Νέες Κυκλοφορίες 2025

Τι εχουμε εδώ;

Είσαι σοβαρός τώρα εσύ; :rofl:

δεν μου κανει παντως :stuck_out_tongue:

Δεν το άκουσα…μου το πέταξε στο spotify

ναι σίγουρα δεν είναι Sanctuary

1 Like

1 Like

Μια πολλά υποσχόμενη Παρασκευή!

Νεο Caroline και υψηλοτατες προσδοκίες.

Και νέο Swans, με ότι αυτό συνεπάγεται…

1 Like

Καλά τα γύρω γύρω, αλλά Ιούλιο βαράμε προσοχή.

4 Likes

The Haunted - Songs Of Last Resort

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lK4s_MVaCkDmpIxRkZhlyn2fWki1QMMk8&si=yhBSBmoow3E_On8Q

Μου έλειψαν πολύ και νομίζω ότι έκαναν καλύτερη, πιο στοχευμένη και σε τελική ανάλυση ανώτερη δουλειά σε σχέση με τα 2 προηγούμενα. Από το πρωί αυτό ακούω και μπράβο τους!

3 Likes

Πολυ ωραια κομματαρα το The Healers - μακαρι να μας ξαναρθουν.

Μύρισε και μουσικά καλοκαίρι.

1 Like

Γενικα μου αρεσει πολυ η μπαντα αλλα παμε να το βρουμε σε ενα είδος ρε παιδες…

Προτιμώ το American noir style αν και το Sanguivore μου αρεσε εξίσου. Εδω ομως πολυ power.

2 Likes

Καινούριο άλμπουμ από τους War Plague! Κυκλοφόρησε σήμερα.

2 Likes

Υποσχόμενη είναι λίγο understatement. Επίσης βγήκαν νέο Scars On Brodaway, Turnstile, Volbeat (το καλύτερο τους από το Outlaw Gentlemen & Shady Ladies κι έπειτα) συν κάποια που θα ήθελα να ακούσω τύπου Gaahls Wyrd, Katatonia, Caroline, Blood Abscission.

Kαι η μέρα συνεχίζει να έχει 24 ώρες smh.

To Swans εντωμεταξύ είναι 3 δίσκοι ένα (scrap that, κάθε τραγούδι είναι ένα EP από μόνο του). Ωραίο το Bowie-esque κλείσιμο του I Am a Tower και το dreamy opening του Birthing για την ώρα. Είμαι σίγουρος πως θα ανακαλύπτω πραγματάκια για καιρό. Ταυτόχρονα απορώ με τα reviews που ξεπηδάνε τόσο γρήγορα. Και μια βδομάδα να είχαν το άλμπουμ στη διάθεση τους δε φτάνει ώστε να έχει κάποιος ολοκληρωμένη άποψη. Γι αυτό και κατά 90% αναλώνονται σε (προφανείς) συγκρίσεις με το Τhe Seer και το The Beggar

5 Likes

8 Likes
5 Likes

5 Likes

Πρότζεκτ του χαδιάρη από lamp of murmuur
:arrow_forward:︎ In the Company of Champions | Magus Lord | Lamp Of Murmuur
Ακούστε τη μπαθορίλα του ομώνυμου in the company of champions και δροσιστείτε

1 Like