Σε είδα

Γιατί το λέμε κυπαρισσί αυτό? Τι σχέση έχει αυτό το χρώμα με τα κυπαρίσσια? :?

τι είναι αυτό το πράμα με τα αγόρια που δεν ξέρουν τα χρώματα… #-o
το μπορντό δεν κατάλαβα πού κόλλαγε, κανα ποδοσφαιρικό joke θα είναι, ή όντως τα αγόρια δεν ξέρουν τα χρώματα :stuck_out_tongue:

Ρε μίστερ, δεν εκτιμάνε το χιούμορ σου. Εγώ πάντως έκαμα ένα λολ όταν το δα. :slight_smile:

“Τα αγόρια δε ξέρουν τα χρώματα”. Μα πόσα στερεότυπα πια. :stuck_out_tongue:

(αν και ομολογώ κάποια ονόματα χρωμάτων απλά δεν παλεύονται ρε παιδί μου)

[CENTER]

Θωμάς Κυπαρίσσης

ή απλα εσεις εχετε 46 διαφορετικα ονοματα για 45 παρομοιες αποχρωσεις :stuck_out_tongue:

Άστη να λέει. Μυξί, εμετί και βλακείες. Το κυπαρισσί είναι απόχρωση του πράσινου στην οποία το μπλέ είναι λίγο περισσότερο αναλογικά με το κίτρινο.
Χο.

+1 :wink:

Axaxa, τα σπάει το μυξί! :lol:

(πάει το τόπικ, σόρρυ)

Χααααααα, ο φλώρος έχει κυπαρισσί αμάξι!

:trumpet:

Καλά κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν, γιατί δεν ξέρω από μπάλα. Τυχαίνει όμως να γνωρίζω τι ομάδα υποστηρίζει ο Giannis… οπότε αν έλεγα ότι το αμάξι του είναι απλά πράσινο μπορεί να έτρωγα ξύλο :stuck_out_tongue: εξ ου και το κυπαρισσί

Έτσι, έτσι ο γραφίστας!

Σε τι αναλογια ομως;;;

Γιατι αν υπαρχει μικρη αποκλιση, θα μας πουν αλλο χρωμα. :lol:

Mπα, wannabe είμαι. Σε κάμια 10αριά χρόνια ίσως… :stuck_out_tongue:

Νταξει, ηταν οντως λιγο καμμενο χιουμορ, 40 βαθμοι γαρ.

Παντως το σαπιο μηλο σαν χρωμα δεν υπαρχει ε, απλα σας ενημερωνω πως τα δικα μου μηλα οταν σαπιζουν δεν ροζιζουν :expressionless:

Δε ροζίζουν σίγουρα…αλλά γίνονται σαν καφέ που δεν είναι όμως και καφέ-κεφέ…και αν σε ρώταγε κάποιος τι χρώμα ανακάτεψες μαζί με το καφέ για να γίνουν έτσι τα μήλα…σίγουρα θα έλεγες και λίγο ροζ!!!
¨Άρα ΝΑΙ…εγώ βρίσκω πολύ εύστοχο το χρώμα ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ…

Δεν πολυκατάλαβα…αλλά νομίζω κατάλαβες…:-s:-s

Η ειδα νομιστερακι σημερα στο πασαλιμαν με αλλα δυο παλικαριαι ή τον σωσια του :stuck_out_tongue:

Maiden1979 στην Ομόνοια κατά τις 12 παρά το βράδυ αν δεν κάνω λάθος.

Κι εγω εκει ημουν αλλα δεν τον ειδα:!:

Μαζευεστε πασαλιμανι ωρε?