Apoptygma Berzerk - Love Never Dies
Όσο περισσότερο το ακούω, τόσο πιο πολύ μαρέσει…(και ας έχω μηδαμινή επαφή με το είδος)
Again.
Agalloch - The White (EP)
Εγώ ακούω το καινούριο Axis of Perdition κι ο τύπος βρίσκεται σε ένα συνεχές παραλήρημα.
666 σελίδες. χαχα
Αnoptron - Silence
Όλως περιέργως για εμένα The haunted-One kill wonder
όντως. άσε που νομίζω ότι άκουσα και έναν περιέργο θόρυβο από την ντουλάπα σου.
Psyclon Nine - Better Than Suicide
:)Bασικά ξεκίνησα να ακούω μουσική με metal .Άκουγα μέχρι και Obituary αλλά εδώ και 5-6 χρόνια με έπιασε τρέλα με blues,rock…Αλλά που και που…
Exodus - Strike of the beast (αρχισε το ζεσταμα…)
Bathory - Hammerheart
επειδή είναι η 666 σελίδα,και επειδή έχω να ακούσω maiden κάτι χρόνια…
Now playing: Iron Maiden - The Number Of The Beast
via FoxyTunes
Sonic Youth - Youth Against Fascism
Melvins - Houdini (album)
Dropkick Murphys - God Willing
τα σπάνε πραγματικά αυτοί και οι Flogging Molly(αν και οι FM μου αρέσουν λίγο καλύτερα)
Now playing: Finntroll - Bakom Varje Funa
via FoxyTunes
Finntroll-Rivfader
Το αιώνιο δίλημμα: Flogging Molly η Dropkick Murphys; Dropkick Murphys η Flogging Molly; Flogging Murphys η Dropkick Molly :wacko:; Εγώ μέχρι λίγο καιρό ήμουν κατηγορηματικός υπέρ FM, αλλα τον τελευταίο καιρό έχω πάθει άνευ προηγουμένου ψύχωση με DKM και δεν είμαι πια τόσο σίγουρος. :-k
Το μόνο για το οποίο δεν έχω αμφιβολία είναι ότι μια συναυλία και των δυο μαζί (ας παίξει headliner όποιος θέλει, η ας βγούν μαζί στη σκηνή να παίζουν “The Rocky Road το Dublin” ή “Flannigan’s Ball”!) είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία θα το σκεφτόμουν μέχρι και να κάτσω να με γ…σουνε 5-6 μαύροι, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα! :bounce: =P~
Δismember - No Honor In Death
τι σαπίλα είναι αυτή μεσημεριάτικα.