τελικα ειναι δυναμη το ροκιν
…σε βαθμό που άν αρχίσουμε να μποϋκοτάρουμε τα lives θα φαληρίσουν…
Χαχαχαχαχα! Την ώρα που πήγαινες εγώ γύριζα (κυριολεκτικά όμως)!
Το λοιπόν, έχω υποψία ότι χθες στο live είδα ΒΑΝ, Γράκχο και Plunderer, αλλά δεν ήμουνα σίγουρος οπότε δεν το ρίσκαρα 8)
που να κατεβεις και σε πορεια…
απλα για ευνοητους λογους δεν γραφονται τα ονοματα.
Σήμερα είδα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
Yep 8)
Shadowcaster Μοναστηρακι στον σταθμό στις 5μίση…ήμουν με παρέα σε είδα αλλά περασες σχετικά βιαστικός με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι και δεν μπήκα στον κόπο να χαιρετήσω γιατί και εμείς είχαμε αργήσει να πάμε κάπου…anyway hi bill!
__ΗΙ!!
__Ναι, ναι, εγώ ήμουν αλλά δε σε πήρα γραμμή… Οπως ήμουν τη μέρα εκείνη βασικά, και πρόσωπο με πρόσωπο να σε συναντιόμασταν… Μία από τις χειρότερες μέρες που έχω ζήσει μέσα σε 27 χρόνια…
__Αλλά είχα ήδη πάει μια βόλτα με τα πόδια και είχα ηρεμίσει… Οπότε, αν ήταν “κάπως” ο Shadowcaster, μην τον παραξηγήσετε…! Τρόμαξε ήδη μιά γλυκίτατη τουρίστρια λίγα βήματα πιο πάνω (αφού ανέβαινα τις σκάλες για να αλλάξω σε μπλε γραμμη). Με έκοψε απότομα, σταμάτησα και την περίμενα ευγενικά να το καταλάβει και να παραμερίσει και όταν το κατάλαβε, μάλλον με είδε σκοτεινιασμένο και σκιάχτηκε! χαχα, πήρε μια φάτσα η καϊμενούλα! πρέπει να ήμουν σαν βαμπίρ που του έδωσαν τοματοχυμό αντί για αίμα… αλλά της χαμογέλασα και χαλάρωσε -μιά ευγενική προσφορά του Σάντοου προς το Υπουργείο Τουρισμού…
Destroyer στο Καμελοτ να δοκιμαζει ολλανδικη μπυρα
Cheers!
Ναι, αυτος με την μπλουζα Wintersun ημουν
:lol::lol::lol:
ρωτησα ποιος ησουν τον Τολκι μολις εφυγες. κριμα παντως γιατι μετα απο λιγο εσκασε …θυελλα 8O
νεξτ ταιμ να τα πιουμε μαζι :drunk:
πρεπει να ειδα αξελ πεμπτη γυρω στις 8 παρα να εισερχεται στο χωρο του ΑΠΘ. μπλουζα kreator8) και μαυρα ολ σταρ.
Ναι με είδες, μόλις είχα ξυπνήσει και δεν πολυένιωθα, σόρρυ :-s
Τα παπούτσια δεν πέτυχες μόνο αλλά συγχωρείσαι 8)
Eμένα μου φάνηκε πως σε πέτυχα κάπου στην Τσιμισκή Παρασκευή την ώρα που έβρεχε καρέκλες.
ναι πολυ πιθανο. βγηκα οξω και εριξε καρεκλοποδαρα. μετα περιμενα μιση ωρα σε υποστεγο.
Την πρωτη μερα μετα την αφηξη μου στην Αθηνα, πετυχα φορουμιτη και γνωστο τραγουδιστη. Τραμπακουλας στο nuclear blast shop κατα τις 3 το μεσημερι.
Είδα Ζαρκαδούλα στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς
Είδα τους Immortal στον πεζόδρομο της Λειβαδιάς, με μπλούζα necro
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομιζω είδα necro στο σταθμο της Λαρισας να ανεβαινει στο τρενο (που ειμουν και εγώ) για Αθήνα. Πριν καμια 10 μερες βέβαια αυτό ε
Σωστός! Δε δαγκώνω ε!
500.000 σουβλάκια διαφωνούν με το ανωτέρω statement. 8)