Δεν έχω σταματήσει να ακούω το ντεμπούτο των White Lies. Όσοι αρέσκονται σε ακούσματα μεταξύ Interpol, Killers, Editors, Bravery, Arcade Fire και τέταια καντε μια χάρη στον εαυτο σας και ακούστε το…
Focus-3
Wishbone ash-Pilgrimage:D
τελικά το λιώνω και εγώ αυτές τις μέρες, πάλι καλά που είδα το ποστ σου δεν το είχα πάρει πρέφα ότι είχαν βγάλει νέο.
[CENTER][SIZE=“3”]Well, the D is for destroy
the E is for enforce
A is for absolute
D is for darkness
[/SIZE][/CENTER]
Ραψωδός Φιλόλογος ‘‘Σε μια τόση δα στιγμή’’
Ραψωδός Φιλόλογος ‘‘Εγκεφαλικό τετ α τετ’’
Μουσικοί Ισοβίτες ‘‘Απ’ το δρόμο στα σαλόνια’’
Less Than Human ‘‘To breed true’’
Ladose ‘‘The promo’’.
Επίσης τελευταια παίζουν πολύ μερικά κομμάτια που έχω απο το τελευταίο άλμπουμ των Αγγλων Levellers, συγκρότημα με μεγάλη ιστορία και δισκογραφία, αλλα αρκετα υποτιμημένο και σχεδόν καθόλου προβεβλημένο. Μιλάμε για τρελλή πόρωση τραγούδια όπως τα Cholera Well, Burn America burn, Before the End είναι απλά κορυφαία. Θυμίζουν κάτι απο πιο σπιντάτους Waterboys, δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.
Αν και το υπόλοιπο άλμπουμ βρίσκεται τουλάχιστον στο μισό από όσα έχω ακούσει, τότε σίγουρα θα πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα άλμπουμ του 2008 που θα βρισκόταν πολύ ψηλα στη λίστα μου αν το είχα παρει είδηση νωρίτερα…
Led Zeppelin, Led Zeppelin II, Led Zeppelin III και το 4o τους album.
full zeppelin δηλαδη…
γουσταρωωωω8)
Tα 2 πρώτα Danzig.
Θα αναφερθώ το πόσο γαμηστερά είναι στο αντίστοιχο τόπικ του καλλιτέχνη, όταν λιώσω και τα επόμενα 2.
Ειδικά το Lucifuge παίζει κάθε μέρα.
To I είχε καεί πριν λίγο καιρό αλλά εξακολουθεί να παίζει πολύ συχνά.
Το Perdition City των Ulver.
Αφού έμαθα απ΄’εξω το Shadows, προχωράω με αυτό στο συγκρότημα, υπέροχη μουσική, μου φάνηκε πιο βατό από το Shadows, πάντως, περισσότερα αργότερα.
Και το Tyranny of Souls του Bruce Dickinson.
Είναι δυνατόν να βγάλει κάτι άσχημο ο Bruce?
Επίσης αργότερα περισσότερα.
Crusader - Saxon
Blackwater Park - Opeth
Crystal Logic - Manilla Road
you make me sick, i make music
Το απόγειο τους…
είναι δύσκολο να πεις.
το Badmotorfinger επηρέασε όσο κανένα.
το Superunknown ήταν η τεράστια εμπορική επιτυχία.
το Down On The Upside το πιο ώριμο μουσικά.
σε επιμέρους σημεία το ένα μπορεί να υπερτερεί του άλλου, αλλά σε σύνολο δυσκολεύομαι να πω πιο είναι καλύτερο. It’s all about mood anyway…
Το down on the upside ειναι ενας απιστευτα συναισθηματικός και ωριμος δισκος και εδειξε τον μουσικο πλούτο που εκρυβε ο Cornell και η παρεα του…ειναι ο δισκος που θα εκτιμησεις μετα απο πολλές ακροάσεις και υπο τις καταλληλες συνθηκες…
Μεγάλος δίσκος. Απλησίαστος όπως και τα δύο προηγούμενα. 3 ογκόλιθοι στα καπάκια και ένα συγκρότημα στο peak του. Αν το Superuknown, είναι το πιο χαρακτηριστικό άλμπουμ των Soundgarden, το Down On The Upside είναι η λογική συνέχεια και το επιστέγασμα μιας τεράστιας δημιουργίας!
7η φορά καπάκι το Εlegant Gupsy του Αl Di Meola
Emerald-Down Town