Κοπιάστε χωριανοί
Τσέκαρα τις τιμές για βινύλιο και μπλουζάκι. Γελάει ο κόζμος. 38 ευρώ το φτηνό βινύλιο και μόλις στα 27 ευρώ το tshirt. Τσάμπα πράμα
Όμορφο αλμπουμ. Ξεκινά πολυ νωθρά είναι η αλήθεια αλλά καπου στο 11’-10’ γίνεται μαγικό και σε κρατάει μέχρι το τέλος.
Pan Pan - Υπεραστική Μουσική
Ξέρουμε ποιος είναι ο Pan Pan οπότε μην ακούσω “το έβαλα και δεν μ’ άρεσε”. Αθηνέζικο indie pop, εδώ με φουλ επικάλυψη θλίψης και ηλεκτρονικής, με εντυπωσιακό καστ features. Απ’ τους διαστημικούς Λύκους στον Άρη, εδώ πάμε πάλι πίσω στα αστικά τοπία.
FKA Twigs - Eusexua Afterglow
Έχω μεγάλη αγάπη για την Twigs, και μετά απ’ το “Eusexua”, που αποτελεί ένα απ’ τα προσωπικά αγαπημένα για φέτος, ακολουθεί το follow-up, “Afterglow”. Τα singles ήταν τέλεια, πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ως σύνολο.
Ragana & Drowse - Ash Souvenir
Flenser-core black metal από το δίδυμο που είχε εντυπωσιάσει και με το προηγούμενο άλμπουμ.
Blondeshell - Another Picture
Δεν τρελάθηκα ποτέ με την Blondeshell, αλλά πάντα λέω να της δώσω μία ευκαιρία. Τρίτος δίσκος για την Καλιφορνέζα και νιώθω ότι πρόκειται για το πιο “έχουμε Caroline Polacheck σπίτι” εξώφυλλο.
Lamp of Murmuur - The Dreaming Prince in Ecstasy
Πιο στρογγυλεμένος ήχος, ίσως γι’ αυτό μου αρέσει τόσο πολύ. Η τριπλέτα του ομώνυμου μ’ αρέσει πάρα πολύ, καθώς εισάγει αρκετή ψυχεδέλεια.
Πλέον αυτές είναι οι τιμές, κρίμα. 35 περίπου για το μονό βινύλιο, 45 για διπλό κ μπλουζάκι στα λάηβ έχω δει 40+ . Τι να πεις…
- Ρε συ Ντέηβ, 3 λεπτά είναι το κομμάτι, πόσα σόλο θα βάλεις?
- I don’t care…
“Πουλο” λεω εγω παντως ![]()
είναι κ αυτός ένας τρόπος αντίδρασης, έχει ξεφύγει η κατάσταση. Έχω γίνει αρκετά επιλεκτικός στο τι θα αγοράσω από καινούριες κυκλοφορίες πλέον.
To Sacred by thy throne παίζει 24/7.
XI XIX XXV ![]()
Νομίζω πως θα ανακοινώσουν άλμπουμ για τις 13 Φεβρουαρίου 2026.
χμμ
repeat
Touche Amore - Chasing brightness: The Complete BBC sessions 2011-2025.