Σε είδα Greywind στο Μοναστηράκι, στην Ηφαίστου. Μιλήσαμε κιόλας!
Ρασπουτιν σε είδα στην πολυκατοικία στο mega.
Φόραγες και μπλούζα ac/dc ρε καμμένε :lol:
εγω (νομίζω πως) είδα Red Rum στο καινούριο χάμμερ.
Στη διαφήμιση του μπαρ Outlaw. Ισχύει?
εγώ πρέπει να είδα τον Outshined αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτός!
Τη διαφημιση με τη βελονα στ’ αχυρα την ξερεις?
Νομιζω πως εχω ξαναδηλωσει θαμωνας, αλλα απορω πως με καταλαβες, αφου φαινομαι μισος. Εχεις σκεφτει να καταταγεις στην αντιτρομοκρατικη?:lol:
ειμαι γρια πουτάνα εγώ… :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι ειναι κατι μικροσυμμετοχες σε σειρες που κανω για κανα φραγκο (κοινως κομπαρσιλικια)…
Αλλα οπως βλεπεις η ιδεολογια δεν παυει να υπαρχει πουθενα…
AC DC PEEEEEEEEEEE…!!!
Είδα τον Deathster επιτέλους σε φωτό, μου έστειλε διάφορες γαμάτες από το μσν.
Χαχαχα.
Νεφέλη νεφέλη σε είδα σήμερα έξω από τη γραμματεία της ΦΠΨ. Εσύ πρέπει να ήσουνα, αλλά ντράπηκα να σου μιλήσω:oops:
[-X[-X το ΦΠΨ είναι!
Και νομίζω ότι σε είδα κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρη!:oops: :lol:
Με τετοια φατσα και δεν ησουν σιγουρη?
Kαταλαβαίνεις…προσπαθώ να διαγράψω τις μνήμες από αυτόν τον άνθρωπο!:lol:
Εγώ φταίω που δε σε σφαλιάρισα πιο δυνατά.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!άσε ρε!φοβηθήκαμε!
Με Thorgal χαιρετηθήκαμε, οπότε οκ!
Παναγιώτη, ήσουνα γύρω στις 5 και 20 σταθμός μετρό Αγ. Δημητρίου;
Ρε, εγω κοιταγα στο βαγονι σας γιατι μου φανηκε πως αυτος που βγηκε ηταν ο dark_of_the_sun (τελικα αυτος ηταν:p) και ξαφνηκα βλεπω τη μουρη σου να πεταγεται απο το πουθενα!!!:lol:
Ρε, ποσο καιρο ξαναμακραινεις το μαλλι? Γιατι εχω την εντυπωση οτι μακραινει πολυ γρηγοροτερα απο το δικο μου…:(:(
Προσπαθω και γω μετα τον στρατο να το ξαναφησω αλλα οπως παει θα εχω αποκτησει απογονους μεχρι να ξαναγινει οπως ηταν… Και οχι τιποτ’αλλο αλλα αντε να μαθαινεις στην κορη πως να σε ξεχωριζει απο τη “μαμα”
Αυτός βγήκε πράγματι!
Γρήγορα μακραίνει?? Εμένα γιατί μου φαίνεται πως μακραίνει αργά;:-s
Ε, εξαρταται ποσο καιρο το αφηνεις ρε. Εγω φαντασου απο τον Σεπτεμβριο μεχρι τωρα εχω παει για κουρεμα μονο μια φορα για να τα διορθωσω λιγο (γαμωδουλεια βλεπεις) αλλα φαινονται (και ειναι) ακομα τραγικα κοντα…
Παντως εσυ εχεις και ισιο μαλλι (γαμαει) οποτε “κατεβαινει” ανετα πιο γρηγορα.
Σόρι που παρεμβαίνω, αλλά κι εμένα μου φαίνεται ότι δεν μακραίνει με τίποτα το μαλλί μου… Είναι γενικό αυτό, δεν καταλαβαίνουμε τις αλλαγές πάνω μας όσο στους άλλους…
Από τον Απρίλη έχω να κουρευτώ θυμάμαι:-k