Τι ακούτε τώρα; #3

W.A.S.P. - Babylon [album]

Πάμεεεεεεεεεεεεε

αυτο ειναι ενα πολυ ομορφο εξωφυλλο. πες δυο λογακια.

Kαι είναι ένας πολύ όμορφος δίσκος επίσης. Δεν ξεπερνά τα 40 λεπτά. Πρόκειται για indie, αλλά αυτός ο “όρος” δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Οπότε θα στο συγκρίνω εχμ, με Φλητ Φοξης. Μοιάζει κάπως η ατμόσφαιρα αυτών των 2. Βέβαια δεν το φτάνει το FF.

Αγαπημένο κομμμάτι το Niagara Falls, αλλά δεν υπάρχει στο γιουτιούμπ οπότε πάρε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=5a_0-LExvK4 (δε νομίζω να σε κάνει εντύπωση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις)

ΟνΤόπικ:

The faceless - Akeldama

και το φλητ φοξης θυμαμαι ειχε φανταστικο εξωφυλλο, αλλα το περιεχομενο περασε και δεν ακουμπησε, δεν εχω και αμεσες σχεσεις με το ειδος βεβαια, αλλα κατι σιργουοτερ και χιτσκοκγκοχομ ειναι ομορφιες αξεπεραστες!

το ακουσα το κομματακι και μπορω να πω οτι μου ακουγεται πιο ενδιαφερον απο ΦΦ =Ρ

Ε άλλη φάση τα σηρουοτερ και χιτσκοκ και άλλη οι ΦΦ. Αυτό το χαρλεμ σεηξ προσεγγίζει πιο πολύ ΦΦ. Στη σχολή της νερόβραστης ίνδι φλωριάς που όμως έχει κάτι να πει. Κοίτα το ΦΦ ήταν μεγάλη δισκάρα. Πολύ πάνω από αυτό που είναι απλά πολύ όμορφο ας πούμε. Ή και παραπάνω από όμορφο,οι ακροάσεις θα δείξουν, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Ούτε εγώ άκουγα τέτοια, αλλά αν σου κάτσει καλά στο αυτί σε κάποια ακρόαση το ΦΦ θα δεις ότι πρόκειται για τελειότητα επίσης.

Και το χαρλεμ πάντως προτείνεται άνετα. Το θέμα είναι να μπεις στο ανάλογο μουντ για να μάθεις να σου αρέσει ο κάθε δίσκος γι’ αυτό που είναι. Όσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο για τον καθένα βέβαια.

Incubus - Here in my room

Love is a verb…

To νέο Πέλικαν. Για να ιδούμε τι γίνεται. Καλό φαίνεται.

Michael Bloomfield & Nick Gravenites-My Labors And More

Paramore - Brand New Eyes [album]

Richard Betts - Highway call

social distortion-angel wings

Rick Danko - Cryin’ Heart Blues
Κάτι είναι κι αυτό…:slight_smile: