nightstalker-superfreak
Baroness - Blue record
Alchemist - Austral alien
SACRED STEEL-CARNAGE VICTORY!
My dying Bride - For Lies I Sire:):!:
flairck - variations on a lady
Ο Γράκχος βρίσκεται σε σάμγουοτ οβ ε μπλακμέταλ φάση. Και πέτυχε την κατάλληλη εποχή του χρόνου γι’ αυτό. Μουαχάχ.
Old Man’s Child - In the Shades of Life (το “φλώρικο”. Έρχονται και Χριστούγεννα, καλέ.)
Darkthrone - A Blaze in the Northern Sky (το αντρικό, το ολντ σκουλ και όλα αυτά. Είμαστε όλοι Νορβηγοί.)
Emperor - Prometheus (το διανοουμενίστικο για να το παίξουμε και κάποιοι. Εδώ κοτζάμ βρετανικό Χάμμερ το χε ανακηρύξει καλύτερο μέταλ άλμπουμ από την εποχή του Μάστερ οφ Πάπετς!)
Καλές γιορτές κορίτσια.
Για πες μου πού έχεις μπλέξει τον τελευταίο καιρό. Δε θα σε αφήσουμε έτσι παιδί μου…
Δεν ξέρω ρε γαμώτεν. Όπως είπα, μπορεί να είναι το γιορτινό πνεύμα και ο Χριστούλης που μου πλημμυρίζουν την ψυχούλα και με οδηγούν να ακούω αυτές τις αγνές μουσικούλες.
Πέρα από την πλάκα, αν ο Fenriz και οι Darkthrone δεν είναι TRUE METAL, ε δεν ξέρω ποιός είναι.
Kαλά κάνεις. Είθε η κατάνυξη των ημερών και η εορταστική ατμόσφαιρα να αποτελεί φάρο για την πορεία σου στη μουσική. Και ο δρόμος σου να είναι ο σωστός, ο αληθινός, ο ΤΡΟΥ.
Σταμάτα με γιατί μπορώ να γράφω παπαριές για κάνα δίωρο ακόμα
Ένας φίλος μ είπε πως έρχονται στην Ελλάδα και γιαυτό το λόγο άρχισα να τους ακούω . και μου άρεσαν . μετά έμαθα ποιος διοργανώνει τη συναυλία και μετανιώνω π μου αρέσουν …
appetite for destruction…again!!!8)
and again and again!!!
Tη δισκογραφια των Darkthrone…
TEΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑ
Mετα ομως να ακουσεις και αυτα που προτεινει ο Fenriz στις συνεντευξεις του, ε…
ΟΛΑ
Do not open
Μοrne και Hellshock ακουω εννοειται:wink:
Εnforcer ε ?
ΓΑΜΩ τα αλμπουμ απο ΓΑΜΩ τις μπαντες και ειναι και ΕΛΛΗΝΕΣ (αυτο για τον Γκοντσμακ αν καπως τυχει να διαβασει και τα μουσικα θρεντς)
Και τι παιζουν?