The Ruins Of Beverast - Foulest Semen of a Sheltered Elite
δωστου!
Χαχαχα!Ημουν σιγουρος πως θα απαντουσες εσυ!Για να ειμαι ειλικρινης το ειχα δει καποτε που το ειχες ποσταρει και ειπα να το ακουσω και εγω σαν παιδι.Τις τελευταιες 3:30 ωρες δεν εχω αλλαξει cd.:lol:
και σωστα επραξες φιλαρακι! ειναι τρελος ο νορβηγος!
εγω αυτες τις ωρες λιωνω το ντεμακι των Lepra.
Σουηδός δεν είναι ο Άρκανουμ? :-k
Hypocrisy - The Final Chapter:):!:
Σουηδος εινα ναι, εσυ γιατι καθεσαι και ψαχνεις τα μπλακμεταλζ;;;;
νόμιζα πως γέρασα κι άρχισα να ξεχνάω… :oops:
απλα ειχα ακουσει οτι ο τυπος ζουσε μονος εδω και καιρο, ηχογραφησε και μονος σ’ ενα απομακρισμενο στουντιο, μονο νορβηγαρες τα κανουν αυτα.
απ τα 90ς κυκλοφορούν αυτές οι φήμες.
Εγώ τον πρωτοπέτυχα στο Κάμπεν (ή στο κώστο-γκερ? Δε θυμάμαι.) και τα ίδια ακούγονταν και τότε.
Να δεις που ο τύπος θα’ναι απλά χαμπουργκεράς και δουλεύει τον κόσμο.
τα βιντεοκλιπς των πρωτων δισκων ειναι φανταχτερα αστεια, αλλα αν το δεις απ’ την αλλη δε μπορει απο τοτε τοσα χρονια, να κανει αυτο το πραμα, δλδ και για πλακα να το ειχε ξεκινησει, πλεον το κανει σοβαρα.
χαχαχααχααχαχ, απίστευτη ρόμπα είσαι φίλε μου!
με ξεμπροστιασατε!
np: Agalloch - A Desolation Song “The Mantle”
Σε αυτό το live θα νιώσω ότι πιο δυνατό έχω νιώσει ποτέ.
Το ξέρω, μην ρωτήσεις πως, απλά το ξέρω. Η εντροπία χάνει όλη της την δύναμη, και ξέρεις γιατί; Όλα είναι κανονισμένα φίλοι μου, εκείνη την ημέρα το θάρρος, η αλήθεια και το είναι θα έρθουν να ενωθούν κάτω από τον ουρανό της Κροστάνδης, εκείνη τη μέρα που κλείνω άλλο ένα έτος και περνάω δυναμικά μπροστά. Ας υπάρχει κάποιος να με κρατάει.
[CENTER][/CENTER]
πάρε δω κατάσταση ρε.
με τιμάει που αυτό το ποστ το σκάναρα όλο με το μάους για κάνα κρυμένο γιουτούμπ λίνκ? :?
Στα δικά μου μάτια είσαι πάντως ο καλύτερος που ψάχνεις έτσι ό,τι μαλακία πω