Ναι ναι ακολουθώ!
Χμ…δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά μετά από αυτό το λιώσιμο είναι θέμα ημερών πια!:oops: θα το ήθελα σε βινύλιο αλλά μου έχει χαλάσει το σύστημα οπότε μάλλον θα βολευτώ με το cd μόνο
Να περιμένεις τότε πρώτα να φτιάξεις το σύστημα (πράγμα π θα κάνεις ΣΥΝΤΟΜΑ) κ μετά απαραιτήτως ΒΙΝΥΛΙΟ! Αλλιώς θα χάσεις κάτι ωραία καλούδια κ δε θα ξέρεις κ τί έχασες…
(όπως βλέπεις δεν είμαι κ πολύ “δημοκρατικός” σ’αυτή τη φάση… :lol:)
χαχαχαχα!!δεκτόν!
Πάω να φτιάξω το σύστημα (τι?είναι σάββατο?ε και?:p) και γρήγορα για το βινύλιο!
Υποθέτω μόνο αυτό σε βινύλιο ε?όχι και το πρώτο…:-k
Μπράβο το κορίτσι! Θα δεις γιατί στο λέω μόλις το πάρεις…
Όχι τη φτηνή ποπ, αυτό άλλωστε δεν πρέπει να κυκλοφορεί σε βινύλιο… Κ εγώ σε cd το’χω. Επίσης δεν είναι το πρώτο
…για την ιστορία το πρώτο είναι το “Άν όλα τέλειωναν εδώ” (2003) κ είναι ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Άν έχεις λεφτά πάρτο κ αυτό… Άν δεν έχεις next time! Νομίζω τελευταία φορά το πήρε το μάτι μου metropolis
Οk!Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου το “Αν όλα τελείωναν εδώ” αλλά μετά δεν το ξαναβρήκα!
Thank youu πάντως!
Τπτ να’σαι καλά
παίζουν ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες …
Remembrance of pain-Descending into Chaos!
μπραβο στον diskovolos για το holocaust
παρε δω κατασταση.
Virus - The black flux, Carheart
Victims - Killer (λόγω διάρκειας ακούγεται σα σφηνάκι)
Catharsis - Passion
Eυγε boys!!!
Πολύ ωραίο συναίσθημα να ξυπνάς και να μπαίνεις φόρουμ με τη τσίμπλα μες το μάτι και να αντικρύζεις αυτά τα διαμαντάκια
όλος ο δίσκος είναι ένα αριστούργημα, αλλά πόσο πιο θεϊκό μπορεί να γίνει αυτό το tongue in chic?
Ολα απο DIO και Metallica…
:respect::bow2:
Asteroid - II