Τι ακούτε τώρα; #3

Λιγα για τα συμπατριωτακια :lightsabre:

Legontai Dr. Victor and the rasta rebels (or something like that), ti perimeneis? :stuck_out_tongue:
Pou pate re ksypolitoi pou thelete na peite kai Toto…

Edit: You won’t believe it. They are playing now…My number one (Paparizou)

Candlemass - Lucifer Rising:):!:

Εκταφή μετά από πολύυυυ καιρό. Ένας απο τους δίσκους που μου άνοιξαν τα αυτιά. Διάπλατα. Άσχετα αν το συγκεκριμένο άθλημα (70’s prog) το έχω ψηλοπαρατήσει τα τελευταία χρόνια.

Guns N’ Roses - Street Of Dreams

Eπειδή δεν είναι μόνο το Στάτικ τένσιονς, ακούμε το μπάσο στο κόψιμο του Ceaseless Becoming και καταλαβαίνουμε γιατί οι Καιλέσα είναι ιδέα.

tin diskara grand materia ton katapliktikon morgana lefay.apisteyto sygrotima pou (xana)anakalipsa prosfata ke to ektimisa akoma perisotero

Eye of the Day - The Living

The Grateful Dead-Workingman’s dead

Russian Circles - Enter

Zαρκα γραψε και καμια κουβεντα να καταλαβαινουμε αλλιως μολις σε δω απο κοντα θα σε κοπανησω:p

Το ομώνυμο είναι ρε μπόμπο :stuck_out_tongue:

Mε υποχρέωσες ρε. Πάλι καλά που μπήκα στο σπέις τους να ακούσω. Και να σου η φωνάρα του Φάλον! Που να ξέρω όλα τα πρότζεκτ του, γαμώτη! Εντάξει, ΡΟΚ κομματάρες! Viva Clutch!

Serpent - Live Through This

Αγάπη…

ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα τους ήξερες! τους είχα μάθει από ένα cd του invader ή του χάμμερ. Ε και θυμήθηκα την κομματάρα Live Through This και τους ξέθαψα. Τα φωνητικά θυμίζουν πολύ συναχωμένο ozzy!!!

…κι από το προηγούμενο το “Drown”. Respect…

Brand New Demon - Lost