βρίσκεται σε ένα συνεχές παραλήρημα.

666 σελίδες. χαχα

Αnoptron - Silence

Όλως περιέργως για εμένα The haunted-One kill wonder

όντως. άσε που νομίζω ότι άκουσα και έναν περιέργο θόρυβο από την ντουλάπα σου. :stuck_out_tongue:

Psyclon Nine - Better Than Suicide

:)Bασικά ξεκίνησα να ακούω μουσική με metal .Άκουγα μέχρι και Obituary αλλά εδώ και 5-6 χρόνια με έπιασε τρέλα με blues,rock…Αλλά που και που…

Exodus - Strike of the beast (αρχισε το ζεσταμα…)

Bathory - Hammerheart

επειδή είναι η 666 σελίδα,και επειδή έχω να ακούσω maiden κάτι χρόνια…

Now playing: Iron Maiden - The Number Of The Beast
via FoxyTunes

Sonic Youth - Youth Against Fascism

Melvins - Houdini (album)

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]www.myspace.com/lonelykamel [/SIZE][/FONT]

Dropkick Murphys - God Willing

:cry:

:slight_smile:

τα σπάνε πραγματικά αυτοί και οι Flogging Molly(αν και οι FM μου αρέσουν λίγο καλύτερα)

Now playing: Finntroll - Bakom Varje Funa
via FoxyTunes

Finntroll-Rivfader

Το αιώνιο δίλημμα: Flogging Molly η Dropkick Murphys; Dropkick Murphys η Flogging Molly; Flogging Murphys η Dropkick Molly :wacko:; Εγώ μέχρι λίγο καιρό ήμουν κατηγορηματικός υπέρ FM, αλλα τον τελευταίο καιρό έχω πάθει άνευ προηγουμένου ψύχωση με DKM και δεν είμαι πια τόσο σίγουρος. :-k

Το μόνο για το οποίο δεν έχω αμφιβολία είναι ότι μια συναυλία και των δυο μαζί (ας παίξει headliner όποιος θέλει, η ας βγούν μαζί στη σκηνή να παίζουν “The Rocky Road το Dublin” ή “Flannigan’s Ball”!) είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία θα το σκεφτόμουν μέχρι και να κάτσω να με γ…σουνε 5-6 μαύροι, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα! :bounce: =P~

Δismember - No Honor In Death

τι σαπίλα είναι αυτή μεσημεριάτικα.