Πεθαινω τωρα.
Απ’ ό,τι κατάλαβα όμως είναι παλιό υλικό ε; Και δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεται το συγκρότημα, σωστά;
Γιατί αρχικά πήγα να χαρώ ρε γαμώτο
Ναι, ενα παλιο ακυκλοφόρητο κομμάτι. 30λεπτο. Archival κυκλοφορια, που λενε και στο χωριο μου.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
Πολύ δίψα προκαλεί το trailer. Και δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το μεγαλειώδες, που καταφτάνει ή είμαστε τίποτα φλώροι…
Εννοείται ότι δεν πειράζει, που δεν ξαναβάζουν μπρος, γιατί είναι ήδη μπαντάρα και θα είναι.
Είχε κάνει κριτική ο @Aldebaran για το ντεμπούτο τους, κι είχε δίκιο όταν έλεγε ότι είναι σαν το μάρκετινγκ να βασίζεται στο ότι θα τους περιγράφουμε ως “εκείνο το ροκ συγκρότημα που είναι σαν να τραγουδάει η Bjork”, και πόσο λάθος και κρίμα είναι να γίνει αυτό έτσι.
Το κομμάτι δεν το έχω ακούσει, απλά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν αλλάζουν πολύ την προηγούμενη συνταγή τους
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kHXB7kUkT8FbAuKzoIVrLrwj28iyEqo78
Κυκλοφορησε χθες ενας δισκος που σηκωνει πολλη συζήτηση. Ενας πολυ σημαντικος δισκος για το rock του 2025. Το ντεμπούτο των Maruja.
Ποσταρω το Youtube playlist, δυστυχώς δεν εχουν Bandcamp.
Πολυ ωραια EPs οι Maruja, για να δουμε τι λεει και το ντεμπουτο. Η αληθεια ειναι οτι παντα τη νεοεμφανιζομενη windmill scene (μα τι ονομα) τεινει να τη συνοδευει ενα hype, σε καθε κυκλοφορια.
Κατι που με βασανιζει σε αυτη τη μπαντα - πως διαολο προφερεται; Μαρούγια, Μαρούζα, μαρούλια;; ![]()
Κάνει ριμα με την “μπουρούχα”
Μεγάλη η κουβέντα για την windmill scene, αισθάνομαι πως ετοιμάζεται να πεθάνει η φάση… Λογικά, το ντεμπούτο των Maruja είναι από τις τελευταίες μεγάλες της στιγμές.
Εχω αναφερθεί κ στο παρελθόν στο λατρεμένο Windmill … κάθε ΣΚ εκεί ειμουν και ένα από τα τελευταία true φυτώρια στο Λονδίνο. Από Black Country New Road σε blackmidi και από mannequin pussy σε squid.
Η αμερικανοποίηση του ήχου τους συνεχίζει αμείωτη, και εμένα με χάνουν. Μου λείπει το πιο σκοτεινό και prog ύφος που είχαν σ’ εποχές Lykaia και Lotus.
Τα φωνητικά του Joel έχουν κάποιο εφέ και ακούγονται έτσι “τραχιά”;
Συμφωνώ. Αδιάφορο ως generic.
Ελπίζω να ακούσω κάτι ισάξιο του Imperial. Αυτό εδώ στα πρώτα ακούσματα δεν φαίνεται να πλησιάζει καν.
Καινούριο σινγκλάκι από τους Spiritual Cramp.
Και τα δύο πρώτα για να τα έχουμε όλα σε ένα ποστ.
Άλμπουμ στις 24 Οκτωβρίου.
εχουμε και το album…