Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

Ναι ναι ακολουθώ!:smiley:
Χμ…δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά μετά από αυτό το λιώσιμο είναι θέμα ημερών πια!:oops: θα το ήθελα σε βινύλιο αλλά μου έχει χαλάσει το σύστημα οπότε μάλλον θα βολευτώ με το cd μόνο :frowning:

Να περιμένεις τότε πρώτα να φτιάξεις το σύστημα (πράγμα π θα κάνεις ΣΥΝΤΟΜΑ) κ μετά απαραιτήτως ΒΙΝΥΛΙΟ! Αλλιώς θα χάσεις κάτι ωραία καλούδια κ δε θα ξέρεις κ τί έχασες… :wink:

(όπως βλέπεις δεν είμαι κ πολύ “δημοκρατικός” σ’αυτή τη φάση… :lol:)

χαχαχαχα!!δεκτόν!
Πάω να φτιάξω το σύστημα (τι?είναι σάββατο?ε και?:p) και γρήγορα για το βινύλιο!:smiley:

Υποθέτω μόνο αυτό σε βινύλιο ε?όχι και το πρώτο…:-k

Μπράβο το κορίτσι! Θα δεις γιατί στο λέω μόλις το πάρεις… :smiley:

Όχι τη φτηνή ποπ, αυτό άλλωστε δεν πρέπει να κυκλοφορεί σε βινύλιο… Κ εγώ σε cd το’χω. Επίσης δεν είναι το πρώτο :slight_smile:

…για την ιστορία το πρώτο είναι το “Άν όλα τέλειωναν εδώ” (2003) κ είναι ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Άν έχεις λεφτά πάρτο κ αυτό… Άν δεν έχεις next time! Νομίζω τελευταία φορά το πήρε το μάτι μου metropolis :wink:

Οk!Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου το “Αν όλα τελείωναν εδώ” αλλά μετά δεν το ξαναβρήκα!
Thank youu πάντως!:smiley:

Τπτ να’σαι καλά :slight_smile:

παίζουν ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες …

Remembrance of pain-Descending into Chaos!

μπραβο στον diskovolos για το holocaust

παρε δω κατασταση.

Virus - The black flux, Carheart
Victims - Killer (λόγω διάρκειας ακούγεται σα σφηνάκι)
Catharsis - Passion

Eυγε boys!!!

Πολύ ωραίο συναίσθημα να ξυπνάς και να μπαίνεις φόρουμ με τη τσίμπλα μες το μάτι και να αντικρύζεις αυτά τα διαμαντάκια

70s κ αγιος ο θεος…

όλος ο δίσκος είναι ένα αριστούργημα, αλλά πόσο πιο θεϊκό μπορεί να γίνει αυτό το tongue in chic?

Ολα απο DIO και Metallica…

:respect::bow2::metal:

Asteroid - II