Τι ακούτε τώρα; #3

Πορώσου τίμια hopeto!

Ακούω πρώτη φορά και είναι αρρώστια!Μα τι πίνουνε?

Ότι και να πίνουν, δε θέλω να δοκιμάσω :stuck_out_tongue:

Μαζί σου.Αν μπορείς πάντως στείλε μου ένα pm να με κατατοπίσεις.Άντε καληνύχτα!

Κι εγώ ένα πμ για κατατόπιση θα το ήθελα, πίστεψέ με :stuck_out_tongue:

2 cd τους έχω ακούσει μόνο, σόρρυ! Άκου το An Evil Heat, μόνο αυτό μπορώ να σου πω…

Kαλά αν μάθω πρώτος θα σου στείλω:p.
On topic:Joe Bonamassa-The Ballad of John Henry.Και καλημέρα!

Suckling A Dead Litter λέμε!

Sting - Desert Rose (HQ)

@hopeto/shaman: Μάγκες αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε (το διευκρινίζω) στην περσινή συναυλία πιστεύω ότι δε θέλουμε να ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ για τους Oxbow. :stuck_out_tongue:

Μάνο φοβερό εξώφυλλο το τελευταίο! Καμιά πληροφορία;

Που τους είδατε?Τόσο χάλια ήταν?Δεν λέω ότι μου αρέσουν,δεν ξέρω,αλλά κάτι με τραβάει να το ξανακούσω.Είναι τόσο αχαρακτήριστοι…

Οχι ρε δεν εννοώ αυτό, γ@μ@νε οι Oxbow! Αναφέρομαι στην…εχμμμ… σκηνική παρουσία του τραγουδιστή τους. :roll: Μη με ρωτήσεις περισσότερα γιατί κωλύομαι, θα με φάει η λογοκρισία! :stuck_out_tongue: Δες κανένα βίντεο στο νετ για να καταλάβεις…

Α ναι, support στη συναυλία των Isis στο Αn ήτανε.

Αφού οι μπροστινοί δε φάγαν κάνα πιτσοσκάμπιλο, πάλι καλά! :lol::lol::lol:

Ιταλικό prog rock των 70s. Πλούσια σκηνή. Αν γουστάρεις King Crimson, Van der Graaf Generator, Genesis κτλ τσέκαρε για αρχή Le Orme και Premiata Forneria Marconi

Α εγώ δεν ανησυχούσα για κάτι τέτοιο, ήμουνα στο πλάι. :stuck_out_tongue: Για τους μπροστινούς είχα αγχωθεί λίγο είναι η αλήθεια! :lol::lol::lol::lol:

edit: Ελα ρε Μάνο από την ίδια σκηνή με Premiata Forneria Marconi τα αλάνια; Είπες όλες τις μαγικές λέξεις τώρα! Είναι φάση Museo Rosenbach κι έτσι;

Τι γλύκα είναι μωρέ με το σωβρακάκι του:lol::lol::lol::lol:!

yeap.

ΟνΤόπικ:

Now playing: Transcending Bizarre? - The Music Of The Spheres
via FoxyTunes

Για να γιορτάσω την ανακοίνωση