fixed
Προσεχώς…
και με 1 λ σωστο ειναι.
Σε ειδα. Ησουν μελαχρινη κιε πανεμορφη. Απ’ τη Φιλανδια μαλιστα. Σε γνωρισα τις προαλλες και περασαμε μια ομορφη ωρα μαζι. Ησουν ντροπαλη του κερατα, οχι τοσο ντροπαλη για να την κανεις, αλλα αρκετα για να μη μου δωσεις το τελεφωνο σου. Γ*μω το σπιτι σου περασαν 4 μερες κι ακομα σε σκεφτομαι. Αχ. Γιατι δεν εχουμε τετοιες γυναικες εδω περα ρε γμτ. Αν δεις αυτο το μηνυμα, στειλε μου μεχρι το τελος της βδομαδας. Τελευταια ευκαιρια που σου δινω ε.
Σε κερναω μπυρα της παρηγοριας προκαταβολικα pat pat
Μόνο με ένα λ είναι σωστό.
Το χιούμορ μου παγώνει με το πέρασμα της ώρας, γαμώτο, είναι βλακεία να πρέπει να το εξηγω
hense ομοφυλλλλλλλοφιλικές
Ευκολος τροπος να τα ξεχωριζεις:το ενα ειναι φυλλο για πιτες,το αλλο φυλο για πι
πίτσες?
Αυτο ακριβως,τιποτ’αλλο.
πιροσκί?
Απο τη Βιλγαρία.
Αμα την εβλεπες. Ποια παρηγορια. Εδω περπατουσαμε και κοβαν ταχυτητα στο δρομο ραντομ καγκουρες για να φωναξουν. Fml.
πιρoσδιμας:)
ελλαδα η εξω ?
(οι καγκουρες φωναζουν σε οτιδηποτε εχει βυζι κ δεν φοραει ρασο ρε)
I feel you mon. Αυτες οι βορειες θα μας καταστρεψουν
@αγουεηκ. Εδω ρε. Με ερασμους ηρθε η κοπελα.
edit: μου ειπε βεβαια ‘‘αλλα εισαι καλο παιδι’’. νταξει αυτα μας τα λενε κι οι ελληνιδες =p
πωπω μακρυα μλκ αυτα ειναι τα χειροτερα
ερωτες με ημερομηνια ληξης κλπ
fade out με χιονια στην φινλανδια/σπλιτ σκριν με ανγκμαρ να κοιταει την ερημικη παραλια οπου ειχε πρωτοστεγασει τον destined to die ερψτα σας
ποτε φευγει ? η εφυγε ?
εδιτ : λολ , μαχαιριες με προφυλακτικο ειναι αυτες οι ατακες.
4 χρονια σχεση με ξενη ειχα σιγα μη κολλαω σ αυτα. αρκετα ειπαμε, τα επομενα νεξτ ταιμ! α τουτ α λερ!
παγκοσμιοποιηση…σε καταλαβαινω παντως φιλος8)
Ειδα παοκτση και αιωνιο, χθες, στους before the dawn. Με τον αιωνιο φορουσαμε και το ιδιο T shirt