Red Pyramid στις αποβάθρες του Συντάγματος!
Νομίζω είδα Angel Death στον σταθμό του Περισσού κατά τις 6. Εκτός αν ήταν ο περίφημος σωσίας που όλοι “κάπου εκεί έξω” έχουμε.
και ναι αυτός ήμουν!Λογικά με μια τσάντα puma με ραφτά πάνω και ακουστικά.Γκρι μπλούζα.Αν είδες αυτά εγώ ήμουν.
Γιατί δεν μίλησες???
Now playing: Dirty Granny Tales - Hands
via FoxyTunes
Γιατι δεν σε συμπαθει και πολυ
Κρίμα, και νόμιζα πως πέτυχα τον σωσία σου… :(
Δε σου είπα κάτι ρε γιατί την ώρα που σε είδα να περνάς ήμουν μέσα στο τρένο! (σε ένα απο τα γεμάτα βαγόνια που δε μπορούσες να μπεις! :p)
εδιτ. Και αυτό που λέει ο Μακ, ναι.
Ειδες το ξερα!
χαχαχ και εγώ ήμουν στο τελευταίο βαγόνι και επειδή ήταν φίσκα, είπα να πάω πιο μπροστά.Τελικά κατέληξα στο πρώτο που ήταν και αυτό φίσκα.
Now playing: Rammstein - B********
via FoxyTunes
χθες ειδα στο live bleedin’ history με μπλουζα napalm death (σωστα?) και νομιζω red rum με μπλουζα burst (σωστα?).
άψογος.
φέηλ που δεν ήρθες να μιλήσεις.
αρε πουστη μου, εγω χαλιεμαι…
τι φοιτητης και μαλακιες.ασφαλιτης επρεπε να ειχα γινει.:lol::lol::lol:
την επομενη φορα θα σου μιλησω παντως.
Σε ειδα χθες το βραδυ. Ησουν ψηλη, στο υψος μου, μελαχρινη, κι εριχνες ροχαλες, ενω επαιζε φινο death metal. Η γυναικα που πσαχνω τοσα χρονια. Αν δεις αυτο το μηνυμα στειλε μου ενα πμ, αλλιως θα μεινω στην αναζητηση σου, ακομα.
Ροφλ.
είσαι άμπαλος. Εγώ στο κάγκελο είχα κολλήσει για να χαζεύω τα 2 ξανθά πιπίνια-γκρούπις των κάνιμπαλ, και τον ΥΠΕΡΘΕΟΘΕΟ πενηντάρη καράφλα-κακή φωτοτυπία Βέγγου που τους έκανε καμάκι.
Ντεθ Μέταλ! \m/
Αυτα ηταν κοριτσακια ρε.
Αρχισες να γερνας μου φαινεται και κοζαρεις μικρουλες.
όταν σαρανταρίσω η φάτσα μου θα’ναι πιο αναγνωρίσιμη από του pedobear.
Πατωμα.
φιλε…μολις εβγαλα σαλατα απο τη μυτη…
κλασσικη αγγελια του παλιου ΧΑμερρρρρ…
Kαλά, κοροϊδεύτε, αυτό που είδα εγώ έξω από το γκαγκάριν βγαίνοντας για μπύρα ανάμεσα στις μπάντες δεν υπάρχει. Δε μιλάω όμως. Έχουν γνώση οι φύλακες.
Ιντίφρεντ σαν την επόμενη καίγεσαι.
είδα πόλους από εσάς στο party του Rocking αλλα πέρασα εντελώς incognito
(βασικα οχι και τοσο)… :p:p:p
εκτος από τον Παναγιώτη που τον ήξερα είδη…
Ησουν ακριβως διπλα μου νομιζω
αν αυτός διπλα σου ήταν ένας μαλλιάς με καμπάνα και άσπρη μπλούζα… ναι τότε ήμουν διπλα σου…