2 μερούλες ακόμα για το άλμπουμ.
Μέσα στα πολλά που κυκλοφορούν σήμερα, έχουμε και τον νέο δίσκο των Electric Litany. Δεν αξίζει να ψάξετε για κάποιο “Feather of Ecstasy”, απλώς βάλτε ακουστικά και χαθείτε σ’ έναν απ’ τους πιο όμορφα ενορχηστρωμένους δίσκους που έχω ακούσει φέτος
Οτι πρέπει, όπως πρέπει!
Ανεβάζουν το επίπεδό τους ακόμη περισσότερο. Και ειδικά, όπως το λες, μ’ αυτές τις ενορχηστρώσεις, όσοι δύνανται, δεν πρέπει να τους χάσουν στα live τους. Τους έχω δει ήδη δύο φορές και είναι τρομερή μουσική εμπειρία.
Το πρώτο μισό του άλμπουμ είναι σχεδόν αψεγάδιαστο. Μετά νιώθω ότι οι συνθέσεις λίγο πέφτουν σε ολοκλήρωση (π.χ. το λαμπρό τελευταίο κομμάτι κλείνει απότομα, σαν να βιάζονταν να το κλείσουν).
Αλλά ακόμη και με τις ενστάσεις μου, το ακούω πολύ συχνά
Οι λάτρεις των Paradise Lost θα νιώσουν, πάντως, μεγάλη οικειότητα στο υπέροχο “Opia”, με τη electro/gothic επέλαση.
Εγώ πάλι νιώθω κάτι να με τραβάει πάρα πολύ από το “For Another” (που μάλλον είναι το αγαπημένο μου κομμάτι του δίσκου) κι έπειτα. Επισης ρε παιδια τι μαγικά όμορφα είναι τα εξώφυλλα που έχουν mannequin dolls στο εξώφυλλο, το συγκεκριμένο είναι κουκλίστικο.
Ναι, εκεί κάπου ξεκινά να μειώνεται ο ενθουσιασμός, παρ’ όλο που βρίσκεται ένα “Crumpets” και μαγεύει ξανά (τι υπέροχο κομμάτι!)
Το εξώφυλλο πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πανέμορφο, δυστυχώς, όμως είναι ΑΙ απ’ όσο βλέπω
Κρίμα αν ισχύει, θα ήταν πολύ ωραία φωτογραφία.
Greyhaven - Keep it quiet
https://youtube.com/playlist?list=PLHTo__bpnlYUxvrw5lcOk5ry0wjmyX0SO&si=-mdLY375_trKs7PJ
Χαίρομαι που με κάθε τους κυκλοφορία μου αποδεικνύουν γιατί τους έχω τέτοια αγάπη.
Τους είδα για πρώτη φορά ζωντανά την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο, μαζί με Better Lovers. Φοβεροί και live.
Για μένα προτροπή σε βία είναι, άκου:
O βασικός μισθός της πείνας
Οι τιμές στα ράφια του εμποράκου
Το πετρέλαιο θέρμανσης κι η τιμή της βενζίνας
Τα ερείπια σχολεία και οι δρόμοι,
Η Siemens, η Novartis και το ΟΠΕΚΕΠΕ
Των πλουσίων το φλεξάρισμα ακόμη
τα εμβόλια με το ζόρι αδερφέ μου σκυθρωπέ.
Active Member - ΑΡΘΡΟ 184 (Update) | Official Audio Release - YouTube
Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει ακόμα το πολιτικό τραγούδι;
Όμορφη μέρα και σήμερα με ένα που θεωρείται ακόμη και φαβορί για ΑΟΤΥ:
Ένα γράμμα απ’ την παλιά αγαπημένη art-prog μπάντα:
Ένα επικό διπλό άλμπουμ ηλεκτρονικής / ατμοσφαιρικής μουσικής απ’ τον Mariusz Duda:
και λίγο σπανιόλικο indie folk / pop για πιο αιθέριες καταστάσεις: