Σε είδα

:lol::lol::lol::lol::lol:

rania με τις ματαρες θελουμε νεα πικ :roll::roll::roll:

μαλακα σορρυ αλλα η ρανια δεν ειναι η κοπελα που βλεπεις στις πιξ…

Είδα Στέλιο86 και deadmemories χθες και με είδαν και αυτοί και τα είπαμε…

Είδα όμως και awake στην Καρύτση να βολτάρει με παρέα γύρω στην 1 παρά τη νύχτα…εκείνος δεν με είδε αλλά δεν ξέφυγε το γερακίσιο μάτι μου…

[SPOILER][/SPOILER]

τι ποτο κρατουσα στο χερι μου? εδω σε θελω γερακινας γιε :stuck_out_tongue:

παντως καλα που δεν ηρθες να πεις γεια , ολη η παρεα ηταν σαν εμενα

οποτε καταλαβαινεις τι πλυση εγκεφαλου θα δεχοσουν για miles davis/philip k dick κλπ :lol::lol::lol:

μπας κ ησουν ο τυπος στο [B]pairidaeza [/B](καπως ετσι δεν το λενε ) απεξω ? οπως περναγα ειδα εναν τυπο που με κοιταζε με ενα βλεμμμα

[B]'ωχ ο awake παλι για miles davis θα μου πει δεν παω να πω γεια ’ :lol::lol:[/B]

Πάλι δεν σε είδαμε χτες αποπάνε.

:lol: :lol: :lol:

Ειχα κατι γενεθλια φιλου απο νωρις κ η παρεα κατεληξε προς baba au rum και γενικα χαλαρα μαγαζια κοντα κ γυρω απο καρυτση

Ελπιζω την επομενη παρασκευη να συγχρονιστουμε κ να σε πετυχω καπου

Κατσε να μαντεψω που πηγες…ΧΜ…Δυσκολο το κοβω…Alley ? :stuck_out_tongue:

παντως τωρα που μουπες αυτο με την πορτα θα ξερω που να σε κοιταξω :lol:

Χτες ήμουν πιο μέσα, σχεδόν απέναντι απ’ τον καναπέ (τον οποίο κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουν μαζί με το υπεριψωμένο δάπεδο και να βάλουν μπάρες ή τραπεζάκια ψηλά, για να είμαστε πιο άνετα τώρα το χειμώνα).

Γαμώ τα προγράμματα επίσης χτες, δεν κάνω πλάκα.
Isis - The Beginning And The End, δε λέω τίποτα άλλο.

α εσυ πηγες πολυ μεσα :-k
εγω συνηθως αραζω προς τα εξω κοντα στον dj πιο μεσα ειναι πολυ στενα κ δεν τη παλευω

επαιζε να πηγαινα κ κανα μο χθες αλλα αυτα τα ηχεια ειναι τρομος για τα αυτια

Το μο ειναι για 1 φορα το 3μηνο τοπς γιατι δεν λεει να κουφαθουμε

αμα αλλαξει ηχεια παμε καθε βδομαδα-μεχρι τοτε 3-4 φορες τον χρονο αρκουν.

Βασικά περίμενα ένα φίλο στο στενό που καταλήγει στα goody’s στην σταδίου και απο εκεί πήγαμε στην μινιατούρα…την ώρα που περίμενα σε είδα να περνάς με την παρέα σου…

τι ποτό έπινες; να δούμε τι ξέρεις απο καλό λάδι…; :smiley:

1 τζιν τονικ κ 5 ποτηρια νερο.

Άρα και να’θελες να του πεις [I]γεια[/I], chances are θα σε γείωνε για να πάει για κατούρημα.

Wild guess…

εσυ και ο

το μεγάλο ερώτημα είναι τι gin? πρόσεξε τι θα απαντήσεις…διαφοροποιήσου…

Tanqueray

Σιγα μην επινε Gordons:p

όταν μιλάω για διαφορποιήση μιλάω για διαφοροποίηση…tanqueray πια το πίνουν και οι πέτρες…περιμένω μεγάλη απάντηση απο awake…

φιλε tyler ( δεν το λεω τυπικα το φιλε, σε παω κ σε εκτιμω κ ας μην ταχουμε πει λαιβ) δυστυχως θα σε aπογοητευσει(?) η απαντηση μου

ουτε που ειδα τι τζιν εβαλε,απλα τουπα ενα τζιν τονικ

γενικα με το αλκοολ εχω μηδενικη σχεση αρα δεν εχω αναπτυξει τη σχεση που εχω πχ με τα βινυλ ριπς οπου ψαχνω το καλυτερο :stuck_out_tongue:

ετσι κ αλλιως το αλκοολ μου κανει απο μηδενικο εως ελαχιστo κεφαλι,απλα πηρα ενα ποτο για το καλο

αρχικα ειχα ζητησει [B]space gordon’s [/B](πουναι οκ ειναι ‘γυναικειο’ ποτο αλλα μου αρεσει η γευση κ εχει κ τζινσενγκ 8) ) αλλα δεν ειχε κ ετσι ειπα σχεδον μηχανικα ενα τζιν τονικ

δλδ πιο πολυ απολαυσα τα 5 ποτηρια νερο :stuck_out_tongue:

(ναι δεν μου αρεσει το αλκοολ - so sue me :roll: )

οκ πάω πάσο…αν ασχολιόσουνα θα είχε πλάκα σαν συζήτηση αλλά αφου δεν πίνεις it’s ok!

live του πούστη στους blueneck μια παρέα θα μαστε όλοι κ όλοι…:slight_smile:

Μονο Bombay Sapphire ρε ! 8)

ισχύει. Και πιο αργά είδαμε wretch στα Εξάρχεια, αλλά μας είδε και αυτή και τα είπαμε :wink: Βασικά αυτή μας είδε και την είδαμε και εμείς :roll:

πρωτα σας ειδα εγω ομως και νομιζα οτι με ειδατε και ερχομουν προς τα εσας, αλλα οταν καταλαβα οτι απλα κοιτουσατε τις αφισες στον πισω τοιχο εκανα πως δεν σας ειδα και εφυγα παλι προς τα πισω καθως σας κοιτουσα.