Σε είδα

Σε είδα σήμερα στο Roi Mat στο metallica πάρτυ. Στεκόσουν κοντά στην πόρτα με την παρέα σου. Ψηλή, μελαχρινή, κορμάρα, τέλεια. Μια οπτασία. Σκέφτηκα “Το ότι δεν είσαι μαζί μου, είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει Θεός”.
Έφυγες. Έφυγα και γω. Πήγα Mo Better. Εκεί, δυστυχώς για σένα, γινόταν ΤΟΥ ΝΟΥΝΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Ειδικά εκείνα η ΘΕΑΡΑ που (παιζει και να) μου’ριχνε στο ύψος (σημ. είμαι 1,94!), αν είναι στο φόρουμ, να μου στείλει πμ με τη διεύθυνσή της να’ρθω να της κάνω καντάδα. Όπως καταλαβαίνεις, σε ξέχασα αυτοστιγμεί. Κοπελιά τον pool.

Γιατρέ είμαι καλά? Ή μήπως να κόψω τις μπύρες???
:lol::lol::lol::lol::lol:

Είδα άνγκμαρ στο μοναστήριον.

χαχαχα ΤΙΜΙΟ ποστ.

Δεν εξηγειται αλλιως, με παρακολουθειτε. :-s

“Ζουν αναμεσα μας”. :-s

Bασικά εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι ο Ανγμαρ δεν ειναι 1 ,ειναι πολλοί.:lol::lol:.πολλές θεάσεις…βρε παιδι μου…
Κ εγω μια φορα νομιζα οτι τον ειδα στο Παγκράτιον:p

Τι ειπε το παλικαρι 8O8O8O8O

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Μόλις είχα γυρίσει από μπυροκατάσταση όταν μπήκα, και είπα να σαχλαμαρίσω λίγο… :lol::lol::lol:
Τώρα που το ξανακοιτάω έχω κλάσει στο γέλιο! :smiley:
(ίσως τελικά πρέπει να κόψω τις μπύρες…:-s:-s)

Ειδα καμια 10αρια γιουζερς προχτες αλλα δεν μου μιλησαν.:frowning:

που είχες πάει εκδρομή?

Στο πικπα.

Αστειακι.:stuck_out_tongue:

και γιατί δε σε κράτησαν? :stuck_out_tongue:

Ηταν φουλ λογω νεων εισοδων.:stuck_out_tongue:

εεεεεεεεεε

δεν απαντάμε μετά από 19 λεπτά! Όπως λέει και ο τυπάς στο “Βαριά ερωτευμένος” ή απαντάς κάτι αμέσως, ή το αφήνεις!!!:stuck_out_tongue: Δε μπορείς να πεις “απάντησα κάτι καλό μετά από 19 λεπτά”!!!

Είδα αδερφή νεφέλης:D

Ειδα τον baccilus!Στο ονειρο μου,προσπαθουσε μαζι με τους amon amarth να αποτρεψει το ragnarok

Μου το είπε!
Ζηλεύω ρε!έχω καιρό να σε πετύχω ευαγγελισμό και κυρίως σε κανα 250/608!:stuck_out_tongue:

Αφού δε πατάς καθόλου ρε κοπρόσκυλο!

Εγώ???Σήμερα ήμουν ευαγγελισμό 8μιση παρακαλώ!:smiley: (ο σωστός ο φοιτητής!)
Αλλά βγαίνουμε και πάλι off topic!

:-s:-s

Ποια απ’ όλες; :stuck_out_tongue: